reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZISIAJ POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY MOJEGO BOBASA:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(sorki za capsa) ale to najszczesliwszy dzien dla mnie , tak strasznie nie moglam sie doczekac na nie iiiii wkoncu sie doczekałam:-):-):-):-):-):-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D:-D
no super - ale swietne wiesci - az Ci zazdroszcze :-D ja pamietam jakie to superowe uczucie mmmm :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Pati kruszynka śliczna i więcej fotek nie poogladam bo nie mam Cie na nk:no: Super, że się udała imprezka:-):-)
to podaj mi Twoje dane na priv to Cie znajde :tak::tak::tak:
Własnie przyszło zawiadomienie ze starostwa.
Kubuś ma komisję orzeczniczą 7 kwietnia .:tak::-):-)
fajnie :tak:;-)
czesc kobietki!!:-)
matko ale mialam do nadrobienia!!ale sie udało.;-)
nie pisalam do was przez pare dni bo nie mialam glowy do tego.a wiec tak jak wam pisalam moje blizniaki zachorowaly,był lekarz dostali antybiotyk i myslalam ze juz bedzie ok.a ty dupa.....antybiotyk wogule im nie pomugł,dostaja zastrzyki 2x dziennie.:no::no::wściekła/y:tak mi jest ich szkoda,tak bardzo bym chciala zeby jak najszybciej mi wyzdrowieli.mam nadzieje ze zastrzyki pomoga i moje szkrabki szybko wruca do zdrowia(strasznie sie boje ze bedziemy musieli isc do szpitala):-(trzymajcie kciuki za moje dzieciaczki oby jak najszybciej do zdrowia powrucili.
mam pytanie czy podawalyscie swoim dziecia zynnet antybiotyk?:confused:bo moje wlasnie go mieli-poprost masakra:szok::szok::wściekła/y: wogule im nie pomogl,malo tego strasznie czesto kupki robili az im pupki poodparzalo:-:)szok:,nie chcieli go pic,byli rozdrarznieni-jednym słowem tragedia!!!:wściekła/y:nigdy wiecej tego antybiotyku.:no::no::no:
tak mi jest strasznie szkoda tych moich dzieci!!!:-(

z tego co zapamietałam.....
o jejku zdrowka zycze blizniakom :tak:
A ja kupiłam ma łemu trampki. Nie mogę doczekać sie na adidaski a 150zł za trzewiki nie dam:no::no:u nas marny wybór, więc póki co trampki i podwójna skarpeta. Chyba nic mu nie bedzie co?? Kurcze dziewica jestem w temacie:cool2:
ja tez musze juz robic porzadekz butami bo maly jeszcze w zimowych chodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale po 10 kupie mu jakies trzewiczki :tak:
no ale nie boj zaby :-p nic mu nie bedzie zalozysz grubsza skarpetke i bedzie git ;-)
Hahaha lody to nie na gorączke a na anginę się daje.
To najlepsze lekarstwo jest.
Ja też się tak leczę.
3-4 l.lodów i gardło juz oki.

Dziewczyny ,ale się uśmiałam z mojego D.

Umówił się na 19 z klientem w galerii na spotkanie .
Niby nic szczególnego.
Tylko ,że D pojechał do galerii Mokotów, a klient do galerii Ursynów.:szok::szok::-D:-D
Na pewno się spotkają :-D:-D:-D:-D:-D
Jeden do drugiego dzwonił i się opitalali nawzajem,że na siebie czekają i ten drugi nie przychodzi.
Dopiero się po jakimś czasie zorientowali,że są w różnych galeriach :szok::-D:-D:-D:-D:-D
hahah to spotkanie sie udalo haha :-D:-D:-D:-D:-D

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

u lla to zaszalalas :szok::-D
a zdjecia boskie no mamuska slicznie wygladasz :tak:
Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.
,mmmmmmmmmmm salatka ale bez ananasa to miodzio bo ja nie lubie :sorry2:
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:
okulista szkoda gadac nie ma innego :confused::confused::confused::confused:
No pyszny torcik, hehehehe
Próbowałam pospac, ale wszystko sprzysięgło sięprzeciwko mnie, mała samochodem po domu jeżdziła i trąbiła, sąsiad dziury wiercił a przed blokiem ścinali gałęzie, wrrrrrr
A malutka rzeczywiście jak księżniczka wyglądała.
no to jednym slowem Ci nie pyklo :-p:-p:tak::-D
weszlam wlasnie na konto i zobaczylam ze dostalam na swieta z roboty prawie 400zl HUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no super :tak::tak::tak:
Przypomniało mi się ...

