no ja tez spadam bo niedługo mąz wraca z Tesco pojechał po parowki jedynki a kupił mi buty
wiem bo dzwonił do mnie
zaskakuje mnie ten mój maz
Fantastyczna niespodzianka, pasują chociaż? bo moj jak mi sam kupuje to zawsze nie ten rozmiar, hihihi
Witam poniedziałkowo,pochmurno aczkolwiek ciepło.
My dziś rano galopem do szkoły wiosna przyszła,wioęc Ksawier na rower ,psy na smycz i do szkoły ,Lord w ogóle sie nie słuchał ,ale dawno nigdzie nie był
Jak wyrwał za sarnami to seie w szok wbiliśmy ,ze tak szybko biega
Ksawek jak mała łamaga na rowerze jechał, znosi go na boki ,mało siły w nóżkach ma ,ale wyrobi sie ,przecież w zeszłym roku juz całkiem ładnie jezdził
Ja za nim truchtem ,mówie wam ,ale sie zziajałam ,ale ile taki szybki spacer energii dodaje-fantastycznie
Postanowiliśmy ,ze w tym tygodniu skoro ma być ładnie i ciepło ,to chodzimy pieszo ( oszczedzamy paliwo
) Posprzątałam sobie w domu ,żurek ugotowałam ,muszę podwórko w tym tygodniu wysprzątać ,przede mna cieżka praca,psie kupy
ale ktos to usi zrobić,czekam tylko az resztki śniegu stopnieją dziś ,jutro i tara,mozna szalec
hehe, Lord pokazał co potrafi, Ksawiek jeszcze pokaże! A te kupy, fuj, współczuję...
No pyszny torcik, hehehehe
Próbowałam pospac, ale wszystko sprzysięgło sięprzeciwko mnie, mała samochodem po domu jeżdziła i trąbiła, sąsiad dziury wiercił a przed blokiem ścinali gałęzie, wrrrrrr
A malutka rzeczywiście jak księżniczka wyglądała.
Iwcik ciesze się razem z Tobą, najwspanialsze uczucie, jak mi za nim tęskno, hehe, dziecko pod kontrolą, hihihi
A ja zrobiłam maraton po okolicy w poszukiwaniu kopert bom-belkowych
Kurcze nigdzie nie było
a poczta???
Własnie przyszło zawiadomienie ze starostwa.
Kubuś ma komisję orzeczniczą 7 kwietnia .
:-):-)
Trzymam kciukasy&&&&&&&&
Lidka wspłczuje patrzec na ból bliźniaków, ale nic nie poradzisz, muszą dostać, to ostają, byle tylko pomgło jak najszybciej. &&&&&&&&&&&
Joasiu no chociaż Cię doceniają kochana i dostrzegają, żeś warta zachodu. Co postanowisz-Twój wybór, zawsze można oblać...
Kerna współczuję sytuacji z chłopem, moja rada jest jedna, dzieciaki spać, a Wy usiaść razem i na spokojnie pogadać, ja zawsze do tego drineczki robię żeby rozmiękczyć atmosfere. Inaczej nie dacie rady, tak mi się zdjae. U nas przynajmniej rozmówki za dnie nigdy nie wychodzą
AS no pogratulować roztropności chłopskiej
Mnie dzis dol i myslawka zlapala :-(.
Dorcia wspaniały dzionek, a tipsy!!! no kochana, szalejesz, ale maśz rację, szalej ile wlezie!
I żadnych dołków mi tutaj, G nie ma, a TY juz lżej oddychasz, przestań jeszcze myśłeć co się z nim dzieje i swiat stanie się bardziej kolorowy. Problemy to tylko problemy, na wszystko znajdzie się rada, a TY jestes silna kobietą doświadczną niestety, ale dzięki temu dasz rade sobie ze wszystkim!!!!!!!!!!
No i coś mi się zdjae , że mało tych cytatów
Słonko coraz cieplejsze, na poczte dizś trzeb apognać. Ale to jak mój wróci z kasą.
Wczoraj byliśmy w mieście, P chodził za kurtka wiosenną, bo tamta już straszy, a że na urodziny dostał kase od matek i poszły nażycie, to teraz sobie odbił. A my z Witusią po lumpikach za wiosenną dla niej, nic nie znalazłam, w sklepie najtańsza 140 zł, troche dla mnei drogo jak na jeden sezon
. No ale kupiłyśmy nędznego kurczaczka, bo się uparła ( najpierw chciala wróbla złapać ) , bo kupiłam jej koszyczek śliczny z falbanką i kwiatuszkami do święconki. No byo zabawnie.
Latałam tez o księgarniach, szukam dla małej puzzli w formie książeczki, bo te co ma to już na pamięć układa. Nigdzie nie ma. W jednej tylko powiedzieli, że było, ale do końca maja na pewno nic nie dostaną. Peszek.
Poszukam na allegro,a le jak mam płacić za wygórowaną przesyłkę, to tak sobie mi to
.
No , to póki śpiochy jeszcze grzeją kołderki skocze na to allegro:-)