reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze nikogo nie ma.
LUNKA na ktora masz to badanie?

Ja dzis na 18 ide pierwszy raz do szkoly dla rodzicow.Tam w klubie mi to zaproponowali bo jedna terapeutka w tym jest i tak sie o tym dowiedzialam.G zostaje z mala a ja ide :-).

oliwka obsrana lata a ja nadal na bb,Teraz juz spadam.Jak ogarne wszystko to wpadne :-).

reklama
Hej laseczki środowo:happy2:
za oknem dzis słonka brak :baffled: ale może jeszcze będzie :dry:choć jk oglądałam wczoraj prognozę pogody to i owszem w polsce ma być ładnie ale u nas do niedzieli niby nawet 8-10 stopni ale deszcz śnieg no rozkosz :dry::dry::dry:
JulinA z Adamem w szkole rano ich zaprowadziłam Antek gania jak szalony po mieszkaniu Pietruszka w pracy ale coś mi się biedak rozkłada wczoraj wrócił z gorączką 38.3 :dry:zjadł obiad posiedział z nami izolowałam go troche od dzieciaków tzn co by mu na kolana nie właziły odrobił z Adamem angielski wypilismy kawkę potem koło 20.15 dzieci spały ja zabrałam się za książkę on posiedział troche na kompie on o 21.30 poszedł spać a ja obejrzałam "klub szalonych dziewic" no kocham ten film :-D i tez zaległam w wyrku :tak:nocka ok Antek jedna pobudka napił sie 2 łyki wody i poszedł dalej spać:tak:Adam z Julia wstali o 4.20:szok: bo się wyspali i gadali grali w karty :szok::szok::szok::szok:nie wiem co im odbiło:szok::szok::szok::szok::szok: w planach dziś zupka do ugotowania i umycie okien w kuchni i u dzieci ale to sie zobaczy :-p
Madziula co z tym waszym kompem jeszcze nie naprawiony???Zdrówka dla Ksawerego :tak:
Wiktoria to dramat dla rodziny kurcze jakieś fatum nad nimi ciąży
[*]:-:)-:)-:)-(
Dorota ale Oliwci i wam super idzie z tym smokiem no i nocki lepsze gratuluję:tak: no i jak małża wykorzystałaś niecnie???;-)
Anabubka "jak baba ze wsi" :-D:-D:-D:-D:-D:-Dty to masz porównania kurcze ja to tak często wracam z zakupów tak to jest jak auta brak:cool2:
Natalineczka super że wieści od gina ok no i dobrze że macie taką ciocie pod ręką :tak:
MH ty nocny marku :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
As kochana wypłacz się wykrzycz wyżal i wykopuj sie z tego dołu dawaj łopaty zakopiemy go z tobą :tak:
Iwcik proponuje wyprawe po lumpkavch na zakupy ciążowe ja miałam spodnie tylko ciążowe a reszta ubrań swoich nic nie kupowałam a jedną tunikę z krótkim rękawem :tak:ale ja w ciąży schudłam a nie przytyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Patrysiu dziękuję :-* a co masz zamiar kupić sobie na chrzciny?????????
no i reszty nie pamiętam:baffled:

Matko co tu tak pusto :-(.Jestem w szoku.Myslalam ze bede miala co czytac a tu tylko post Malinki

Malinka bo nie chce krakac ale nie wiedzialam ze tak latwo pojdzie z tym smokiem.Mam nadzieje ze juz poszedl w zapomnienie.
Jesli chodzi o M to go nie wykorzystalam :-(.

Juz tak kazdy o tej wiosnie mowi wiec ja z tego powodu .Przebralam nam i Oliwc posciel na czysta :-).Brudna sie wlasnie w pralce wywirowala .
Ogarnelam mieszkanie,pozmywalam,posprzatalam u Oliwki w pokoju.No i przed chwila skonczylam odkurzac.Jeszcze tylko pranie powiesic i obrac ziemniaczki.
Obiad mam od wczoraj.Pojemy reszte gulaszu a jak G bedzie glodny to ma w zamrazarce pierogi :-).

Za jakas godzine ide mala usypiac .Mam nadzieje ze pojdzie nam to szybko i bezbolesnie :-).

