reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja popołudniowo

Po wczorajszych imprezach dzisiaj dopiero o 11 podniosłam sie z łóżka, ale musze sie wam pochwalic b nie wytrzymam :-):-):-):-):-)

DZISIAJ POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY MOJEGO BOBASA:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(sorki za capsa) ale to najszczesliwszy dzien dla mnie , tak strasznie nie moglam sie doczekac na nie iiiii wkoncu sie doczekałam:-):-):-):-):-):-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Iwcik super ,ze czujesz juz ruchy maleństwa ,dobrze pamiętam te chwile naprawde bezcenne:tak:aż mi sie łezka w oku kręci:tak:

Ale ja zaraz mam maraton ,muszę zajśc do banku,do apteki,na poczte ,do bankomatu,sklepu,a na koniec na kort spytać sie kiedy siatkę powieszaą ,bo chcemy jutro iśc grac po południu,no i oczywiście Ksawka odebrać ,trochę mi zejdzie zapewnie:baffled:

Witam w południe! Przeczytałam, a cytató nie pozaznaczałam więc tak z pamieci:sorry2:
Dla Dorotki naszej 1000000000000 lat:tak: i wszsytkiego najlepsiejszego dla Klaudusiek:tak::tak::tak:
Lunka ale nocka:nerd: może pełnia była:rofl2:
Pati kruszynka śliczna i więcej fotek nie poogladam bo nie mam Cie na nk:no: Super, że się udała imprezka:-):-)
Dowikla no zazdroszczę udanej niedzieli..też bym gdzieś wyskoczyła...ale z moim burakiem to długo do ładu nie dojdę i niedziele mielismy do D:sorry2:
Anabuba co do bucików z netu...to kurcze ja wolałbym przymierzyć i upewnić się że bucik ładnie leży:dry: Ale dzięki:tak:
Anek wspólczuję:-:)-(
Iwcik no moje gratulcje!!!!!!!!!! Ja też kilka dni temu coś cuzłam, ale to było tak delikatne, że poczekam na prawdziwego kopa;-)

Ostatnia edycja:
no to fajnie

a to moja ksiezniczka wczoraj :-D
Zobacz załącznik 227906

Śliczna, lalunia :tak:

Witam i ja popołudniowo

Po wczorajszych imprezach dzisiaj dopiero o 11 podniosłam sie z łóżka, ale musze sie wam pochwalic b nie wytrzymam :-):-):-):-):-)

DZISIAJ POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY MOJEGO BOBASA:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(sorki za capsa) ale to najszczesliwszy dzien dla mnie , tak strasznie nie moglam sie doczekac na nie iiiii wkoncu sie doczekałam:-):-):-):-):-):-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D:-D

Gratki :tak:

A ja zrobiłam maraton po okolicy w poszukiwaniu kopert bom-belkowych :no: Kurcze nigdzie nie było :dry:

Natralineczka ,w jaką maszyne wygrał kasę???
te mazynyco teraz w prawie kazdym sklepie stoja, te cos jak te bandyty :tak::tak::-D:-D:-D
nie wiem jak to nazwac:no::no:
poszedl wrzucil 10 zl a juz sklep zamykali i wyciagnal 10 razy tyle:tak::tak::tak::tak:
no to fajnie

a to moja ksiezniczka wczoraj :-D
Zobacz załącznik 227906
przesłodka i rzeczywiscie księżniczka:tak::tak::tak::tak:
Witam i ja popołudniowo

gratuluje kochana, wiem jakie to uczucie, milych kopniaków;-);-);-);-)

a ja juz mam wszystkiego dosc,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czarek dzis przechodzi samego siebie przez ten czas co darek byl to zrobil sie nie dobry jak nie wiem co, musze go zaczac oduczac ale znajac zycie bedzie to syzyfowa praca bo pojdzie do cioci i znow to samo bedzie a im nie przetlumaczy ze to ja mam pozniej przesrane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak mi ladnie po schodach juz schodzil za raczke i wchodzil, a teraz stanie ryczy bo on chce na rece a ja go dzwigac nie bede :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i na korytarzu jeden wielki ryk, siada kladzie sie na betonie masakra jakas az u mamy na korytarzu (tez nie chcial isc choc mial 1,5 m do drzwi i zero schodow) sasiad wyszedl zobaczyc co sie dzieje dobrze ze dzioba nie otworzyl bo i mu by sie oberwalo jakby sie nieodpowiednio odezwal:dry::dry::dry::dry:
mam juz dosc mojego dziecka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az mi teraz glupio bo dre sie na niego dzis niemilosiernie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A u mnie .....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ech lepiej nic nie pisać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najważniejsze,że tata dziś już ma pierwszą chemię i wraca po południu do domu.:tak:

Trzymam kciuki za jego dobre samopoczucie :tak::tak::tak:

