reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziendoberek!!!!!!!!

ja chodze dzis dretwa!!!!!!!! poszlam puzno spac! a hubcio ranny ptaszek!!!!!!!!!
zaraz na masazyk slonkompiekne wiec chyba na kruciutko sie wybierzemy! ;)

Witam!!!
U nas pobudka dzis przed 7;00 a ja jestem nie wyspana :( kiedy ja sie wyspie????
Ja wiecej spie z moim dzieckiem niz ono samo w lozeczku bo tak mi jest wygodniej... ;)
Zaraz wychodze z domku na zakupy a potem wpadne zobaczyc jak tam idzie remoncik i pewnie na caly dzien zostane tam bo jest znow piekna pogoda :) Glowa umyta,gary pozmywane tylko co zrobic dzis na obiadek?Cos co szybko to pewnie schabowe i juz ;D
Milego i slonecznego dnia !!!!

ja sie wyspalam az bylam zdziwiona ze nie obudzil mnie placz głodnej Emili a gaworzenie
usnela wczoraj o 20,30 obudzila sie kolo7,30 i nie wolała mnie tylko sobie coś do siebie gadała jakies pol godzinki
cudne dziecko
a dzien zapowaida sie jak zawsze ze dwa trzy spacerki moze kolezanka wpadnie na ploteczki a poza tym nuuuda

Witam wyspane i niewyspane mamusie :)
Choć ja dziś zdecydowanie do tej drugiej grupy należę :(. Na szczęście kawka postawila mnie na nogi i już sporo dziś zrobiłam. Maluch uskutecznia już drugą drzemkę, więc ja się obijam ;D. U nas też piękna pogoda i na pewno wybędziemy na spacerek.
Kasiula - grzeczną masz Emilkę, oby tak dalej :)
Kamcia - śpij z dzidzią jak ci wygodnie, my też spaliśmy z Karolinką i było fajnie :). A jak przyszedł czas na własne łóżko, to szybko się przyzwyczaiła. Niestety, choć z nami spała, to bunt 3-latka przechodziła i tak z całą mocą ;D ::).

dzieki za porady dzis w nocy 1 godo lozka odlozylam i 2 razy z nim spalam i teraz jestem nwet wyspana i pogoda ladna to idzeimy na spacer jestem z niego dumna bo juz ladnie ssie piers i oczka juz sie wyleczyly:)

reklama
A my byłyśmy dziś u lekarza, Maja waży równe 9kg, pani doktor powiedziała że lada dzień wyjdzie ząbek (narazie niczym nie smarujemy i nic nie podajemy, troche marudna jest ale da się wytrzymać), jutro na badanie krwi z samego rana i zobaczymy co dalej. Ja ostatnio zapracowana, nie mam czasu nawet na bb, ale skrzętnie czytam zaległości. ;D ;D ;D

Do góry