Dziewczyny wracajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Witam
Jakas nie dospana jestem:no::no::no:Mlode wstaly o 7;30 ale klaudia usnela ze mna w wyrku a Wiktoria chyba w swoim lozeczku:tak:Nie wiem dokladnie bo wstalam jakos przed 10:baffled::szok::tak::tak::tak:
Zjadlysmy sniadanko i teraz mlode ogladaja baje:tak::tak::tak:Pogoda jakas blee ale i tak lepsza od tego co zapowiadali bo niby caly dzien mialo padac:baffled:

LUNKA
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Super ze u lekarza wszystko ok:tak::tak::tak:

MH'
A moze poczekasz az mala sama zrezygnuje z nocnych karmien:baffled:Wisze cycem to Ona az sie tak nie naje na noc bo to juz duza baba:tak::tak::tak:Moje same zrezygnowaly z nocnych karmien chociaz ja przeciwnie chcialam zeby jadly jak najdluzej-dziwna jestem nie hehe;-)Na poczatku Je budizlam ,pozniej karmialm przez sen,az wkoncu stwierdzilam ze skoro spia mi do rana to napewno nie sa glodne i odpuscilam sobie a to bylo jak mialy kolo 8 miesiecy:tak::tak::tak:
Dominik tez sam zrezygnowal:tak::tak::tak:

Moj siostrzeniec teraz konczy rok i do dzisiaj cycoli sobie w nocy:tak:

Jesli chodzi o ciuszki ciazowe to ja zadnego takiego nie mialam:szok:cale dwie ciaze przechodzilam w dzinach i dresach:tak::tak::tak:

MALINUS
Ale Twoje dzieci maja pomysly:szok::szok::szok:Pobudka o tej godzinie:szok:ja to bym chyba zwariowala:tak::tak::-D:-D:-D

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
Najpóźniej jutro mam miec środki na koncie...
No i można zacząć działać...
NARESZCIE!!!!

Ja tak z doskoku, ale coś bez humoru :baffled: Jestem na allegro, wystawiam ciuchy :sorry2:

Jolka, gratki :tak:

Dowikla, zostawiłam jej jedno karmienie :tak: ona to sie budzi co godzinę i sobie ciamka :wściekła/y:

Madziulka, fajnie, że zaglądasz :tak:

Malina, ty to teraz pewnie masz mnóstwo wolnego czasu jak przestałaś w tygodniu pracować :sorry2::-p

ja powoloi zmykam bo chyba wypadaloby sie wkoncu ubrac:baffled:
MH
To wspolczuje Tobie takich nocek:no::no::no:Oby Anice jak najszybciej to minelo:tak::tak::tak:

reklama
Witam!
Ja tylko na chwilkę...
NATALINECZKO!!!
obawiałaś się, że z powodu nie płacenia rachunków za komórkę mogą ją wyłączyć
NIEPRAWDA!!!!
Jeśli to zrobią - zrobią to nielegalnie

Nie wolno wyłączać telefonów tym, którzy nie płacą - Biznes w Onet.pl

Także przynajmniej ten kłopot w głowy
A jeśli chodzi o pomoc z MOPS, to sama z niej kieeeedyś korzystałam...
No bo dlaczego mam im darować coś, co mi się należy!
Oni by mi nie darowali ani złotówki!!!!!
dzieki kochana za info ;-);-):tak::tak::tak:
Witam ja tylko tak narazie to pokaże później postaram sie jeszcze poczytac.
Małopolska: Matka przejechała autem rocznego synka - - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości to stało sie dawno ale dzisiaj w nocy jej drugie pół roczne dziecko sie zaczadziło w domu zapaliło sie cos ale nie wiem dokładnie co to było??? no mają rodzice pecha.Nic więcej nie wiem
nawet nie wchodze przeczytac bo pewnie ryczałabym jak bóbr :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam środowo
ja wlasnie drukuje zdjecia czarusia w ladnych ramkach,
a czarek siedzi i wola czarus czarus, bo chce te zdjęcia :sorry2::sorry2::sorry2:
narcyz maly:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry