reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
wstaw fotki:-p

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
ijeeeee super:tak:

no i mala sie obudzila a skad ja to wiedzialam:confused::confused::confused::-D:-D:-D
bo pewnie AGNES Ci ja obudziła tymi krzykami:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
no piekna praca, jak sliczna roslinka na 1 fotce :)
A ja do fryzjera jade jutro po południu. Nie wiem jeszcze co bede robić, chcialabym balejage i troszke podciac, bo niby zapuszczam, ale niech przy tym jakos wygladam, hihi. A to sasiadka ciotki i baaaaaaardzo mało bierrze, wiec sie nawet nie zastanawialam za długo:-)

WOW, jak pieknie!!!!!!!!!
Ja co roku sobie obiecuje zrobic wiosne na balkonie i jakos mi nie wychpdzi:zawstydzona/y:
no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh
to jakie długie te tipsy sobie zrobiłaś??

pochwal się;-);-);-);-)

a ja wreszcie mam chwilke spokoju, zraek buszuje po pokoju kupilam mu kredki juz pogubil :sorry2:
teraz chowa mi sie za firanka i chce zxebym go znalazla :sorry2::sorry2::-D:-D
dzis dla mnie byl w miare grzeczny ale ja go dlugo dzis nie pilnowalam ale ciocia mowi ze byl niegrzeczny ze chcial na raczki itd. bardzo wczesny bunt dwulatka :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
mam pytanie czy warto wystawiac na allegro buty używane?
mam dwie pary szpilek ktore mialam na sobie ze dwa razy bo ja w szpilkach nie lubie chodzic, a to tylko na wesele kupilam a drugie na mature:sorry2::sorry2::sorry2:
i mam jeszcze glany w ktorych tez dlugo nie chodzilam bo mi od blachy ciagnelo w zimie i marzlam strasznie, tez malo uzywane:tak::tak::tak::tak::tak:
czarek siedzi o oglada pszczółkę maję wiec mam spokój:tak::tak::tak::tak:
pochwale sie pochwale heheh
kredki moja tez gubi, firanka i zabawa w chowanego przerabiana tylko w gosciach bo ja firan nie mam.W sprawie allegro nie znam sie:baffled:Dziewczyny napewno wiecj napisza:tak:

hehe niezle:-);-)Mnie kiedys latem zaczepila jakas baba i sie tez pytala czy cala trojka moja i stwierdzila to juz wystarczy chyba:szok::confused:A ja jej na to ze nie bo jestem w ciazy z trojaczkami:szok:to spojrzalam na mnie jak na ufo,zrobila sie czerwona i odeszla:-D:-D:-D

Pochwal sie koniecznie nowymi wloskami:tak::tak::tak:

No to M juz leci :tak::tak::tak:Dzieciaki szaleja i nie ukrywam ze mnie wkurzaja hehe
Posprzatalam sobie chate i wyprasowalam ponad polowe z tego co mialam i zaraz inaczej sie patrzy na to moje pranie;-)ale jak jutro posciagam suche i wstawie kolejna pralke to bedzie masakra:no::no::no:Az strach sie bac:szok::szok::szok:
niedlugo pjde sie chyba wykapac i postaram sie mlodych wczesniej polozyc bo w sumie dziewczynki nie spaly w dzien

:-D:-Dale bbie dowalilas:-D:-D
zalacze fotke w poscie;-)
a ja juz popralam i powiesilam zaraz odpale zelazko:sorry2:
ja czekam na film na tvn klub szalonych dziewic a mój chłop na sex:cool2::cool2::cool2::cool2: no nic trzeba lecieć pod prysznic i albo przed filmem albo po filmie a może na reklamach:-p:-p:-p:-p:-p
heheheh a ja nie moge:baffled::baffled: sama bym poszalala:tak: korzystaj w reklamach:-D

Laura spi jak susel zasnela po 19 jakos kolo 19:30
Ja zrobilam salatke z tunczykiem i wspolnie z mezem zjadlam kolacyjke:-)
Rozwiesilam pranie i teraz musze popraswoac ale wczesniej trzeba bylo na bb wpasc.Oczywiscie zostawie fotke;-)
Moj jeszcze pojechal po rachunki wiec nie okupuje kompa:-D:-D i moglam wejsc:-D:-D

