reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello
Wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam z dizewczynkami u dentysty:-)Wszystko ok,zabki sa zdrowe ,biale i prosciutkie:tak::tak::tak:Pani dentystka byla zachwycona:tak::tak::tak:jesli chodzi o Wiktorii "piatki" to stwierdzila ze w ciagu najblizszych 3 miesiecy napewno nie wyjda:no:Kontrola za pol roku i byc moze wtedy zrobimy zdjecie zeby zobaczyc czy sa wogole zalazki tych "piatek":tak::tak::tak:Ale czworki sa i wszystko ładnie sie trzyma wiec nie ma sie czym martwic:tak::tak::tak:
Wiktoria troszke plakala i nie chciala otworzyc geby ale Klaudia byla bardzo dzielna i sama otwierala dzioba:tak::tak::tak:
Po wyjsciu dostaly baloniki i byly happy:tak::tak::tak:pozniej zaliczylam solarium ,zabawy na placu zabaw i zakupki:tak::tak::tak:
Dominik bardzo zadowolony z wycieczki:tak::tak::tak:Jutro Jego klasa idzie palic marzanne i na ognisko ale ze w nocy przylatuje M to Dominik nie chce isc do szkoly:szok::tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

JAOSIU
Wszystkiego najlepszego dla Wojtka:tak::tak::tak:

KERNUS
Ty mi sie bardziej oszczedzaj babo:tak::tak::tak:Jesli chodzi o halogeny to tez slyszalam ze ciagna duzo pradu

kochana widzisz jakie masz dzielne dziewczynki!!!:tak::tak:
a do solarium jednak zaczelas regularnie chodzic?ja tez chce.:-:)tak:
a synkowi zrob wolne od szkoły-wkacu tatuś wraca.;-):tak:
a tobie kochana i M życze szalonej nocki!ha ha:-):-):-):-):-);-)

reklama
Joasiu ale my jesteśmy gapy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU
MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:
a fotki śliczne :tak:torcik superowy :tak:pewnie znów twój wyrób???

Jestem ponownie:-) Babki ja się oszczędzam serio jak tylko mogę:tak: a takie sprzątanie,w żółwim tempie to luzik;-) i tak prawie nic nie robie...tyle co obiad ugotuje no i z małym zabawa. A reszta należy do mojego więc i tak jest ok.:tak: Wróciłam ze spacerku i żyję:nerd: te góry są wykańczające, a ja w takim tempie szłam, że 20 razy obróciłabym w te i wewte:sorry2:
Malina co do oszczędzania..widzisz każdy o tej termie inaczej mówi..mi cały bojler się grzeje w godzine. Temp. jest na ponizej połowy a ia tak ostatni garnek myje sie w chłodnej:sorry2:. Może to te halogeny:confused: Mamy ich trochę..ale energooszczędnych halogenów nie ma:baffled::baffled::baffled: i szkoda... Pranie mam dwa razy w tyg, krótki program, i siedze po ciemku ile mogę:dry::dry: no jest różnica, nie powiem, ale liczyłam na cos więcej....
Anek a te rachunki to miesiecznie czy za dwa???:szok::szok::szok: u mnie za dwa miechy prąd 320zł:sorry2:
Joasiu!! tort pierwsza klasa!!! Wszytkiego naj naj naj naj naj dla synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no no ni, jaki pięny tort! Pewnie sama robiła mamuśka, co?
Wszytskiego naj naj naj dl ajubilata!!!!!!

malinka, jaki kochany ten Twój Pietruszka:tak:. A Ty kobieto jak nie musisz to si eoszczedzaj ile możesz. nie musisz, nie rób, przymknij oczęta, albo nie odrywaj wzroku z BB:-)

matko, całay dzień już prawie zleciał, szok. Za niedługo mój książę wróci z pracy, mnie plecy bolą, i żeby to chociaz od roboty, a to od siedzenia przy kompie:-D. Ale isę nie przyznam, hehe, może masaż dostanę...

ja na chwilkę bo Wojtek ma gości impreza na całego a tu troche zdjec :tak:[/QUO

100 lat!!!!!!!!!
wszystkiego co najlepsze.