Wiecie co wczoraj Kacper na wieczór zrobił? Bawili się z Julką takimi drewnianymi mieczami. W pewnym momencie ja z Łukaszem i Amelą wyszliśmy do kuchni. Przychodzimy a w domu pełno czarnego dymu.:szok::szok::szok: Pierwsza myśl, panika - PALI SIĘ!. :szok::szok::szok: Łukasz wszedł do pokoju a tam filar, taki szyber odprowadzający spaliny wsunięty do końca. ( nie wiem jak to wytłumaczyć). Dymu od cho*. Pytamy co się stało, jak to się stało.... Brak winnego.:wściekła/y: Nikt nic nie wie.:no: Wietrzenie chałupy.:wściekła/y::wściekła/y: Potem mycie wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y: A ja już mna święta czyste firanki pozakładałam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Potem okazało się , tak na spokojnie rozmawiając ze starszakiami, że jak się bawili tymi mieczami , niechcąca stuknęli w filar i szyber się zamknął. :angry::angry::angry:
Szczęście , że w miarę szybko przyszliśmy i , że nic nikomu się nie stało.
o jej ale narobili dobrze ze przyszliscie :tak::tak::tak:
witam kochane wtorkowo:happy2:
jestem mega nie wyspana :no: Adam całą noc płakał tak go bolało ucho :-(o 6.30 zadzwoniłam do naszej pani doktor na komórke w pełnej desperacji bo już z bólu zwracał i pytam co mam robić przepraszam ją że dzwonie tak wcześnie itd a on ze spokojem że jest do 7 na dyżurze w szpitalu ale jak tylko skończy przyjedzie do nas do domu :szok:myslę kurcze ciekawe ile skasuje no le trudno .....przyjechała o 7.30 zbadała Adama obejrzała na wzystkie strony okazuje sie że od anginy dostał stanu zapalnego jamy ustnej i ucha :-:)-:)-:)-(dostał leki nystatynę do jamy ustnej krople do ucha włożyła mu tez do ucha opatrunek z antybiotykiem i wiecie co nie wzieła ani złotówki :szok::szok::szok:powiedziała że mieszka od miesiąca ulicę za nami więc i tak ma po drodze a poza tym to jej pacjent i tak jakos nas lubi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie co mi słów zabrakło bo dawno się z czyms takim nie spotkałam :no:mało tego powiedziała że na 14 będzie szła do przychodni to wpadnie zobaczyc Adasia :szok::szok::szok::szok:wiecie co sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie :tak::tak::tak:
Adam teraz czuje sie lepiej tzn wreszcie ucho przestało go boleć :tak:Antek śpi ,Julka w muzeum a ja ledwo na oczy patrzę bo spałam od 23 do 24.25 a potem to już męka z Adamem :-:)-(
Anabubka to masz teraz ulicę :szok::szok::szok::szok:nie zazdroszczę :no::no::no::no:
Lunka my tez mielismy takie puzle dla Julki jak MH i Anaconda ci polecają były super zużyły sie przez te pare lat ale byłam zadowolona z nich :tak::tak:
Medea co to za okulista:szok::szok::szok::szok::szok:ja pierdziu przecież dzieciaczkom takim małym tak sie wzroku nie bada:szok::szok::szok:zmień lekarza i to szybko :tak:
Justa ale cie dzieci załatwiły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze że szybko wróciliście :szok::szok::szok::szok:
MH a co ty dzis masz taki wystawny obiad:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)
Joasiu szefostwo cię ceni a może na tym lotto wcale nie będzie tak źle???a może lżej i lepiej płatne??jesteś dobrym pracownikiem gratuluję!!!!!!!!!!!!
Madziula a to ci Klaudia niespodzianke zrobiła :baffled:jak bym to skądś znała:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale Adam mnie w szok wbił jeżeli chodzi o matme w tym semestrze bo ma cztery 5 w tym dwie ze sprawdzianu i dwie 4 i jedną 3 nawet pani jest w szoku :dry:
kurcze biedny Adas :-:)-:)-(
a pielegniarka normlanie brak slow by opisac jaka jest genialna - malo takich :dry::tak:
Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa
to super
niech sie chowa zdrowo :tak:

