reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mordziulka poszły na spacer ;) a ja wysłałam brata bo przecież wyrodna matka jestem ::) do tego coś mnie gardło boli :(to od tych różnic temperatur...

reklama
Anaconda - to u nas z paznokciami wszystko OK, wogóle pani doktor jak go oglądała, to nic niepokojącego nie widziała, to tylko moja chora wyobraźnia. Dlatego po namyśle jednak odpuściliśmy.
A teraz mały jeszcze ma katarek, więc nie chcemy go dodatkowo męczyć.

Ja wykozystuje ładna pogode i prawie cały czas na dworze spedzamy...dzis przywiezli mi płyty na meble w niedziele rozpoczyna sie skrecanie juz nie moge sie doczekac :D

Oj tylko na chwilunie
Noe dostał antybiotyk...no i my też ,cały dom chory
Mały cały czas marudzi ma temperature...połowica tez marudzi..poprostu mam szpital ::)

No i mi głowa peka
Jak już opanuje sytułacje
Chłopaków nakarmie ,zaaplikuje leki i uśpie jak mi głowa nie eksploduje to zawitam na bb

dobry wieczor!!!!!!!
my tez po spacereku hubcio na nozkach przed blokiem i poskakal i polazil! teraz juz szykujemy sie do kapanka i spanka!

mija bedzie dobrze! zyczymy duzo zdrowka!!!!!!!!

my tez dzis bylismy długo na dworku, jednak dzis pechowy 13 i Majkę użadliła pszczoła, wszystko jest OK, na pogotowiu zrobili okład z octu, opuchlizna jeszcze jest, ale mała ma humorek, więc jestem dobrej mysli

Pycha - to rzeczywiście miałyście dziś pecha.
Mija - życzę szybkiego powrotu do zdrowia twoich chłopaków.
A ja miałam dziś strasznie napięty repertuar i mało czasu, żeby tu zaglądać. Na szczęście dzieciaczki już w łóżeczkach, mężuś dziś w pracy do późna (choć ma się urwać wcześniej >:D, bo dobre winko dostał i chce ze mną spróbować ;D >:D ;)), a ja mam chwilę na bb. Odwiedziła nas dziś babcia, więc były spacerki, kawusie, ciasteczka. Babcia ma hopla na punkcie dzieciaków i ciągle coś im kupuje. Szczególnie swojej pierwszej wnusi, która jak widzi babcię, to od razu pyta "A co masz dla mnie ?" Tak ją sobie nauczyła.
I oczywiście dziś było to samo ::).

witajcie
zalapalam sie na 800setna strone ale fajnie chociarz raz sie udalo
wiecie co czytalam wasze wypowiedzi na temat " fałdek po ciazy" szczerze mowiac ja za szybko schudlam i teraz chcialabym przytyc i nie wiem jak to zrobic bo jem duzo a malo tyje

reklama
ja dzis mialam dobry dzien spacer udany maly spokojny nieplakal jestem z niego dumna hiii
1 noc ktora w miare pospalam...
mija trzymaj sie bedzie dobrze..
buzaki

Do góry