Hello
Wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam z dizewczynkami u dentysty:-)Wszystko ok,zabki sa zdrowe ,biale i prosciutkie:tak::tak::tak:Pani dentystka byla zachwycona:tak::tak::tak:jesli chodzi o Wiktorii "piatki" to stwierdzila ze w ciagu najblizszych 3 miesiecy napewno nie wyjda:no:Kontrola za pol roku i byc moze wtedy zrobimy zdjecie zeby zobaczyc czy sa wogole zalazki tych "piatek":tak::tak::tak:Ale czworki sa i wszystko ładnie sie trzyma wiec nie ma sie czym martwic:tak::tak::tak:
Wiktoria troszke plakala i nie chciala otworzyc geby ale Klaudia byla bardzo dzielna i sama otwierala dzioba:tak::tak::tak:
Po wyjsciu dostaly baloniki i byly happy:tak::tak::tak:pozniej zaliczylam solarium ,zabawy na placu zabaw i zakupki:tak::tak::tak:
Dominik bardzo zadowolony z wycieczki:tak::tak::tak:Jutro Jego klasa idzie palic marzanne i na ognisko ale ze w nocy przylatuje M to Dominik nie chce isc do szkoly:szok::tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

JAOSIU
Wszystkiego najlepszego dla Wojtka:tak::tak::tak:

KERNUS
Ty mi sie bardziej oszczedzaj babo:tak::tak::tak:Jesli chodzi o halogeny to tez slyszalam ze ciagna duzo pradu

Matko ochana ANEK ty to grosze placisz za rachunki mi prad przyszedl 240 gaz 180 , tel kom wczoraj przyszedl 180 , no z wode nie place bo mam studnie pod własnym cisnieniem internet 40 , no i 70zl mandat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dza szybka jazde :-D:-D:-D:-D
I ja tez chce GOFRAAAAAAAAAAAAA ...NO I KTO MI TERAZ ZROBI jak ja nawet nie mam gofrownicy :no::no::no::no:

JOANNA no to wszystkiego najlepszego dla syna no i udanej i szampańskiej imprezy no oczywiscie bezalkoholowej:-):-):-):-):-)

KERNA to ty faktycznie rachunek za prąd masz wysoki ja tez mam halogeny cztery ale jakos wielkiej róznicy nie mam w pradzie niz ich nie miałam a zalozyłam w pokoju dopiero z pół roku temu bo zachcialo mi sie sufitu podwieszanego :-D:-D:-D:-D

Anakonda ja bym poszla jeszczeporadziła si innego lekarza zawsze lepiej to miec dwie opinie niz tylko wierzyc jednemu lekarzowi:tak::tak::tak:

Luna faktycznie chłopu powiedz ze plecy bola cie od roboty :-D:-D:-Dprzynajmniej na masaz sie załapiesz:-D:-D:-D

:tak::tak::tak: Wojtusiu wszystkiego najlepszego słoneczko.:-)

Czyli co? infekcja nadal nie wyleczona?:confused: Może za słaby antybiotyk poprzednio dobrany był.:tak: Jasne , że lepiej skonsultować to z kimś jeszcze skoro masz wątpliwości.:tak:

Drogie koleżanki, czy zauważyłyście nowy dział na forum?:-):-):-)
Dział ekspercki a w nim :
- porady prawnika ( coś dla As ;-))
-porady fizjoterapeuty
- porady - żywienie dzieci
- porady - chustowe dzieci
- porady dentystyczne

:-):-):-):-) Super, mnie się podoba.:tak::tak::tak:

U nas już lepiej.:tak: Starszaki narzekają na brak zajęcia toteż dzisiaj wymyśliłam im nadrabianie zaległości szkolnych.:tak: I tak siedzę z nimi od południa i nadrabiamy... Mam dość.:dry:
Co zasiądę do kompa , by co kolwiek napisać , zawsze któreś woła : Maaaammmoooooooooo.......:baffled::baffled::baffled:

wszystkim dziekujemy a ja wstyd sie przyznac sama zapomnialam o urodzinach syna :zawstydzona/y: dzis robiłam torcik rano jak poszedł do szkoły wyszedł niczego sobie jak to mówi Gabi torcik nebylejaki :-D:-D teraz wyszly troche na dwór ale zaraz musze zwolac bo Wojtek wogole lekcji nie odrobił :-(

Joasiu ale my jesteśmy gapy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU

I od na buziaki :tak:

...
ja chce gofra!!!

JA też, ja też :-p

Dowikla, mojej dopiero teraz wychodzą piątki, dzisiaj zauważyłam na dole, jeszcze 2 górne :sorry2:

No a z dzidzia , dziekuje chyba dobrze ,brzuszek rosnie wiec to dobry znak , za dwa tygodnie ide na badania kontrolne i mam nadzieje ze wkoncu skocza do góry a nie na dół, a 18 kwietnia mam USG wiec chyba mi powiedza co i jak :confused::confused:wkoncu czy dziewczynka czy chlopczyk , bo tu u mnie wkoło wszystkie trzy ciezarne z chlopczykami chodza i teraz wypytuja mnie czy ja tez , a ja jeszcze nie wiem :-D:-D:-D

Kurcze jak ja bym juz chciał czuc ruchy dzidziulka...........hmmmmmmmm
a moze wam sie to wyda smieszne ale ja już czuje ruchy (i widzę :szok::szok::szok::szok:)
sama jestem w szoku, z czarkiem czulam juz w 15 tyg, nawet lekarz byl zdziwiony ale zrobilismy eksperyment i rzeczywiscie okazalo sie ze czuje ruchy czarka z tym ze to byly musniecia a teraz normalnie widzi nieraz jak mi sie cos kotluje :szok::szok::szok::szok:
nieraz widze jak by mi sie jakis skarabeusz wil, albo mi sie lekarz pomylil z data, albo male jest takie duze bo na pewno tez dlatego ze ja strasznie chuda jestem :tak::tak::tak:
tylko mnie nie wysmiejcie :no::no::-p:-p:-p
a w liceum to juz kombinowałam co by zrobić zeby nie isc:-D i nadrobiłam wszystkie wczesniejsze lata wagarami:-D

przyzwyczaisz się;-) kada na początku miała ciężko:-D
ja w liceum w ostatniej klasie tak nadrobilam az mi zagr za frekwencje chcieli stawiac prawie 50 % frekwencji poszlo papa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-)
A ja dzisiaj znowu zrobiłam gofry bo mała sobie zażyczyła:-D
Ja chcę gofra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dołączam się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Jestem ponownie:-) Babki ja się oszczędzam serio jak tylko mogę:tak: a takie sprzątanie,w żółwim tempie to luzik;-) i tak prawie nic nie robie...tyle co obiad ugotuje no i z małym zabawa. A reszta należy do mojego więc i tak jest ok.:tak: Wróciłam ze spacerku i żyję:nerd: te góry są wykańczające, a ja w takim tempie szłam, że 20 razy obróciłabym w te i wewte:sorry2:
Malina co do oszczędzania..widzisz każdy o tej termie inaczej mówi..mi cały bojler się grzeje w godzine. Temp. jest na ponizej połowy a ia tak ostatni garnek myje sie w chłodnej:sorry2:. Może to te halogeny:confused: Mamy ich trochę..ale energooszczędnych halogenów nie ma:baffled::baffled::baffled: i szkoda... Pranie mam dwa razy w tyg, krótki program, i siedze po ciemku ile mogę:dry::dry: no jest różnica, nie powiem, ale liczyłam na cos więcej....
Anek a te rachunki to miesiecznie czy za dwa???:szok::szok::szok: u mnie za dwa miechy prąd 320zł:sorry2:
Joasiu!! tort pierwsza klasa!!! Wszytkiego naj naj naj naj naj dla synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poszukaj moze zamiast halogenow lampki led, moi rodzice szukaja ale w naszej dziurze nie mozna znalezc takich wynalazkow, ale wiem ze sa o wiele oszczedniejsze od halogenow a pasuja w te malutkie kinkieciki:tak::tak::tak::tak:

Joanna piękny ten torcik same kusicielki dzis:tak::tak::tak::tak:
mam ochotke moze babke zrobie, taka treningowa przed swietami :blink::blink::blink:

m poszedl do sklepu i zginal :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
norma ale przynajmniej nie marudzi ze ja znow na tym internecie ;-);-);-):sorry2:

http://dzieci.pl/paid,12087139,title,Ciaza-po-szescdziesiatce,wciazy_artykul.html?smgputicaid=69d4b

szok!!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla jubilata :tak::-D:-D
Asiu torcik super :tak::-):-)

:tak::tak::tak: Wojtusiu wszystkiego najlepszego słoneczko.:-)

Czyli co? infekcja nadal nie wyleczona?:confused: Może za słaby antybiotyk poprzednio dobrany był.:tak: Jasne , że lepiej skonsultować to z kimś jeszcze skoro masz wątpliwości.:tak:

Drogie koleżanki, czy zauważyłyście nowy dział na forum?:-):-):-)
Dział ekspercki a w nim :
- porady prawnika ( coś dla As ;-))
-porady fizjoterapeuty
- porady - żywienie dzieci
- porady - chustowe dzieci
- porady dentystyczne

