reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Polnoc minela a forum dalej jest wiec to chyba od jutra ?
Ale chyba coreczka tez nosek ma do ciebie podobny?Moja tez jest caly tatus tylko to co miedzy nogami to ma ze mnie ;D Slodkie dziecko :)
Dobranoc! :)

reklama
dziendoberek! dziewczyny wstajemy forum działa

SHADY witam :)

MIJA zdrowka dla Nonka

moje dziecie codziennie wstaje o 7.30,oczywiscie noc przespana cała(spi sam)

zeczywiscie strona Wujcika super ale moj mały ma 2 kombinezony i 2 kurtki na zime wiec wiecej niepotrzebuje

pogoda rewelacja dzis znow cały dzionek bedzie spedzony na dworzu

hej Brenda

ktoras z was pytala ile kosztuje taki kombinezon wojcika.....ja dalam w sklepie firmowym 138 zl ... ale warto, bo i zapiecie fajne (chodzilo o to zeby suwak nie zapinal sie pod sama szyje) i plus ze rekawiczki sa na sznurku w kompletu, ale szkoda ze nie maja palca tylko takie jak dla noworodka, wiec i tak kupimy inne....ale ogorlnie kombinezonik super

Lilith- super Fotki 8) a jaka ona już jest dużaaaa :laugh:
Mój Oskar też od początku ładnie śpi w swoim łóżeczku , nigdy nie musiałam husiać ani wozić w wózku , poprostu po kąpieli i jedzonku zestaw usypiający (smoczek , pieluszka i miś) i mały sam zasypia trwa to około 5-10 minut , potem mam czas dla siebie i dla męża ;D

Za oknem zapowiada się piękny dzionek więc nic tylko ogarnąć troszke w domku i korzystać z ładnej pogody póki jeszcze się da :laugh:

Mam nadzieje że 30 września też dopisze pogoda , bo mamy chrzciny małego, już się boje jak mały będzie się zachowywał w kościele ::)

Dzien dobry, my tez juz na nozkach. Lilith fajne zdjecia. Zielona pewnie wszystko bedzie dobrze w kosciolku:). Ja tez przed chrzcinami mialam takie obawy jak ty, a maly przespal cala msze, nawet polewanie glowki mu nie przeszkadzalo:)). U nas tez super pogoda, spacerek jak co dzien zaprogramowany, ale najpierw wybieram sie do lekarza, bo cos nie tegawo sie czuje ostatnio.

Lilith Fakt twója dzidzia taka silna,moja starsza a chyba nie potrafi tylu rzeczy co twoja,
Kamcia Ciężko powiedzieć od kiedy tak trzyma główkę. Już napewno miesiąc, ale to trudno ten moment wyczuć, bo na początku dźwigała na chwile, potem coraz więcej , aż poprostu pewnego dnia już trzymała ładnie. Ale moja Lenka to raczej później wszystko robiła, niż inne dzieci.

Ach no i witam wszystkie w ten piekny dzień :) :) :)

Witam !!! Piekna pogoda juz kolejny dzienoby tak dalej... ;)
pobudka o 6;30, pozniej do 8; lezenie w lozku bo mama jeszcze kilka malych dzrzemek zaliczyla ;) i wstalismy zjedlismy sniadanko i sie bawimy,mama na bb a corka wyciaga z szafek garki :laugh: :laugh: :laugh:
shady to ja sie pytalam o cene kombinezonu ;D
zielona wszystko bedzie ok na chrzcinach.Ja mialam przerypane bo chrzcilam swoje dziecko jak miala pol roku a wazyla 9 kilo i na drugi dzien nie moglam sie ruszyc bo takie mialam zakwasy od trzymania jej ::)

Obiadek mozna powiedziec ze mam bo z wczoraj zostala mi rybka panga wiec tylko obrac ziemniaczki....
Milego kolejnego dnia z naszymi pociechami ;D ;D ;D

Ja też witam wszystkich :)
Jak miło, że jeszce forum działa ;).
Lilith - śliczną masz dziewczynę :)
Iwonka - rzeczywiście ładne rzeczy mają na tej stronce. Fakt, zima zbliża się wielkimi krokami i trzeba zacząć myśleć o ciepłych ubrankach. Ufff, niecierpię zimy :(.
Zielona - na pewno chrzciny będą udane :)
U mnie mały też ładnie sam zasypia. Ostatnio tylko jest troszkę gorzej, szczególnie w dzień, bo mały ma katarek i nie może ssać smoczka, a do zasypiania zawsze dostawał zestaw: smoczek, ręczniczek i piesek-przytulanka. Teraz smok mu przeszkadza i go wypluwa, a potem nie może zasnąć :(. Szkoda mi go, bo się biedaczek męczy, a katarek jakoś nie chce mu przejść.
Ja jeszcze nie wiem, co zrobię na obiad. Na kolacyjkę robię za to galaretkę z kurczaka - uwielbiam ;D.
Anaconda - jak minęła noc ??? Czy mała piła herbatkę ???

reklama
Witam. Noc minęła spokojnie, mała się raz obudziła i wypiła 150ml herbatki, potem już dospała do rana. My już wróciłyśmy z badania krwi i o godz.13 będą wyniki (oby dobre). Majeczka teraz śpi a ja klikam. U nas na obiad dzisiaj spagetti. Wczoraj u mojego męża było Swieto Matki Boskiej pieniężnej tak więc jak się córa obudzi to jedziemy za zakupy ;D

Do góry