dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Fotki,fotki,fotki.Pochwal sie zabkami.Hej
u mnie bez zmian
mam już założone zęby ale jakoś sie z nich nie cieszę za bardzo
fajnie wyglądają w sumie......
vjolka gratki, a co otwierasz bo nie doczytałam?
Ciesze sie ze wracasz do swiata zywych;-).
A ja tepa jestem i o co chodzi w tym watkiem Live??????.CHCEMY OPCJI LIVE NA WATKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZEBY BYLO JAK KIEDYS ,JAK NA CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a takw ogole to gdzies sie podziewa Kerna i Agnes?
a Agnes ma cos z netem tak?
ciekawe co u Myszuni
Ja myslama wczoraj o Kernie ,ale widze ze sie pojawila.Agnes ma cos z netem.U Myszuni tez jestem ciekawa co slychac ,ale pewnie zajeta przy swoich 2 szkrabach.
a MAMITA ?????/ona w szpitalu z Zuzia?????
3 Mam kciuki.Daj znac co i jak.Cos sie was ostatnio pech trzyma:--(.witam.
Trzymajcie kciuki.
Klaudia miała mały wypadek wczoraj w szkole,ale małpiszon mały nic nie powiedział.
Dziś noga jak bania..Nie widać kostki
Jedziemy na ostry dyżur.
SkręconaZłamanatorebka stawowa poszła
Licho wie,lepiej sprawdzić.
Jak nie urok to.....
Super rozmowa.AS no !!!!!!!!!!
nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.....
rozmowa Weroniki w jej przytulanka (dlaje siedzi na nocniku)
-gdzie tata?
-tata w pracy
-tata w pracy?
-tak,tata w pracy.
-nie!tata spi!
-tata spi?
-tak.tata spi.ciiiiiiiiii
-ciiiiiiiiiiiiiiii
i psu lapka buzie przytyka
To identycznie jak ja.Zamiast sprzatac to ja na bb siedze.A ja jak zwykle zamiast coś robić to przed kompem siedzę
Nie pomoge niestety bo nie mam pojecia co to moze byc.Cześć dziewczyny ja dopiero teraz Kamilek spi .
A ja mam pytanie do was bo zauważyłam juz jakis czas temu u Kamilka ze jak płacze albo piszczy to na szyji wychodzi mu taka duża zyła i na tej zyle jest taka gródka czy to cos nie normalnego poradzcie mi cos czy wasze dzieci tez tak mają
Twoja zoreczka troszke starsza od mojej.Moja Oliwka ma prawei 17 miesiecy.Hej Dzięki za zaproszenie Medeuska
Jestem mama "domową" od 19 miesięcy Mam córeczkę Emilkę. Mieszkam w Irlandii więc czasami jestem dosłownie uwięziona w domu jak przychodzą deszczowe dni... Brakuje mi pomysłów na zabawę dla tego mojego szkraba... Może ty znajdę jakieś fajne zabawy. Moje dziecko jest aniołkiem.. I na jego szkodę za dużo siedzę w necie.. Czasem mam wrażenie że jestem uzależniona
My tu wszystkie uzaleznione.Witamy ,witamy.
Super ze maly sie tak fajnie rozgadal.Cześc dziewczyny!:-) wracam na chwilę w sumie, bo kożystam teraz z wolnego i leżę w łóżeczku Od rana ostro sprzątałam, robiłam porządek w zabawkach małego a to sodoma i gomora Wiecie muszę się pochwalić!! Nie było mnie w domu raptem 4 dni a mały zaczyna cosik gadać Nie wiem co M z nim tu robił, ale skutkuje Już nawet mówi swoje imie czyli "mima" to Michał,lulu, ciaci(czyli cacy)dla mnie to szok wielki, bo mówił przecież tylko mama i tata!
Ale dupa trochę bo nigdzie z małym nie wychodzę. Dopiero teraz śnieg prawie stopniał to wyjdę z nim w wózku, ale ja tu mam takie góry strome, że nie wiem czy wypcham spowrotem do tego wczoraj zauważyłam nitkę krwi wiecie gdzie i mam schizy. to lece poczytać:-)
Oszczedzaj sie a ty chyba spejclanie szukasz zajecia?????Kobieto mialas sie oszczedzac.Moze zadzwon do gina jesli chodzi o ta nitke krwi.Ja bym tego nie bagatelizowala.
MALINKA wspolczuje nocki.Dobrze ze juz cie tak nie boli i dobrze ze @ przyszla.
Jak ja bylam na dworze to slicznie sloneczko swiecilo teraz juz nie swieci.Troche mi sie zimno w mieszkaniu zrobilo bo nie grzeje a ja zmarzluch jestem.
Dzis na obiad pieke miecho w piekarniku.
Moze dzis pojde z G i Oliwka do klubu.Moze bedzie tam tez kolezanka z coreczka no ale to sie jeszcze zobaczy.Oliwka fajnie spi jeszcze co mnie cieszy .