Mama Helenki
i Aniki :D
WIDZĘ, ZE PUSTO TO TEŻ SPADAM
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.U nas pochmurno i ciepło narazie nie pada.Piszecie o wiosennych bucikach ja swojej też muszę coś kupić bo z tych zakupionych jesienią wyrosła teraz będę jej musiała kupić 26 sobie też bo nie mam nic konkretnego.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesująmnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.
Od wczoraj jestem w smutnym nastroju dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo zostawiła męża i syna cierpiała na depresję
Witam
Pogoda bez reweacjiAle najwazniejsze ze jest cieplo i nie padaZaraz robimy sniadanko i pewnie bedziemy wychodzili
Jakos nic mi sie nie chce
A jeszcze beda goscie pozniej
DOROTKO
Wszystkiego naj,naj z okazji urodzinZdrowka,szczescia,spelnienia marzen i oby wszyciutko ulozy sie Wam jak najlepiej
witam poweekendowo
na początek:
wszystkiego najlepszego dla naszych Klaudusiek córeczek Madziulinataszy Dowikli I As zdrówka spełnionych marzeń i wszystkiego naj naj naj
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla naszej Dorotki zdrówka szczęścia wiatru w plecy co by życie ułożyło się tak jak tego chcesz marzysz i na to zasługujesz
kochane przyznaję bez bicia że nadrobiłam tak po łepkach troche wczoraj trochę dzisiaj zdrówka dla wszystkich chorowitek Dowiklus chwal się jakie wózki laseczkom swoim zamówiłaś MH no buciki cudo
Anabubka komunia kościół normalnie brrrrrrr ile to wszystko kosztuje
moja Julia w szkole dziś pojechała do filharmoni jutro do muzeum normalnie laska się rozwija kulturalnie
Adam w domu bidulek ma angine ropną wczoraj trzeba było z nim po lekarzach jeździć chłopak słowa nie może powiedzieć:-----(
Leczyła się od 5 lat ale ostatnio przerywała od czasu do czasu leczenie
Anek smutne wiadomości przytulam Cie mocno :-( ja dobrze wiem co to depresja :-( a nie leczyła sie ?