reklama
no i teraz Was witam
mamy dzis piekna pogode w samych bluzkach idzie chodzic bo jest tak cieplo
zaraz ide z mlodymi na fdwor
obiad sie dokancza bo rano tez bylismy na spacerze z m i dziecmi i pozno ptzyslismy
teraz mala spi a mlody wstal - drzemnal sie godzinke...
ide dokanczac obiad
m ma na 18:30 wiec potem zajrze...
i wogole fajnie zarobilam bo sprzedlam kozuszek moro firmy NEXT od malego i dalam na li\cytacje i poszedl uwaga... za 75 zl SZOK
ale fajnie przynajmniej cos kaski nadskoczylo :)

No a co do trojki dzieci to pewnie ludzie zazdroszcza - no bo co maja do gadki

a ja to wogole mam trojke dzieciaczkow wyqwrozona - ale powiedzialam ze jeszcze nie teraz jak juz to nastepne po 30 :-D heheh
no ale dwojka jak narazie mi sie sprawdzila
bo we wrozbie bylo chlopak dzieczyna chlopak tak wiec po 30 spodziewam sie chlopczyka haha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra ja ide :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys no niestety ludzie mają dziwną domenę jakąs jeżeli sami mają jedno dziecko to wydaje im sie że 2 a już 3 to jakaś patologia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiem coś na ten temat choćby mój brat:-:)-:)-:)-(mają z bratowa jedno dziecko zresztą już prawie 16 letnia panienkę moja bratowa sama ma 2 rodzeństwa i zawsze mówiła że jedno i koniec mój brat kiedys chciał brdzo drugie dziecko ale bratowa twardo nie i koniec :no: jak urodziłam Julke to jeszcze ok ale jak juz Antka to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no w ich oczach nie jestem normalna :-:)-:)-:)-(
Beatka super że już jeteście :tak::tak::tak::tak::tak:super że Kubuś zdrowy :tak::tak::tak::tak:obyś ty tylko sie teraz nie rozłożyła :no:
Lidka dzielne chłopaki z tych twoich bliźniaków zdrówka dla nich :tak:
Iwcik 16 stopni :szok::szok::szok::szok:zazdroszczę u nas +9 ale mocny wiatr niestety :baffled:
Natalineczka a jak dziś Czarek????
Była u nas pani doktor dam dostał nystatyne do płukania jamy ustnej i sachol do smarowania dziąseł bo zrobił mu się stan zapalny całej jamy ustnej :-(ma całe dziąsła czerone wręcz bordowe i pełno białych plamek na tym mówi że bardzo boli :-:)-:)-(
Julia z wycieczki do muzeum zadowolona bardzo bardzo :tak:mówi że dzień afryki był świetny nosili garnki na głowie ogladali domki afrykańskie chodzili w ich ubraniach no jednym słowem mega zadowolona :tak:
MH no i powinnas się rozpływać z dumy nad córcią bo masz być z kogo dumna :tak::tak::tak:Gratki dla dzielnej Niki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dorota ja w tipsach to bym chyba nic nie zrobiła :szok:zreszta nie wiem nigdy nie miałam :no:
Ja gotuje obiad Adam chce jajko sadzone dla nas mielone z wczoraj Antek roznosi chate ,pokój dzieci wysprzątany na reszte nie mam już sił zasypiam na stojąco :-(

A ja w końcu zamiast na miasto pojechać to wzięłam się za gruntowne porządki i tak mi zeszło aż do teraz :tak::tak:, w miedzy czasie zupę ugotowałam i właśnie czekam aż przestygnie to ją zjem :tak::tak::tak:
U nas też dzisiaj piękna pogoda, chyba pójdę z Mają po przedszkolu na plac zabaw :tak::tak:

