reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poniedziałkowo,pochmurno aczkolwiek ciepło.
My dziś rano galopem do szkoły wiosna przyszła,wioęc Ksawier na rower ,psy na smycz i do szkoły ,Lord w ogóle sie nie słuchał ,ale dawno nigdzie nie był:dry:Jak wyrwał za sarnami to seie w szok wbiliśmy ,ze tak szybko biega:szok:
Ksawek jak mała łamaga na rowerze jechał, znosi go na boki ,mało siły w nóżkach ma ,ale wyrobi sie ,przecież w zeszłym roku juz całkiem ładnie jezdził:tak:Ja za nim truchtem ,mówie wam ,ale sie zziajałam ,ale ile taki szybki spacer energii dodaje-fantastycznie:-D Postanowiliśmy ,ze w tym tygodniu skoro ma być ładnie i ciepło ,to chodzimy pieszo ( oszczedzamy paliwo:-D) Posprzątałam sobie w domu ,żurek ugotowałam ,muszę podwórko w tym tygodniu wysprzątać ,przede mna cieżka praca,psie kupy:errr:ale ktos to usi zrobić,czekam tylko az resztki śniegu stopnieją dziś ,jutro i tara,mozna szalec:confused:

Anabuba ,ale cie komunia szarpnie po kieszeni:tak:
moje podwórko jest głównie piaszczysto gliniane,błocko mam tez niemiłosierne:szok:

Luna ,ale nocka ,wspólczuje:tak:

Anek -współczucia ,to straszne:szok:

Buciki wiosenne brrrr......znowu wydatki:baffled:

reklama
Malinka zdrówka dla Adasia :tak:

Buziaczki dla Klaudii :tak: wszystkich trzech :tak:

Dorotka, wszystkiego dobrego :tak: Jaki rozmiar buta ma twoja córcia ?? :-p

Dowikla, wuzeczki fajniusie :tak: oglądałam ostatnio takie :tak:

Lunka wspołczuję nocki.

Josiu, super się M spisał :-)

Helena sie rozdarła i obudziła Anike :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hmmm, Madziula, żurek powiadasz... chyba muszę sobie ugotować :p

Ostatnia edycja:
Witam,

u mnie siąpi od wczoraj :/

Wczoraj znowu miałam teściową w domu, cos nie może kobita bezemnie zyć :-p:-D

Helenka całe szczęście bez temperatury, ale cos za częto ta gorączka, musze chyba jej jakieś badania zrobić :baffled:

Widze, że temat butów na tapecie, wczoraj dziewczyny dostały od babci takie :-p

Anika jeszcze nie chodzi, ale jak zacznie to będzę jej musiała jakieś trz\ewiki za kostkę nabyć :sorry2:
buciki super fajnie beda wygladaly :-)
Witajcie.U nas pochmurno i ciepło narazie nie pada.Piszecie o wiosennych bucikach ja swojej też muszę coś kupić bo z tych zakupionych jesienią wyrosła:szok: teraz będę jej musiała kupić 26:szok: sobie też bo nie mam nic konkretnego.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesująmnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.

Od wczoraj jestem w smutnym nastroju:no: dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo:no::no::no::no::no::no::no: zostawiła męża i syna:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: cierpiała na depresję:no::no::no::no:
oj masakra - przykro mi :-(
witam poweekendowo :happy2:
na początek:
wszystkiego najlepszego dla naszych Klaudusiek córeczek Madziulinataszy Dowikli I As zdrówka spełnionych marzeń i wszystkiego naj naj naj :happy2:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej Dorotki zdrówka szczęścia wiatru w plecy co by życie ułożyło się tak jak tego chcesz marzysz i na to zasługujesz :happy2:
kochane przyznaję bez bicia że nadrobiłam tak po łepkach :zawstydzona/y:troche wczoraj trochę dzisiaj :zawstydzona/y:zdrówka dla wszystkich chorowitek :tak:Dowiklus chwal się jakie wózki laseczkom swoim zamówiłaś MH no buciki cudo :tak::tak::tak::tak:
Anabubka komunia kościół normalnie brrrrrrr ile to wszystko kosztuje :wściekła/y:
moja Julia w szkole dziś pojechała do filharmoni jutro do muzeum normalnie laska się rozwija kulturalnie:-D
Adam w domu bidulek ma angine ropną wczoraj trzeba było z nim po lekarzach jeździć chłopak słowa nie może powiedzieć:-:)-:)-:)-:)-(

zdrowka dla Adama ;-):tak:

Dołaczam sie do zyczen wszystkiego naj dla Doroty i Klaudii x 3 :-D:-D

MALINUS
Zdrowka dla Adasia:tak:Oby ta zaraza szybko przeszla
A wozki zamowilam takie
WÓZEK 2 FUNKCYJNY Z REG. RĄCZKĄ I OBR. KÓŁK (960056924) - Aukcje internetowe Allegro

I widzialam wczoraj fajna lalke Natalie i chyba Im dokupie ale to jak M wyjedzie bo juz warczal hehe;-);-):baffled:
A dla Dominika nie mam pomyslu na razie
ale fajneeeeeee :-D
A nockę dziś miałąm mega paskudną. Zasnęłam o 24, o 3 mala z płaczem-coś jej sie przysniło i płacze, że chce koika. Jejku, no t dałam jej takieg malego. Kładę sie przysypiam juz i znów-ide-konik chce pic- rety, uspokoiłam ja , przyniosłam wody i wracam do siebie. Już odpływam -ryk-konik myju myju-lece-co se stało-konik brudny-myju myju-łoooooooo. I tak kilka trazy, co przysnęla, coś jej sie zaczeło znów z tym koniem snic i jazda, heehe. W koncu o 4 przyniosłam ja do siebie , zanim zasnęla była 5, ja nie mogła zasnąć, bo eis ehihrała przez sen i znów cos o koniu mówiła. Masakra. Jak zasnęłam o 5.30 to o 5.50 przyszedł P z pracy i mała musiałam zanieść do łóżeczka, zasnęłam o 7 a mała wstała o 8!!!!!!!!! trochę zombi, al e przy zytaniu sie rozbudziłam, hihihi. Ide zrobić jakieś sniadanie i wracam.
nie zazdroszcze zombiaku jeden :-D:-D:-D:-p:-p:-p hehe
jak m masz w domku to odespij jak mozesz :tak::tak:

ja ide sobie po torcika :-)
wirtualnie dziele sie z Wami :tak::-D

Ostatnia edycja:
Natralineczka ,w jaką maszyne wygrał kasę???

WSZYSTKIM KLAUDIOM -NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN.
NASZEJ DOROTCE 100 LAT

Patrysia super ,ze imprezka udana a mała grzeczna,a powiedz której Klaudii nic nie zyczysz ,bo mamy 3 na forum ::))??

Malinka zdrówka dla Adama ,ale go zmogło.

Ostatnia edycja:
no ja tez spadam bo niedługo mąz wraca z Tesco pojechał po parowki jedynki a kupił mi buty:baffled: wiem bo dzwonił do mnie :szok: zaskakuje mnie ten mój maz :szok:
no to fajnie

a to moja ksiezniczka wczoraj :-D
p32102519797097..jpg

Oczywiście przyłączam się do życzeń dla naszej Dorotki i dla wszystkich Klaudii :tak::tak::tak:

Od wczoraj jestem w smutnym nastroju:no: dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo:no::no::no::no::no::no::no: zostawiła męża i syna:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: cierpiała na depresję:no::no::no::no:

Oj co za tragedia :-:)-(
Malinka zdrowia dla Adama :tak::tak:
Dowikla fajne wózeczki wybrałaś :tak::tak::tak:

Natralineczka ,w jaką maszyne wygrał kasę???

WSZYSTKIM KLAUDIOM -NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN.
NASZEJ DOROTCE 100 LAT

Patrysia super ,ze imprezka udana a mała grzeczna,a powiedz której Klaudii nic nie zyczysz ,bo mamy 3 na forum ::))??

Malinka zdrówka dla Adama ,ale go zmogło.
zamotalam sie ale juz poprawialm ;p
a Niki grzeczmna byla

Witam poniedziałkowo.
Poczytałam po łebkach i to tylko ostatnią stronkę.:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Klaudusiek i dla Dorotki.

Patrysia śliczna panienka .

Malinka zdrówka dla Adama .

Chyba jakaś nowa mama doszła ,więc witam.
Widziałam przelotem,że Agnes wróciła,ale zapomniałam jej powitać,przynajmniej nie pamiętam,abym ją witała.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziula dobrze,że Ksawierek na rowerku jeździ ,no i spacerk jak najwięcej -masz rację :tak:
Luna współczuję zarwanej nocki.

A u mnie .....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ech lepiej nic nie pisać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najważniejsze,że tata dziś już ma pierwszą chemię i wraca po południu do domu.:tak:

reklama
Do góry