reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie .Ze szwagrem dojechalismy do kolezanki kolo 11 .Klachamy i przyszla jeszcze jedna kolezanka z dzieckiem wiec bylo wesolo :-).Zjadlysmy zupke,my i dzieciaczki pojadly.Pozniej dlugi spacer zaliczylysmy ,3 baby i 3 dzieci-dziewczynki.Normalnie babiniec :-).
W domu jak klachalysmy i drinkujemy do teraz :-).Oliwka spi.Padla w sekunde bo spala tylko godzine w samochodzie .Teraz gadamy i zerkam na M jak milosc :-).

G wypil .Niedawno niby z Ojce do szpitala pojechali bo niby cos tam sie z nim dzieje.Ciekawe ile winny jest z tego alkohol :-(.No nic jeszcze bardziej mnie G do siebie zraza .

Jutro na 8 G ma isc do jakiejs nowej pracy .

Mnie dzis dol i myslawka zlapala :-(.

reklama
MEDEA
A jak po szczepieniu,jak Maks je zniosl i jak sie czuje:confused:
No i ile juz wazy:confused:

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

Załączniki

• SDC11735..jpg
    SDC11735..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC11717..jpg
    SDC11717..jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 25
  • SDC11738..jpg
    SDC11738..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC11740..jpg
    SDC11740..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC11737..jpg
    SDC11737..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC11722..jpg
    SDC11722..jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 24
  • SDC11732..jpg
    SDC11732..jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 25
  • SDC11727..jpg
    SDC11727..jpg
    32 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC11730..jpg
    SDC11730..jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC11723..jpg
    SDC11723..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 36
ja dopiero teraz ale też zaraz uciekam bo już mi sie spać chce.

wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich Klaudusiek i 100lat dla Ciebie dorotko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no mała wyglądala słodziutko,jak aniołek :tak::tak::tak::tak:

dowikla no fotki super,super sa te sale zabaw,dzieciaki mogą sie wyszaleć :tak::tak::-:)-:)-(

Iwcik no pierwsze ruchy dziecka niezapomniane przezycie.super spawa

Wkońcu wrócilam do normalnosci :-D:-D chłop w robocie to laptop wrócił w moje ręce :-D:-D:-Djakos nie moglam sie odnależć przez te dwa tygodnie :-):-):-)wiecznie mi czegos brakowało bo mój mż jak sadl rano przed laptopem tak potrafił caly dzień ....masakra czasami to miałam ochote mu nagadac ale jakos ugryzłam sie w jezyk i poszlo:tak::tak::tak:

kerna szkoda gadac faceci nie umia rozmawiac o problemach tylko uwazaja ze za kilka dni zapomnimy i wszystko bedzie ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

as :-D:-D:-Dale sie chłopy umówili na spotkanie :-D:-D:-Da o lodach to nie wiedziałam bedzie trzeba spróbować:-)

medeuska i jak tam Maksiu zniósł szczepienie:confused::confused::confused:

dorota no to super ze dotarłś i zycze udanej dalszej imprezki a o chłopie nie mysl tyle chocoaz te kilka dni niech naleza tylko do ciebie i dziecka:tak::tak:

dowikla ale super fotki , musiała byc niezła zabawa:-):-):-)

no ja po zebraniu w pracy mamy byc eleganckie mile szybkie bo ma byc wizytacja z Francji w czwartyek :tak: a ja mam sie szkolic w wolnym czasie na lotto potem kierowniczka wystosuje pismo na egzamin :baffled: takze mam nadziej ze nei dam rady i wróce na kase choc wydaj mi sie ze wszyscy uwazaja ze ja sobie dam tam rade bo mam nawieksze przelewy i liczbe klientow i jestem spostrzegawcza :zawstydzona/y::szok::szok: to słowa kierowniczki :tak: Jezu az mnie brzuch boli jak sobie pomysle :dry:
kochana nie stresuj sie, a noz widelec praca bedzie lzejsza i bardziej ci sie spodoba :tak::tak::tak:
Witajcie .Ze szwagrem dojechalismy do kolezanki kolo 11 .Klachamy i przyszla jeszcze jedna kolezanka z dzieckiem wiec bylo wesolo :-).Zjadlysmy zupke,my i dzieciaczki pojadly.Pozniej dlugi spacer zaliczylysmy ,3 baby i 3 dzieci-dziewczynki.Normalnie babiniec :-).
W domu jak klachalysmy i drinkujemy do teraz :-).Oliwka spi.Padla w sekunde bo spala tylko godzine w samochodzie .Teraz gadamy i zerkam na M jak milosc :-).