Załączniki

• mama i cora..JPG
    mama i cora..JPG
    29,2 KB · Wyświetleń: 33
  • mama i lala..JPG
    mama i lala..JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 34
no piekna praca, jak sliczna roslinka na 1 fotce :)

no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh

pochwale sie pochwale heheh
kredki moja tez gubi, firanka i zabawa w chowanego przerabiana tylko w gosciach bo ja firan nie mam.W sprawie allegro nie znam sie:baffled:Dziewczyny napewno wiecj napisza:tak:

:-D:-Dale bbie dowalilas:-D:-D
zalacze fotke w poscie;-)
a ja juz popralam i powiesilam zaraz odpale zelazko:sorry2:

heheheh a ja nie moge:baffled::baffled: sama bym poszalala:tak: korzystaj w reklamach:-D

Laura spi jak susel zasnela po 19 jakos kolo 19:30
Ja zrobilam salatke z tunczykiem i wspolnie z mezem zjadlam kolacyjke:-)
Rozwiesilam pranie i teraz musze popraswoac ale wczesniej trzeba bylo na bb wpasc.Oczywiscie zostawie fotke;-)
Moj jeszcze pojechal po rachunki wiec nie okupuje kompa:-D:-D i moglam wejsc:-D:-D
aż miło popatrzeć kochane takie laseczki że w niezle kompleksy wpaść można;-);-);-);-);-)

właśnie znalazłam coś pięknego, zakochałam się:tak::tak::tak::tak::tak:

pamiętam te piosenki z dzieciństwa i ostatnio usłyszałam na kill bill'u i az sie poryczalam cale dziecinstwo mi przed oczami przelecialo:tak::tak::tak::tak:

Gheorghe Zamfir- the lonely shepherd - pobierz mp3, download mp3, darmowe mp3
coś pięknego

i znów ryczę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no a ja sobie leze w łózeczku i tak sobie klikam , gadałam z mezem przez pół godziny przez telefon no i wkoncu moge poodpisywac , maksio spi i cała reszta bandy tez hehe...

byłam dzisiaj weterynarza zamówic na nastepny tydzien zeby przyjechał mi pieski moje zaszczepic.....bedzie bolałoooo:(

Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)

no to pochwal sie:)

no i zdazyła wstawc fotke nim ja odpisałam hehe

sliczny u mnie tylko jak narazie zonkile :)

Heloł wieczorowo :happy2:
Adam śpi od 19 :szok: Julka czyta w łóżku elementarz :sorry2: Antoni z flaszką wody przysypia w łóżeczku :tak:chłop uwagę oglada :tak: to mamuska co??????????? myk na bb:-p;-)
Anek M ogródek śliczny i ten krokusik i przebiśniegi i ten najładniejszy twój kwiatuszek no cudo :tak:
Anka dawaj fotki dawaj fotki dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lunka aleś się narobiła dziś :szok: a jaki wymiar ma twój dywan ze taki cięzki :szok: a Piciu kurcze biedak padnie ci na twarz jak wróci :-(no chyba ze go zbałamucisz kto cię tam wie ;-);-);-);-);-):-p:-p:-p
Natalineczka ludzie dużo używaek wystawiaja buty tez wystawiaj a nuż się sprzedadzą :tak:
MH no to oby jutro kolejki nie było :dry::dry::dry:
Ja po moich geniuszach keczup z szyb tudzież parapetu i framug zmyłam potem ich wpakowałam do dmuchanego basenu (co robi u nas za wanne) nalałam wody i siedzieli ze 30 minut (tym sposobem i łazienke miałam do sprzątania :dry:) potem ubrali sie w piżamki i ganiali po mieszkaniu :tak: Piotrek jak wszedł z pracy to był w szoku Adam leżał i oglądał bajki ...Antonio z Julią grzecznie w iżamkach układali klocki na kocyku na podłodze Malinka siedział z kubkiem herbaty i czytała książkę no sielanka myślał ze mieszkania pomylił :baffled::-D:-D:-D:-D

no to sie zdziwił ........albo miał miła niespodzianke:)

super, u nas jezcze nie widac kwiatuszków jedynie moje fiołeczki tak mi pieknie kwitną że ho ho:tak::tak::tak:
a jak pachna
dzis wysialam sobie lobelie do doniczki i zasadzilam kilka dni temu cebulki frezji teraz stoja takie puste donice na oknie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

moja siostra wyciela podobny numer :tak::tak::tak::tak:
kiedys tato powiedzial ze jak mu auto umyje to jej da 10 zl:tak::tak::tak:
a miał ledwo kupione bo dwa dni wczesniej z niemiec przyjechal nim:tak::tak::tak:
czarny piekny lakier niskie sportowe wv scirocco
a dla faceta :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nawet nie mowie co to znaczy
wiec moja siostra duzo nie myslac jak trzeba wypucowac to trzeba wziela miseczke i gąbeczke i proszek izo:-D:-D:-D:-D:-D
tato wyszedl zobaczec jak jej robota idze na szczescie w miare wczesnie tzn zdazyla wyszorowac tylko dach, a pozniej takie ładne kółeczka sie odbijały w słońcu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tera sie sam z tego smieje ale wtedy nie bylo mu do smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ha..ha ......ale numer wywineła , nie chce nawet myslec jakby te auto wygladało po myciu w całosci :)