Otóż wczoraj właśnie ktoś powiedział coś, że aż serducho mnie zabolało:-(. Kto jak kto, ale to była właśnie doktorka.:baffled: " No jak pani wyjdzie z ośrodka , to zrobi się jaśniej na korytarzu" . Bardzo przykro mi się zrobiło, zwłaszcza, że moje dzieci przesiedziały grzecznie na korytarzu w przychodni dzielnie całą godzinę , czekając na swą kolejkę. Nie wliczam już to mojego zdenerwowania , kiedy to osoby , które przyszły przede mną przepuszczali nowo co przyszłych swoich znajomych. I tak zamiast 3 byliśmy 7.
Do domu przyszłam z dołem, wkurzona. Humor padł.:-:)-(
Nie ma to jak dobre słowo od drugiego człowieka.

Jednak to nie pierwszy taki incydent.:no: Na basenie , w pizzerii zamiast zająć się swoimi czynnościami ludzie skupieni byli obserwowaniem całej naszej piątki. Przykro mi się robi w takich sytuacjach i przez to nawet z domu nie chce mi się gdziekolwiek wychodzić.:-(
Masz kochana podobne sytuacje? Dowikla a ty?
Ja nie wiem czemu obraz rodziny 2+3 budzi wśród ludzi takie wrażenia:no:.Jakiś szok.:dry:

Edit: To się Adam nacierpiał w nocy.:szok::szok::szok:

Justyna pierwsze słyszę żeby ludzie komentowali ilość dzieci, a co kogo obchodzi jak ktoś żyje :szok::szok::szok: Bosze czyli wychodzi na to że ludzie są jeszcze gorsi niż myślałam, a tobie ogromnie współczuję że jakieś docinki musiałaś słuchać z tego powodu, masz trójkę wspaniałych dzieci i to jest ważne a głupotę ludzką olej bo pełno jest jej na tym świecie

Rano ja próbuje rozmawiać z Klaaudiaa na temat jej ocen ,a ona do mnie ,ze będa zdawać na karte rowerowa nie długo i będzie potrzebowała sprawnego super roweru,ja o niebie ta o chlebie ,takie zawracanie gitary bez zwiazku ze sprawa,moze za wyniki w nauce powinnam jej kupić nowy....

Bo tak to z dziećmi jest ty jedno one drugie :-D:-D:-D:-D

Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa

Super ze już w domku jesteście i że Kubuś zdrowy, teraz ty się wykuruj porządnie :tak::tak::tak:

Witam, my po rehabilitacji :tak: Następna wizyta jak mała zacznie ładnie chodzić :tak::tak::tak: Została wychwalona, jak sobie świetnie radzi jaka śliczna, jak grzeczna, achy i ochy :-D:-D Tak urosłam, że mało nie pekłam z dumy :-p Rehabilitant powiedział, że on nie widzi, żadnych h powodów do rehabilitacji SI :happy2: No ale kontrolować będziemy :tak:

Miło słuchać takie rzeczy o własnym dziecku :tak::tak::tak:

no i teraz Was witam
obiad sie dokancza bo rano tez bylismy na spacerze z m i dziecmi i pozno ptzyslismy
ide dokanczac obiad
i wogole fajnie zarobilam bo sprzedlam kozuszek moro firmy NEXT od malego i dalam na li\cytacje i poszedl uwaga... za 75 zl SZOK

To super się udało za tyle kożuszek sprzedać, ja pamiętam jak w tamtym roku kupiłam Mai kombinezon zimowy za 39zł a sprzedałam za 70zł :-):-):-)

Dorota ja w tipsach to bym chyba nic nie zrobiła :szok:zreszta nie wiem nigdy nie miałam :no:

Ja też nigdy nie miałam i chyba też nic bym w nich nie zrobiła :szok::szok::szok:

My też wróciliśmy ze spacerku.:tak:

Znowu się rozpisałam, ale co tam.... temat zamykam, nie ma się co nakręcać.:sorry2::dry:

Dzięki dziewczyny za wsparcie.:tak:

Mykam powolutku odgrzewać spagetti , bo zaraz stonka z pracy wróci:baffled:;-):-). A potem skoro jeszcze dzieci rekolekcje mają to może skoczymy na wieś do dziadków.:tak:

A propos allegra . Też od jakiegoś czasu siedzę:tak: i szukam okazji do kupienia Julce i Amelce kreacji na komunię. Ale wszystko takie jakieś drogie...:szok: Chyba wybiorę się do naszego " Centrum Chińskiego" i tam zaopatrzę panienki w sukienki.