No to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

Własnie przyszło zawiadomienie ze starostwa.
Kubuś ma komisję orzeczniczą 7 kwietnia .:tak::-):-)

To dobrze że tak szybko :tak::tak::tak:
Ja jednak się zmobilizowałam i okna pomyłam tylko nie chce mi się firanek prasować więc do jutra okna będą puste :tak::tak::tak:
Natalineczko tak to nieraz bywa że człowiekowi nerwy puszczają na swoje dzieci :tak::tak:

No to i ja waspoczytałam i na poczatek to

Dorotko wszystkiego naj ...naj...naj...lepszego

i wszystkim Klaudiom tez wszystkiego naj...naj...naj..lepszego

Patryś no to masz juz po imprezie a mała ślicznie wygladała:-)

Anek tulam cie mocno

Malinka zdrówka dla Adama widze ze bakterie nie daja za wygrana......:-(

Dowikla wózki sa super bardzo mi sie podobaja no i laleczki napewno by sie nowe przydały do wózia:-D:-D:-D

Anabuba nie zazdroszcze wydatków komunijnych , kochaa trzymaj sie za kieszeń bo szarpnie nią porzadnie:szok::szok:

MH buciki sa bardzo fajniutkie :tak:

As super ze tatus wraca po chemii , ja właśnie czekam na informacje , bo moja szwagierka jest włanie w szpitalu na konsultacji w Brzozowie na onkologii, maja jej zrobic jeszcze raz biopsjie bo nie wierza w wyniki z szpitala z rzeszowa nie wiem dlaczego:confused::confused::confused:powiedzieli ci z rzeszowa ze musi wziąść mocna chemie a ci z Brzozowa cos nie wirza w to co rzeszów napisał i beda robic swoje badania:confused::confused:

Natalineczka cierpliwosci ja tez czasami krzycze a mój syn mi mówi wtedy tak: no i mamo po co na mnie krzyczysz pózniej brzuszek cie boli:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj z mężem jeszcze zrobilismy bude dla drugiego pieska bo biedny spał cały czas z mamuska swoja w budzie ale jakoschyba ciasno im sie zrobiło bo ostatnio czesto spał pod drzwiami na wycieraczce wiec od dzisiaj majuz swój domek koło swojej mamuski :-Dzeby mu smutno nie było:-D

Własnie maksiu wrócił z przedszkola a ja mykam robic obiadek bo mąż wkońcu wraca do pracy koniec lenistwa:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

no za dużo nie napisałyście :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
na początek Iwcik moje serdeczne gratulacje wkońcu doczekałaś:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: jeju to jeden z najpiękniejszych momentów ciąży te ruchy potem falujący brzuszek ajjjj jakie to fajne :tak::tak::tak:
As kochana no to super że komisja już 6 kwietnia w urodziny mojej Julki szczęśliwy dzień :tak:no i że tata będzie w domu między swoimi tak zawsze najłatwiej dojść do siebie :tak:
Natalineczka wiem że się wsciekasz że Czarek tak robi ale wiesz no to tylko oznaka że rozwija się prawidłowo i bunt to wyrażanie swojego JA czyli wszystko z nim ok ;-)
Madziula a coś ty taka zaganiana :szok:
Anaconda a jak tam po ginku bo nie wiem czy pisałaś i ja nie doczytałam czy nie pisałaś:zawstydzona/y: no i widzę że się tobie powodzi bo juz papier masz toaletowy odpowiedni :-):-):-)tzn czy ty juz masz ich nadmiar:-D:-D:-Djak by co to jedna rolke i ja poproszę :-D:-D:-D:-D
Kernuś jak tam chłop????
my po szkole na dworze big słonko :-)jak ja to kocham :tak: za to Adam ma gorączkę 38.5 i na gardło pomagaja mu najbardziej lody więc zakupiłam w biedronce 6 pudełek :dry:

reklama
witam

Ja dopiero teraz mam czas zeby cos naklikac
W sumie moze mi makaron wykipiec ale co tam spiesze sie :))
Rano Lali wstala po 8 nie wiem dokladnie ktora byla bo nie mialam sily wstac i tak lezala ze mna do 9:30.Zjadlysmy sniadanko ubralysmy sie i szysbko na zakupki.Lali dostala nowe zabawki do pisku i dwie bluzeczki takie na plac zabaw.Bo w sumie to nie mam ciuchow do pisaku :/
Sobie kupilam fajna blzuke do leginsow
I spotkalam kolezanke.Pojechalam do sklepu tureckiego i szybko do domku bo dziecko gloidne.Lali zjadla spagetti i spi:szok::szok:zmeczona byla:baffled:
Ja gotuje dla nas makaronik i sama musez cos zjesc bo glodna jestem jak wilk

no i teraz spadam poczytac ale najpierw makaron dogladne:-D:-D

Do góry