MH masz ode mnie wiadomość na PW przeczytaj pilne !!!!!!!

łał .......napewno nie przeoczy...........nie da sie ......:)

Lunka ale byłaś kochana córeczka mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka a twoja siostra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale takie historie sa właśnie po latach świetnymi anegdotami rodzinnymi :-D:-D:-D:-Dmi do dzis tatuś wypomina jak to 4 letnia Anulka wzieła młotek i długasne gwoździe z szopy i powbijała wczasowiczom w kołoa od samochodów :szok:mama chciała mnie zabić a tata córeczki nie bił nigdy to tylko pędem załatwiał nowe koła do aut a ze czsy kryzysu to łatwo nie było :baffled: a wczasowicze nazywali mnie potem bandytka :dry:albo jako 5 letnia kochan wnusia siedziałam z dziadziusiem w szpoie i dziadziuś mnie uczył jak sie papiaki w deseczkę wbija młotkiem ...dziadzius sobie ucioł na progu drzemkę a Anulka cały pieniek nawbijała papiaczków dziadzius wstał zabrał sie za rąbanie drzewo odskoczyło i ....Ania biegusiem wiała :-D:-D:-D albo z moją kuzynką paliłyśmy sobie patyczki w lesie aż się ściółka zajęła :-p:-p:-p:-p no więc dzieci nasze mają mieć po kim genialne pomysły :-p
Agnes ale żeś post napisała normalnie wali po oczach :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pati no skąd wiedziałaś ze się obudzi?????????:-D:-D:-D:-D:-D
ja czekam na film na tvn klub szalonych dziewic a mój chłop na sex:cool2::cool2::cool2::cool2: no nic trzeba lecieć pod prysznic i albo przed filmem albo po filmie a może na reklamach:-p:-p:-p:-p:-p

widze ze i z ciebie niezły numer był.:)

Ostatnia edycja:
wrrrrr.... odpisałam każdej i skasowałam przez przypadek. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam sił na powtarzanie tego od początku.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Miłego wieczorku.:tak:

W końcu doczytałam:-D co dzisiaj naskrobałyście ale chyba nie dam rady każdej odpisać.
U nas też panuje taki stereotyp że trójka dzieci to już patologia i lecą takie teksty że trzecie to nie planowane,ale wpadli itp.a przecież w dzisiejszych czasach bardzo trudno jest zajść w ciążę a co dopiero donosić dlatego każde kolejne dziecko to skarb ja nie wyobrażam sobie mieć tylko jedno.
Jak tak już wspominacie dzieciństwo to mama mi opowiadała że udusiłam małego kurczaczka a potem kazałam mu chodzić a on już nie żył:szok::-D:-D
ANKA córunia śliczna urodę odziedziczyła po mamusi:tak::-)
NATALINECZKA muzyka boska ja też to uwielbiam:happy2:
No i niewiem co dalej miałam napisać:sorry2::sorry2:
Dzięki za pochwały kwiatuszków obiecuję jak zakwitną mi tulipany a posadziłam ich chyba z 500 to wrzucę foty.

reklama
no to skonczylam prasowanie:-):-)
Moj szybko wrocil i okupowal kompa:-D
Dzieki za mile slowa

Justa nie stersuj sie na wieczor bo spac nie bedziesz mogla;-)

Anek 500:confused::szok::szok::szok: o ludu ale beda pieknie wygladaly woow

Iwcik a to weterynarz do Was przyjezdza:confused:nie Ty musisz jechac?

Popoludniu umowilam sie z babkami na plac zabaw.Bedzie kupa dzieciaczkow i mamusiek :))
Do poludnie chcialam do Agi jechac ale jak dzwonilam to mowiala ze Emily chora i byli u lekarza.Czekam na info z ranka, moze sie uda bo u nas ma byc 19st:szok::szok:

Do góry