reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Paulina oddelegowana do szkoly
kkurcze znow mi sei spacja zacina:wściekła/y:

wczoraj pogoda byla do poludnia pozniej padalo
dzis jest pochmurno i wietrznie ale nie pada:tak::tak::tak:
poki co +5 ale to takie mile wiosenne 5:-D

jak milo popatrzec na zolta trawe zamiast na snieg:-D:-D:-D
zostala tylko mala kupka sniegu przy wiezdzie ale mysle ze dzis juz zakonczy swoj zywot:-D:-D:-D

dobrze w sumie ze wieje to osuszy to bloto

po poludniu juz i u mnie ma sie wypogodzic

ogladalam wczoraj pogode na 16dni do piatku ma byc coraz cieplej a na weekend znow ochlodzenie a pozniej znow cieplo:-D

okna pootweiralam i wietrze:tak: pranie sie kreci,mala cos skrzeczy ale chyba dalej spi

na obiad niespodzianka:-) bo nie wiem co
przynisolam od mamy wczoraj rosol to dam dzieciom i moze plackow ziemniaczanych usmaze:confused:

reklama
Ja z obiadem mam spokój bo teściowa wczoraj wałówkę naszykowała :-p:-p
Pranie też zaraz nastawić muszę bo trochę się tego nazbierało :tak::tak::tak:
U nas w Lublinie śniegu już nigdzie nie ma ale jak jechaliśmy na wieś do teściowej to tam jeszcze gdzieniegdzie na polach leży :tak::tak:

witajcie :-D
ja juz od 6 na nogach bo moje dzieci tak wstaja :dry:
ale m pozwolil mi sie jeszcze chwile zdrzemnac i wstalam jakies 10 min temu - dlugo nie pospalam ale zawsze to cos - choc wstalam gorzej nie wyspana :sorry2:
wiec tak imprezka udana - na szczescie juz po wszystkim :tak:
syf mam w domu nie mozliwy - nie sprzatalam wczoraj po tym wszystkim...
Niki w kosciele byla grzeczna jak nie spala to sie rozgladala...
w domku tez grzeczna spala prawie caly czas
ale cos mi pic nie chce:sorry2: jakos ma problemy - nie wiem czemu :dry:
tzn nie chce mi cycka do buzki wsadZic :sorry2:

zdjecia wstawie potem jak sie ogarne :tak:

witajcie :-D
ja juz od 6 na nogach bo moje dzieci tak wstaja :dry:
ale m pozwolil mi sie jeszcze chwile zdrzemnac i wstalam jakies 10 min temu - dlugo nie pospalam ale zawsze to cos - choc wstalam gorzej nie wyspana :sorry2:
wiec tak imprezka udana - na szczescie juz po wszystkim :tak:
syf mam w domu nie mozliwy - nie sprzatalam wczoraj po tym wszystkim...
Niki w kosciele byla grzeczna jak nie spala to sie rozgladala...
w domku tez grzeczna spala prawie caly czas
ale cos mi pic nie chce:sorry2: jakos ma problemy - nie wiem czemu :dry:
tzn nie chce mi cycka do buzki wsadZic :sorry2:

zdjecia wstawie potem jak sie ogarne :tak:

fajnie ze imprezka sie udala
no i masz juz z glowy;)

moja maruda juz wstala ale zachciala bajke wiec jej wlaczylam ;))))))))))
lezy u mnie w lozku i oglada;)

Witam,

u mnie siąpi od wczoraj :/

Wczoraj znowu miałam teściową w domu, cos nie może kobita bezemnie zyć :-p:-D

Helenka całe szczęście bez temperatury, ale cos za częto ta gorączka, musze chyba jej jakieś badania zrobić :baffled:

Widze, że temat butów na tapecie, wczoraj dziewczyny dostały od babci takie :-p

Anika jeszcze nie chodzi, ale jak zacznie to będzę jej musiała jakieś trz\ewiki za kostkę nabyć :sorry2:

reklama
Do góry