Tymczasem wybywam, miłego popołudnia i wieczorku.:tak:

A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:

Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.
nie przepadam za te salatka ale chetnie bym jakas zjadla.Nie ma kto zrobic:-D
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:

poza tym spoznione zyczenia dla naszych solenizantek:tak:

dowikla super fotki-ale dziewczyny mialy zabawe:tak:
ten okulista to chyba jakis walniety, u nas to robili tak ze trzymasz dziecko na rekach a babka miala w rece taki dzojstic i celowala z odleglosci w oczy dziecka
wITAM :tak:

Anka, robiłaś już test :-p

A ja dzisiaj z Niki na rehabilitacje, Helenka bez temperatury :-) Poza tym nic ciekawego :sorry2: Cały czas robię porządki i wystawiam pierdoły na allegro :-p mam już ze 150 zł :-p

Edit:
Madea, jakiś niewydarzony ten okulista :szok: Mojej Niki badali wzrok jak miała niecałe 2 miesiące.
niedoczytalas ze @ dostalam:sorry2:
dobra
pranie sie kreci ale mala juz wstala wiec spadam mam troche roboty a pozneij do sskoly
musze na poczte wpsac bo listonoszka do nas nie dojedzieprzypomnijcie mi jutro zebym do kuriera zadzownila z avonu bo tez do mnie nie ojedzie:wściekła/y:
i ciekawe czy mi smieci zabiora bo jutro powinni a jak droga zablokowana:baffled::baffled:

ide milego dnia
no to Cie zalatwili, niezle.Ja tez mam roboty za oknem wiec wspolczuje Ci
Hej .
I u nas piękne słoneczko. :tak::-)

Ktoś coś pisał o KFC i mnie się przypomniało... Przez rok trzymała Happy Meal z McDonalds w szafce. Nie spleśniał

My wczoraj u kontroli byliśmy. Dzieciaczki dostały jeszcze antybiotyk na 5 dni w celu doleczenia .:tak: Więc wszystko idzie ku temu, że w czwartek wreszcie do szkoly powędrują. Uff...:cool2:
:szok::szok::szok::szok::szok:
antybiotyk na doleczenie:confused:
Przypomniało mi się ...

Wiecie co wczoraj Kacper na wieczór zrobił? Bawili się z Julką takimi drewnianymi mieczami. W pewnym momencie ja z Łukaszem i Amelą wyszliśmy do kuchni. Przychodzimy a w domu pełno czarnego dymu.:szok::szok::szok: Pierwsza myśl, panika - PALI SIĘ!. :szok::szok::szok: Łukasz wszedł do pokoju a tam filar, taki szyber odprowadzający spaliny wsunięty do końca. ( nie wiem jak to wytłumaczyć). Dymu od cho*. Pytamy co się stało, jak to się stało.... Brak winnego.:wściekła/y: Nikt nic nie wie.:no: Wietrzenie chałupy.:wściekła/y::wściekła/y: Potem mycie wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y: A ja już mna święta czyste firanki pozakładałam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Potem okazało się , tak na spokojnie rozmawiając ze starszakiami, że jak się bawili tymi mieczami , niechcąca stuknęli w filar i szyber się zamknął. :angry::angry::angry:
Szczęście , że w miarę szybko przyszliśmy i , że nic nikomu się nie stało.
o kurcze ale mialas co robic

