anka26_x_07
Mama Laury :)
Fajnie ze podagalas z G i wyjscniliscie sobie wszystko Trzymam kciuki za jego prace bo wtedy i TY bedziesz miala pieniazki dla Oliwki.Dobrze ze nie uciekals bez slowa. Mysle ze to dobre rozwiazanie.Nie mozesz za niego decydowac skoro cce byc u ojca i tam sie pije to jego wybor.Ty gop juz nie zmusisz do normalnego zycia.Witajcie .
Nie ma mnie od wczoraj bo mam mega wielkie problemy z G.
Dzis sie rostalismy.G pojechal do Ojca .Jutro bedzie gadal z jednym facetem o robocie.Mam ...
Oliwka przez tych wszystkich gosci dzis nic w dzien nie spala.Wlasnie spi od kilku minut a ja ide ogladac Skazanego na smierc .Uwielbiam ten serial.Po nim postaram sie was troche poczytac.Wybaczcie ze tak tylko o soboe napisalam.
Oliwka pewnie plakala w nocy bo w dzien nie spala i byla przemeczona
dopadlo mnieWitam
My niedawno wrocilismy do domkuAle bylo fajnie ,tak sie wyszalelismy i wygralismy w fantasy parku ze szokPozniej jedzonko w KFC i spacerek na ktorym dziewczynki bardzo ładnie i dlugo spalyI na koniec male zakupki:-)jestem taka padnieta ze chyba zaraz pojde spacNic juz nie robie w chacie chociaz bym musiala bo jutro Klaudunia ma gosci a od rana znowu wychodzimy
M robi jakas salatke wiec mam luzik
Fotki moze wkleje dzisiaj ale nie wiem czy mi sie chce
ANKA
No i doczytalam ze wstretna @ przyszla-(
Witam nowa mamusie:-)
KFC mniam uwielbiam jedzonko
A co to za salatka byla?
upsss akcja pajakA u mnie w domu noc grozy normalnie ,około 20 dzieciaki zaczeły wrzeszczeć ,ze pająk w pokoju,wpadliśmy z K ze zmitką i szufelką :-)daliśmy rade ,a z pół godiny temu Klaudia zaczęła sie drzę c,ze drugi ,ze olbrzymi ,ze ratunkuchyba wtarłam go w zmiotke ,albo zwiał pod szafę i wtedy zaczęła sie histeria i wrzaski na korytarzu ,ze ona spać nie pójdie,bo jak spotka pod szafą drugiego pająka i beęda mieli małe pajaczki
Słuchajcie około kwadransa wytrzymałam jej wrzaski i nawet spkojnie ja przekonywałam ,ze nic jej nie grozi ,azż nie wytrzymałam i zaprowadziłam ja siła do niej na łózko ,zco sytuacji nie porawiło ,bo darła sie bardziej
W ruch poszła znowu szufelka i szafę odstawiliśmy,pająka nie było ...pewnie poprzednio wtarłam go w miotłę,nie mniej az we mnie buzuje
dzieci ,nasze małe słoneczka
Niedziela dobiega końca, czekam na chirurgów,mój m pól dnia spedził dziś przy kompie ot niedziela i komp w domu
Byliśmy dzis na wycieczce w Miedzyzdrojach ,pospacerować sobie ,ale było fajnie Ksawier oczywiście od razu zrobił sie głodny jak tylko wysiedliśmyale obyło sie bez ekscesów,normalnie to siedzenie w domu ,szarośc i ponurość zycia codziennego mnie dobija ,a to były fantastyczne 3 godzinki relaksu
Dorotka ,jestem z tobą, trzymam kciukijestem dumna z tak powaznej ,przemyślanej imadrej decyzji
Anka ja wiem ,ze to fotka z twojego slubu,ale i tak jesteś śliczna na avatarku
Dowikla,fajowy dzień
Sczerez to z adziecko ja widzialam pajaka to potem wydawalo mi sie ze chodzi po mnie.fujjjj wiec troche rozumie twoja laske;-)
Dzieki za mile slowa:-)
Sama bym sie wybrala na taka wycieczke, tylko troche mam daleko
koszta komuni to jakas masakrawitam sie porannie
mala zjadla po 6 kasze i spi,zaraz Pauline bede do szkoly budzic ale najpierw odpisze
niedziela-rano pobudka bo do kosciola na zebranie
...
ide budzic Pauline
Moja bratowa za sukienke dala 400zl bo u nich nie chcieli alb, masakra jakas a gdzie reszta
baw sie dobrzeA ja zamiast sie szykowac bo o 8 wychodzimy to siedze na bb :-).