:-):-):-):-) Super, mnie się podoba.:tak::tak::tak:

U nas już lepiej.:tak: Starszaki narzekają na brak zajęcia toteż dzisiaj wymyśliłam im nadrabianie zaległości szkolnych.:tak: I tak siedzę z nimi od południa i nadrabiamy... Mam dość.:dry:
Co zasiądę do kompa , by co kolwiek napisać , zawsze któreś woła : Maaaammmoooooooooo.......:baffled::baffled::baffled:

Hahaha specjalnie dla mnie prawnik:-D:-D:-Ddobre sobie dzięki :-D:-D:-D
Na szczeście na razie już nie potrzebuję.:tak:;-):-):-)
Dobre zajęcie im znalazłaś.
Malina ,ale fajne polowanie na ciuszki zrobiłaś -super :tak::-):-)
Medea pokaż fotki
Dowikla dobrze,że dziewczynki ząbki mają zdrowe.
Mh Twoja Helenka jak moja Klaudia jak dorwała nożyczki to od rajstop na sobie po firanki równo z parapetem szły w proch.:-D:-D:-D:-D:-D
Dla małej brawa za kaszkę :tak::-):-)
A ja Wam powiem ,że Danonków nie daję on momentu jak u Klaudii w pokoju dywan na biało mi wypaliły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Klaudia jada danonka i jej łyżeczka wyleciała z serkiem na granatowy dywan.
Sczyściłam i zostawiłam do wyschnięcia.
Po wyschnięciu była biała plama na dywanie.:szok::szok::szok:
Potem rozmawiałam z alergolog i powiedziała,że to świństwo i żeby tego nie dawać :no:.
Kerna oszczędzaj się :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
To tyle co pamiętam:sorry2::sorry2:

Klaudię ta noga musi nieźle bolec ,bo siedzi przy biurku z nogą na biurku i okładem hot-cool :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Przekazuję kompa młodszemu pokoleniu i siedzi i się upomina.:baffled::baffled::baffled:

hej.wlasnie pojechal lekarz i niestety jest antybiotyk.:-:)-:)-:)-(sa jakies zmiany w oskrzelach.
kurcze gdzie oni sie tak mogli zalatwic???????:szok:pewnie mój krystian cos z przedszkola przyniusl:no::confused:tak nie chcialam zeby był antybiotyk!!ale jak trzeba to trzeba:-(

Natalineczka no nie ja protestuje wszystkie czuja ruchy tylko nie ja heeeeeeeee przeciez ja jestem przed toba hmmmmmmmmm

Lidka szkoda ze maluchy musza brac antybiotyk , no ale coż zrobic jak mus to mus..........

Mi maz wrócil na 18.30 wpadl taki głodny ze odrazu trzeba było robic kolacje no i to był malo musialam jeszcze dosmazyc dwa jajka i wcina heeeeeeeee

Jtro planuje z rana pojechac na rzeszów moze kupie cos sobie , zreszta musze i tak kupic jakis prezent dla 4 latka bo mój syn w nniedziele idzie na urodzinki:)

no i dla męża musze cos kupic bo on znowusz w sobote ma urodzinki 33 heeeeee ale sie starzeje heeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
Natalineczka no nie ja protestuje wszystkie czuja ruchy tylko nie ja heeeeeeeee przeciez ja jestem przed toba hmmmmmmmmm

Lidka szkoda ze maluchy musza brac antybiotyk , no ale coż zrobic jak mus to mus..........

Mi maz wrócil na 18.30 wpadl taki głodny ze odrazu trzeba było robic kolacje no i to był malo musialam jeszcze dosmazyc dwa jajka i wcina heeeeeeeee

Jtro planuje z rana pojechac na rzeszów moze kupie cos sobie , zreszta musze i tak kupic jakis prezent dla 4 latka bo mój syn w nniedziele idzie na urodzinki:)

no i dla męża musze cos kupic bo on znowusz w sobote ma urodzinki 33 heeeeee ale sie starzeje heeeeee
wiek chrystusowy ;-);-):-D:-D:-D:-D

ciesz sie ponoc pierwsze ruchy wyznaczaja polowe ciazy, co prawda nie sprawdzilo mi sie z czarkiem ale ponoc tak jest u mamy sie sprawdzilo 3 razy :tak::tak::tak::tak:

Do góry