witam kochane wtorkowo:happy2:
jestem mega nie wyspana :no: Adam całą noc płakał tak go bolało ucho :-(o 6.30 zadzwoniłam do naszej pani doktor na komórke w pełnej desperacji bo już z bólu zwracał i pytam co mam robić przepraszam ją że dzwonie tak wcześnie itd a on ze spokojem że jest do 7 na dyżurze w szpitalu ale jak tylko skończy przyjedzie do nas do domu :szok:myslę kurcze ciekawe ile skasuje no le trudno .....przyjechała o 7.30 zbadała Adama obejrzała na wzystkie strony okazuje sie że od anginy dostał stanu zapalnego jamy ustnej i ucha :-:)-:)-:)-(dostał leki nystatynę do jamy ustnej krople do ucha włożyła mu tez do ucha opatrunek z antybiotykiem i wiecie co nie wzieła ani złotówki :szok::szok::szok:powiedziała że mieszka od miesiąca ulicę za nami więc i tak ma po drodze a poza tym to jej pacjent i tak jakos nas lubi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie co mi słów zabrakło bo dawno się z czyms takim nie spotkałam :no:mało tego powiedziała że na 14 będzie szła do przychodni to wpadnie zobaczyc Adasia :szok::szok::szok::szok:wiecie co sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie :tak::tak::tak:
Adam teraz czuje sie lepiej tzn wreszcie ucho przestało go boleć :tak:Antek śpi ,Julka w muzeum a ja ledwo na oczy patrzę bo spałam od 23 do 24.25 a potem to już męka z Adamem :-:)-(
dry:
biedny bol ucha to masakra.Pamietam jak lali plakala:baffled:Dobrze ze lekarka byla superowa
No i nie wiem co robic ładna pogoda a ja siedze w domu jak jakas .......zrobiłam pranie posprzatałam i co dalej ........ siedze i klikam jak nie na BB to na GG hehe......
:-D:-D:-D:-D nuda Cie dopadla:-D
czesc mamuski!!:-)
pogoda piekna za oknem a my niestety musimy w domku siedziec.:no:
blizniaki nawet dzielnie znosza te zastrzyki.oby im tylko pomogly!!!
a ja sie dziwnie czuje,gardło mnie pobolewa,katar dostalam-chyba mnie jakies chorubsko dopada(oby nie bo już i tak tyle kasy poszlo na leki):wściekła/y:
przydało by mi sie okna umyc ale jakos nie mam checi.:eek:

.;-)[/COLOR]
B]
nie rozchoruj sie
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .
baw sie na maxa a z pazurami dasz rade kwestia przyzwyczajenia
no i teraz Was witam
ide dokanczac obiad
no fajnie ze taka cena, woow:tak:
Była u nas pani doktor dam dostał nystatyne do płukania jamy ustnej i sachol do smarowania dziąseł bo zrobił mu się stan zapalny całej jamy ustnej :-(ma całe dziąsła czerone wręcz bordowe i pełno białych plamek na tym mówi że bardzo boli :-:)-:)-(
-(
oj Lali miala przy zabkowaniu tylko ze jej to az krew leciala jak dawalam jej butelke:baffled:wspolczuje bo to straszny bol.Moja jesc nawet nie mogla
Pati, to niezły interes zrobiłaś na allegro :-p

Wywaliło mnie z systemu, w trakcie zapisów... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
upssss i co dalej?

reklama
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .

tak jest zawsze na poczatku jak sie tipsy zalozy:tak:.przyzwyczaisz sie-wiem co mówie bo ja na okrągło mam tipsy i sa super!!!;-)
a to czemu oli sie krewka leje z zabkow?:confused:

super ze juz w domku jestescie i ze maluszek juz zdrowy.:tak:tylko ty sie teraz nie rozchoruj.:no:

A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:

tak,to prawda trzeba to wydrukowac i zaniesc do przedszkola.sam to przerabialam 2 lata temu.
dla mnie to zapisywanie przez internet jest beznadziejne.:no::baffled:

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:

i dobrze kochana robisz!!!!:tak:
popieram jak najbardziej.;-)
mnie strasznie denerwoje jak ktos tak strasznie kuka do moich dzieci jak sa we fotelikach,gapia sie tak beszczelnie-jak by nigdy blizniakow nie widzieli.:wściekła/y::no:

ja juz po obiadku.blizniaki spia,krystian w przedszkolu,M w pracy a ja popijam kawke i jestem na bb.
cos sie pogoda u mnie popsula,chyba bedzie padal deszcz.:baffled:
mnie chyba dopada jakies chorubsko,czuje sie coraz gorzej-łykam co tylko mam w domu,mam nadzieje ze pomoze.:dry:

Do góry