Dobra teraz juz lece.U kolezanki napewno sie odezwe :-).
fajny papier
no to ciotka teraz ogarniaj wszystko i zycze swietego spokojuwitajcie
ja juz od 6 na nogach bo moje dzieci tak wstaja
ale m pozwolil mi sie jeszcze chwile zdrzemnac i wstalam jakies 10 min temu - dlugo nie pospalam ale zawsze to cos - choc wstalam gorzej nie wyspana
wiec tak imprezka udana - na szczescie juz po wszystkim
syf mam w domu nie mozliwy - nie sprzatalam wczoraj po tym wszystkim...
Niki w kosciele byla grzeczna jak nie spala to sie rozgladala...
w domku tez grzeczna spala prawie caly czas
ale cos mi pic nie chce jakos ma problemy - nie wiem czemu
tzn nie chce mi cycka do buzki wsadZic
zdjecia wstawie potem jak sie ogarne
Z cyckiem nie pomoge nie znam sie na tym
mojej Lali by sie spodobalyu bo z KubusiemWitam,
u mnie siąpi od wczoraj :/
Wczoraj znowu miałam teściową w domu, cos nie może kobita bezemnie zyć
Helenka całe szczęście bez temperatury, ale cos za częto ta gorączka, musze chyba jej jakieś badania zrobić
Widze, że temat butów na tapecie, wczoraj dziewczyny dostały od babci takie
Anika jeszcze nie chodzi, ale jak zacznie to będzę jej musiała jakieś trz\ewiki za kostkę nabyć
ten pierwszy swietny to tylko taka moja myslWitajcie.U nas pochmurno i ciepło narazie nie pada.Piszecie o wiosennych bucikach ja swojej też muszę coś kupić bo z tych zakupionych jesienią wyrosła teraz będę jej musiała kupić 26 sobie też bo nie mam nic konkretnego.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesująmnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.
Od wczoraj jestem w smutnym nastroju dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo zostawiła męża i syna cierpiała na depresję
Przykro mi z powodu smierci
dolaczam sie do tych pieknych zyczonekwitam poweekendowo
na początek:
wszystkiego najlepszego dla naszych Klaudusiek córeczek Madziulinataszy Dowikli I As zdrówka spełnionych marzeń i wszystkiego naj naj naj
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej Dorotki zdrówka szczęścia wiatru w plecy co by życie ułożyło się tak jak tego chcesz marzysz i na to zasługujesz
kochane przyznaję bez bicia że nadrobiłam tak po łepkach troche wczoraj trochę dzisiaj zdrówka dla wszystkich chorowitek Dowiklus chwal się jakie wózki laseczkom swoim zamówiłaś MH no buciki cudo
Anabubka komunia kościół normalnie brrrrrrr ile to wszystko kosztuje
moja Julia w szkole dziś pojechała do filharmoni jutro do muzeum normalnie laska się rozwija kulturalnie
Adam w domu bidulek ma angine ropną wczoraj trzeba było z nim po lekarzach jeździć chłopak słowa nie może powiedzieć:-----(
Zdrowka dla Adama
fajny wozek moja ma podobny ale juz za wysoka jest musze jej nowy kupicMALINUS
Zdrowka dla AdasiaOby ta zaraza szybko przeszla
A wozki zamowilam takie
WÓZEK 2 FUNKCYJNY Z REG. RĄCZKĄ I OBR. KÓŁK (960056924) - Aukcje internetowe Allegro
I widzialam wczoraj fajna lalke Natalie i chyba Im dokupie ale to jak M wyjedzie bo juz warczal hehe;-);-)
A dla Dominika nie mam pomyslu na razie