G wypil .Niedawno niby z Ojce do szpitala pojechali bo niby cos tam sie z nim dzieje.Ciekawe ile winny jest z tego alkohol :-(.No nic jeszcze bardziej mnie G do siebie zraza .

Jutro na 8 G ma isc do jakiejs nowej pracy .

Mnie dzis dol i myslawka zlapala :-(.
nie mysl za duzo tylko korzystaj z tego ze masz czas wolny i odpoczywaj jak najwiecej:tak::tak::tak:
MEDEA
A jak po szczepieniu,jak Maks je zniosl i jak sie czuje:confused:
No i ile juz wazy:confused:

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

a cóż to za szaleństwa na zdjęciach, super u nas o takie zajecia dla dzieci bardzo trudno:sorry2::sorry2::sorry2:

witam sie wieczorowo wzielam sie za wyzywanki ale muliny mi brakuje wiec koniec na dzis jeszcze na jutro jakies 8m sobie zostawilam co bym sie za bardzo nie nudzila :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
po pierwsze jestem jakby glodna a po drugie tak jak by mnie muli:sorry2::sorry2::sorry2:
dochodze do wniosku ze muli mnie z glodu;-);-);-)

Jestem i ja :))

Od kolezanki wrocilam po 20 Laura szybko wskoczyla do wanny i zjadla kolacje.Ja pomylam podlogi i sprzatnelam kuchnie bo troche zostalo mi z obiadku :baffled:
Dzis juz sobie daruje ale jutro musze poprasowc:sorry2:

Dowikla ale mieilsycie super zabawe, extra wypad!!!A prasowanie mnie tez przeraza bo tez 4 prania :baffled:

Iwcik teraz masz laptopa dla siebie to korzystaj a chlop jak chlop i tak nie rozumie ze czas wolny z baba ma spedzac a nie z kompem:-D

Joanna widze ze w oczach szefowej jestes perelka wiec nie zawiedz,dasz rade!! Wierze w Ciebie;-)

Natalineczka ja jak bylam w ciazy to musialam non stop jesc bo jak nie to wlasnie czulam sie tak jak Ty czasami mialam wrazenie ze jestem pijana:cool: I stad te moje 26kg:-D:-D:-D

Dorota ciesz sie zyciem i nie mysl za duzo bo za chlopa zycia nie przezyjesz.Masz Oliwke i to dla niej masz byc szczesliwa mama:tak::tak:

Kerna pewnie ze nic mu nie bedzie;-)

AS no to Panowie sie dogadali:szok::-D

Wczoraj zalalm dronkiem troche komputera i juz nie wchodzilam.Nocka dziwna bo mala sie dosc czesto budzila.Ja wstalam o 5.50 aby chwilek posiedziec na bb a Oliwka zrobila mi niespodzianke bo wstala o 6.05.
Moze zaraz was poczytam jak Oliwka mi pozwoli.

Dzis kolezanka robi sobie paznokcie i ona mnie tez chce zrobic :-).Jeszcze w zyciu nie mialam tipsow.Normalnie sie skusze i dam sobie zrobic .A co jak zmieniac sie to sie zmieniac :-).

Dziewczynki oliwka mi marudzi wiec poczytalam po lebkach.
MH sliczne buciki Oliwka nosi tak 21/22 nr bucika :-).
PATRYSIA super ze imprezka udana i Niki wyglada jak Aniolek :-).
DOWIKLA wozeczki dla dziewczynek super .Zdjecia super.To sie dziewczynki wybawily :-)
IWCIK gratuluje ze poczulas ruchy.
KERNA a Tobie zycze abys poczula juz prawdziwego kopniaka :-)

Dziekuje wam bardzo kohane za zyczenia urodzinowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.

LUNKA super masz sniadanie :-).My tez mamy salatke z ananasem i wedzonym udkiem z kurczaka :-).

Kolezanka poszla zprowadzic chlopakow na rekolekcje .Ona sie opiekuje od kolezanki chlopcami.A ja siedze w jej 4 letni Nikole chora na cukrzyce i Oliwka.Normalnie latwiej miec 2 dzieci niz 1 hihihihihi.

Nie moge doczekac sie juz paznokci hihihihi.

Ja juz myslalam aby zaniedlugo sie zabrac aby samemu moze robic takie paznokcie.Wiecie chcialabym sobie jakos dorobic.No ale zycie pokaze.
G dzwonil i poszedl wlasnie do pracy :-).Ma zadzwonic wieczorem pogadac Oliwka.

W czestochowie sloneczko ale jeszcze jest zminawo .Ale zapowiada sie fajna pogoda.Spacerek dzisiaj obowiazkowy

reklama
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:

poza tym spoznione zyczenia dla naszych solenizantek:tak:

dowikla super fotki-ale dziewczyny mialy zabawe:tak:

Do góry