reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja na chwilkę bo Wojtek ma gości impreza na całego a tu troche zdjec :tak:
Joasiu ale my jesteśmy gapy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU
MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:
a fotki śliczne :tak:torcik superowy :tak:pewnie znów twój wyrób???

reklama
A ja dzisiaj znowu zrobiłam gofry bo mała sobie zażyczyła:-D A teraz śpi:szok: w nocy budził ją kaszel rano wcześnie wstała i padła teraz zmęczona ciekawy wieczór się zapowiada:no:
U nas też dzisiaj ciepło fajnie bo śnieg się topi bo jego widok działa depresyjnie;-)
Ha ha IWCIK ja swojego M dopiero zgoniłam z kompa:shocked2:
Przerażacie mnie z tymi rachunkami a ja myślałam że płacę wysokie bo prąd 180 telefon kom 70 woda 40 gazu nie posiadam mam tylko z butli ciepłą wodę mam z podkowy w piecu i jak palę gotuję obiad to sama się grzeje.
Za wodę w porównaniu ze mną, to masz bardzo mało...
ja chce gofra!!!

Jestem ponownie:-) Babki ja się oszczędzam serio jak tylko mogę:tak: a takie sprzątanie,w żółwim tempie to luzik;-) i tak prawie nic nie robie...tyle co obiad ugotuje no i z małym zabawa. A reszta należy do mojego więc i tak jest ok.:tak: Wróciłam ze spacerku i żyję:nerd: te góry są wykańczające, a ja w takim tempie szłam, że 20 razy obróciłabym w te i wewte:sorry2:
Malina co do oszczędzania..widzisz każdy o tej termie inaczej mówi..mi cały bojler się grzeje w godzine. Temp. jest na ponizej połowy a ia tak ostatni garnek myje sie w chłodnej:sorry2:. Może to te halogeny:confused: Mamy ich trochę..ale energooszczędnych halogenów nie ma:baffled::baffled::baffled: i szkoda... Pranie mam dwa razy w tyg, krótki program, i siedze po ciemku ile mogę:dry::dry: no jest różnica, nie powiem, ale liczyłam na cos więcej....
Anek a te rachunki to miesiecznie czy za dwa???:szok::szok::szok: u mnie za dwa miechy prąd 320zł:sorry2:
Joasiu!! tort pierwsza klasa!!! Wszytkiego naj naj naj naj naj dla synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My już po wizycie u laryngologa, Majka dostała kolejny antybiotyk i co dalej zobaczymy. Lekarka stawia na trzeci migdał ale ponieważ osobiście jest przeciwniczką jego usuwania to spróbuje jeszcze z tym antybiotykiem i jak po nim nie przejdzie to będzie próbowała jeszcze inaczej :baffled::baffled: Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość, chyba powinnam się wybrać do jeszcze innego laryngologa i zobaczyć co on na to :baffled::baffled:
Przy okazji na jutro do ginekologa się zapisałam ale nie wiem czy będzie mi się chciało iść :confused2::confused2:

Wróciłyśmy ze szpitala.
Noga złamana nie jest ufff....
mocne skręcenie z krwiakiem czyli poszła torebka stawowa :baffled::baffled::baffled:
7 dni LEŻENIA z nogą w górze i co najmniej 3 tygodnie zwolnienia z WF.:baffled::baffled::baffled:
A ta moja zołza już planuje jak jutro na klasówkę z biologii pojechać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No utłukę gada jak Darka urobi,żeby ją zawiózł.

Żeby inne dzieci były takie chętne do szkoły :tak::tak::tak:

Wciąga mnie wciąga:tak:... Nawet mojego oszukałam, że książkę idę na górę czytać, po czym komp pod pachę i czytanko :-D Zdarza się,że zwróci mi uwagę w stylu "Ty to tylko na kompie ciągle siedzisz"..

:-D:-D:-D chyba każda z nas tak ma :-D:-D:-D

Super foteczki :tak::tak:
Malinka niezłe ubranka trafiłaś, ja może jutro do lumpka się wybiorę :tak::tak::tak:
I daj sobie spokój dzisiaj ze sprzątaniem skoro niezbyt się czujesz :tak::tak::tak:

Kerna słyszałam że halogeny dużo ciągną :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no no ni, jaki pięny tort! Pewnie sama robiła mamuśka, co?
Wszytskiego naj naj naj dl ajubilata!!!!!!

malinka, jaki kochany ten Twój Pietruszka:tak:. A Ty kobieto jak nie musisz to si eoszczedzaj ile możesz. nie musisz, nie rób, przymknij oczęta, albo nie odrywaj wzroku z BB:-)

matko, całay dzień już prawie zleciał, szok. Za niedługo mój książę wróci z pracy, mnie plecy bolą, i żeby to chociaz od roboty, a to od siedzenia przy kompie:-D. Ale isę nie przyznam, hehe, może masaż dostanę...

Hello
Wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam z dizewczynkami u dentysty:-)Wszystko ok,zabki sa zdrowe ,biale i prosciutkie:tak::tak::tak:Pani dentystka byla zachwycona:tak::tak::tak:jesli chodzi o Wiktorii "piatki" to stwierdzila ze w ciagu najblizszych 3 miesiecy napewno nie wyjda:no:Kontrola za pol roku i byc moze wtedy zrobimy zdjecie zeby zobaczyc czy sa wogole zalazki tych "piatek":tak::tak::tak:Ale czworki sa i wszystko ładnie sie trzyma wiec nie ma sie czym martwic:tak::tak::tak:
Wiktoria troszke plakala i nie chciala otworzyc geby ale Klaudia byla bardzo dzielna i sama otwierala dzioba:tak::tak::tak:
Po wyjsciu dostaly baloniki i byly happy:tak::tak::tak:pozniej zaliczylam solarium ,zabawy na placu zabaw i zakupki:tak::tak::tak:
Dominik bardzo zadowolony z wycieczki:tak::tak::tak:Jutro Jego klasa idzie palic marzanne i na ognisko ale ze w nocy przylatuje M to Dominik nie chce isc do szkoly:szok::tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

JAOSIU
Wszystkiego najlepszego dla Wojtka:tak::tak::tak:

KERNUS
Ty mi sie bardziej oszczedzaj babo:tak::tak::tak:Jesli chodzi o halogeny to tez slyszalam ze ciagna duzo pradu

Matko ochana ANEK ty to grosze placisz za rachunki mi prad przyszedl 240 gaz 180 , tel kom wczoraj przyszedl 180 , no z wode nie place bo mam studnie pod własnym cisnieniem internet 40 , no i 70zl mandat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dza szybka jazde :-D:-D:-D:-D
I ja tez chce GOFRAAAAAAAAAAAAA ...NO I KTO MI TERAZ ZROBI jak ja nawet nie mam gofrownicy :no::no::no::no:

JOANNA no to wszystkiego najlepszego dla syna no i udanej i szampańskiej imprezy no oczywiscie bezalkoholowej:-):-):-):-):-)

KERNA to ty faktycznie rachunek za prąd masz wysoki ja tez mam halogeny cztery ale jakos wielkiej róznicy nie mam w pradzie niz ich nie miałam a zalozyłam w pokoju dopiero z pół roku temu bo zachcialo mi sie sufitu podwieszanego :-D:-D:-D:-D

Anakonda ja bym poszla jeszczeporadziła si innego lekarza zawsze lepiej to miec dwie opinie niz tylko wierzyc jednemu lekarzowi:tak::tak::tak:

Luna faktycznie chłopu powiedz ze plecy bola cie od roboty :-D:-D:-Dprzynajmniej na masaz sie załapiesz:-D:-D:-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU
MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:

:tak::tak::tak: Wojtusiu wszystkiego najlepszego słoneczko.:-)

My już po wizycie u laryngologa, Majka dostała kolejny antybiotyk i co dalej zobaczymy. Lekarka stawia na trzeci migdał ale ponieważ osobiście jest przeciwniczką jego usuwania to spróbuje jeszcze z tym antybiotykiem i jak po nim nie przejdzie to będzie próbowała jeszcze inaczej :baffled::baffled: Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość, chyba powinnam się wybrać do jeszcze innego laryngologa i zobaczyć co on na to :baffled::baffled:

Czyli co? infekcja nadal nie wyleczona?:confused: Może za słaby antybiotyk poprzednio dobrany był.:tak: Jasne , że lepiej skonsultować to z kimś jeszcze skoro masz wątpliwości.:tak:

Drogie koleżanki, czy zauważyłyście nowy dział na forum?:-):-):-)
Dział ekspercki a w nim :
- porady prawnika ( coś dla As ;-))
-porady fizjoterapeuty
- porady - żywienie dzieci
- porady - chustowe dzieci
- porady dentystyczne

:-):-):-):-) Super, mnie się podoba.:tak::tak::tak:

U nas już lepiej.:tak: Starszaki narzekają na brak zajęcia toteż dzisiaj wymyśliłam im nadrabianie zaległości szkolnych.:tak: I tak siedzę z nimi od południa i nadrabiamy... Mam dość.:dry:
Co zasiądę do kompa , by co kolwiek napisać , zawsze któreś woła : Maaaammmoooooooooo.......:baffled::baffled::baffled:

Do góry