anaconda27
styczniówka2006
https://ssl.allegro.pl/item962506601_11_wzorow_puzzle_disney_ramkowe_15_el.html
Takie i my mamy i są super, polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, w takim razie jak nie znajde nic u nas, to kupie jej takie. Dzieki.
Chcialam zapytac, czy da sie to na sciane powiesic, ale zanim je sie znudza, to moga srednio wygladac, hehe
Przypomniało mi się ...
Wiecie co wczoraj Kacper na wieczór zrobił? Bawili się z Julką takimi drewnianymi mieczami. W pewnym momencie ja z Łukaszem i Amelą wyszliśmy do kuchni. Przychodzimy a w domu pełno czarnego dymu. Pierwsza myśl, panika - PALI SIĘ!. Łukasz wszedł do pokoju a tam filar, taki szyber odprowadzający spaliny wsunięty do końca. ( nie wiem jak to wytłumaczyć). Dymu od cho*. Pytamy co się stało, jak to się stało.... Brak winnego. Nikt nic nie wie. Wietrzenie chałupy. Potem mycie wszystkiego. A ja już mna święta czyste firanki pozakładałam.:-(
Potem okazało się , tak na spokojnie rozmawiając ze starszakiami, że jak się bawili tymi mieczami , niechcąca stuknęli w filar i szyber się zamknął.
Szczęście , że w miarę szybko przyszliśmy i , że nic nikomu się nie stało.
A ja dzisiaj obiadu nie robię tylko wyjmę pizze z zamrażalnika, a co się będę przemęczać
dobra
pranie sie kreci ale mala juz wstala wiec spadam mam troche roboty a pozneij do sskoly
musze na poczte wpsac bo listonoszka do nas nie dojedzieprzypomnijcie mi jutro zebym do kuriera zadzownila z avonu bo tez do mnie nie ojedzie
i ciekawe czy mi smieci zabiora bo jutro powinni a jak droga zablokowana
ide milego dnia
faceci
ile juz wazy?
a co u okulisty?
na nowym miejscu dlatego sie budzila
jakis dziwny ten okulista
mala ma po Paulinie krlewne sniezke ale bardzo gruba ksiazeczka i trzeba je na sile wyjmowac
ale tez zna je na pamiec
ale mam jeszcze jakies po 30elementow jeszcze takie wieksze puzzle
weszlam wlasnie na konto i zobaczylam ze dostalam na swieta z roboty prawie 400zl HUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Luna, ja mam książeczkę z puzzlami i nie polecam Jak się strony przekłada to się rozpadają trzymały się kupy do pierwszego ułożenia, a teraz wszystko w rozsypce
A takie widziałaś, u nas się sprawdziły.
A co do kopert, to obleciałam 3 poczty w okolicy Ale M mi kup[ił i przywiózł
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj
bardziej wył u okulisty ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje
stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku
poza tym spoznione zyczenia dla naszych solenizantek
Co za elegancki okulista ....................heeeeeeeeeeeee
LUNKA super masz sniadanie :-).My tez mamy salatke z ananasem i wedzonym udkiem z kurczaka :-).
Kolezanka poszla zprowadzic chlopakow na rekolekcje .Ona sie opiekuje od kolezanki chlopcami.A ja siedze w jej 4 letni Nikole chora na cukrzyce i Oliwka.Normalnie latwiej miec 2 dzieci niz 1 hihihihihi.
Nie moge doczekac sie juz paznokci hihihihi.
Ja juz myslalam aby zaniedlugo sie zabrac aby samemu moze robic takie paznokcie.Wiecie chcialabym sobie jakos dorobic.No ale zycie pokaze.
G dzwonil i poszedl wlasnie do pracy :-).Ma zadzwonic wieczorem pogadac Oliwka.
W czestochowie sloneczko ale jeszcze jest zminawo .Ale zapowiada sie fajna pogoda.Spacerek dzisiaj obowiazkowy
A jak walnij sobie tipsy jak chce ci zrobic zobaczysz przynajmniej jak to wyglada
Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.
UUUUUUUU sama zjadłabym salatki hmmmmmm