reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem!Czy ktos tutaj jeszcze jest bo mam obawyyyyyyyy odnosnie zmiany forum co nam szukuja!~Boje sie ze sie pozniej tu niedostane spowrotem.... Czy to co jest napisane na gorze zeby sprawdzic czy nasze konta mailowe wpisane w profilu sa nadal aktywne to chodzi o moj adres meilowy????Jestem lewa jeszcze z obslugi kompa a mam go nie caly rok.... i jeszcze nie zapoznalam sie z tajnikami ow wynalazku a wczesniej nie bylo mi nawet to w glowie....Odpiszcie co nieco ::) ::) ::) :)

Moja Judi sama zasypia w lozeczku tylko ja wkladam daje smoczka i albo odrazu zasypia albo chwilke polezy i zasypia:):):) kiedys zasypiala tylko na rekach i sporo pracy kosztowalo mnie odzwyczajenie jej ...to byla naprawde meka.
Moja malutka zjadla o 19 60 ml deserku i nadal ladnie spi:)

pochwale sie wiec zdjeciami mam nadzieje ze niemacie nic przeciwko :)
a to my:

resizeofs5001518tg5.jpg

resizeofs5001550ar8.jpg

z mama:
resizeofs5001468ra4.jpg

resizeofs5001469fw4.jpg

resizeofs5001503lk9.jpg

resizeofrotationofs5001466ll0.jpg

resizeofs5001517yo3.jpg

tak sobie siadam:
resizeofs5001557kx2.jpg

resizeofresizeofresizeofs5001354wy8.jpg

na spacerku:
resizeofs5001356ha1.jpg

resizeofs5001358ta4.jpg

resizeofs5001364nd2.jpg

na brzuszku:
resizeofs5001397ol7.jpg

dalszy ciag:
resizeofs5001409wp3.jpg

resizeofs5001413yi9.jpg

resizeofs5001418gf1.jpg

resizeofs5001421bx2.jpg

Sliczne zdjecia :) Chyba twoja corka jest podobna do ciebie bo nie wiem jaki tata ;)
Wiec dzis ostatni raz przed przerwa piszemy czy jutro ale chyba to juz zaraz bedzie koniec?I przerwa na dwa dni?

reklama
Dziekuje Iwonka!!
no wlasnie ja tez nie wiem czy dzis koniec czy jutro...wogole niewiem co sie potem bedzie dzialo i jak to bedzie wygladac z forum...

a co do podobizny to to caly tato tylko oczka ma moje:)

Do góry