reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo

Wstałam o 10 i nie chce mi sie nic , nie wyspałam sie ,byłam na tym forum onkologicznym i sie naczytalam tego wszystkiego i chyba przez to nie mogłam zasnąć :-(jeszcze o 1 w noc wstałam i poszłam sie napic i tak lezałam az wkoncu zasnełam..........

Ubrałam sie i umyłam włosy bo musze jechac na zakupy , dobrze ze za oknem slońce swieci bo inaczej bym chyba nie podniosła sie dzisiaj z łóżka :tak::tak::tak:

ide poczytac widze ze nie za duzo naklikałyscie wiec długo mi nie zejdzie:-)

aaaaaaaa okazało sie ze mąż musi dzisiaj jechać do pracy wiec chyba koniec urlopu:-D:-D:-D

reklama
NOSZ jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiosna czy co??????????????????????????????
V-jolka gratulacje ogromniaste :tak::tak::tak::tak::tak:
Dowiklus no maja pomysły maja co ja na to poradzę wyrosną z tego chyba:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
MH ja się nie dziwię bo ja jak bym padała na pysk po nieprzespanych nockach to też bym od nocnnego karmienia odzwyczajała biegusiem :-p:-D
Natalineczka no facet ten twój syn jak nic :-D:-D:-D
A ja jak Antoszka spał posprzątałam łazienke juz tak na tip top i okno umyłam u dzieciaków potem firaneczki wyprasuje i powiesze:tak: dzwonili do mnie z pracy ze nie moga mi rodzinnego i wychowawczego przelac na konto bo im numer nie wchodzi:szok:ja juz spocona z nerwów bo jak to kurcze czekam na ta kase jak na zbawienie bo trzeba rachunek za prąd zapłacić (wczoraj przyszedł:baffled:) no i wogóle życie wydatki itp....a ona spokojnie mówi żebym im jeszcze raz podała numer konta no to podaję...wiecie co wypłacaja mi na konto od litopada a wcześniej przecież tez i ja im podałam zły numer konta:szok::szok:miał 28 cyfr:szok::szok::szok::szok:nie wiem jakim cudem ale sobie jakieś 24 w srodek wcisnełam:szok::szok::szok::szok:to cud że tyle czasu kasa mszła mi na konto a dopatrzyły sie teraz bo wcześniej babka w banku (bo mam u nich konto) poprawiała to i mówiła że zły numer wpisują a;le teraz maja konto internetowe i dopiero to wyszło :szok::szok::szok::szok: dobrze że zadzwoniły nie wiem jak ja to zrobiłam :szok::szok::szok: no ale wszystko ok i w piątek pewnie pieniądze będą na moim koncie :tak::tak::tak::tak::tak:ufffffff:-D:-D:-D
a wogóle w szoku jestem bo wczoraj przyszedł rachunek za prąd więc ja juz spocona bo kurcze święta za pasem w portfelu zero kokosów a tu rachunek ostatnio był 440 zł no więc ja zielona ze strachu a tu tymczasem 250 zł:szok::szok: właściciel mówił że 2 razy sprawdzał czy to nasz czy jego:-Dopłacało sie oszczędzać:tak::tak::tak::tak:teraz na dniach za wode przyjdzie coś koło 100-130 zł no rozkosz a tu wielkanoc po drodze :szok:no nic kupie ze 30 jajek sos tatarski ukręce babke i orzeżyjemy te święta:cool2:

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
Najpóźniej jutro mam miec środki na koncie...
No i można zacząć działać...
NARESZCIE!!!!
gratuluje serdecznie

a mnie sie nic nie chce :no::no::no:
siedze w fotelu i sie obijam sowicie a tu trza sie za porzadki jakies wziasc i za obiadek :tak::tak::tak::tak:

Witam w środę.

Nic nie czytałam wybaczcie.
Dopiero do domu wróciłam.
Pojechałam rano na stajnię i do przyjaciółki.:tak:
Jak sama w domu siedzę to dużo myśle.
Tata dziś na 17.40 ma TK klatki piersiowej
TRZYMAJCIE KCIUKI,żeby przerzutów nie było.:tak:
W poniedziałek ma do lekarza wizytę do C.O.

Pozostałe rzeczy chyba oki.:sorry2::sorry2:
Na 14 młody ma zajęcia w fundacji a ja pracę zaczynam.
Miłego dnia.:blink:

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
NARESZCIE!!!!
Super :tak:.
witam środowo
ja wlasnie drukuje zdjecia czarusia w ladnych ramkach,
a czarek siedzi i wola czarus czarus, bo chce te zdjęcia :sorry2::sorry2::sorry2:
narcyz maly:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Jak tam podjelas jakas decyzje o tej pracy?.
NOSZ jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiosna czy co??????????????????????????????
Dowiklus no maja pomysły maja co ja na to poradzę wyrosną z tego chyba:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
MH ja się nie dziwię bo ja jak bym padała na pysk po nieprzespanych nockach to też bym od nocnnego karmienia odzwyczajała biegusiem :-p:-D
A ja jak Antoszka spał posprzątałam łazienke juz tak na tip top i okno umyłam u dzieciaków potem firaneczki wyprasuje i powiesze:tak: dzwonili do mnie z pracy ze nie moga mi rodzinnego i wychowawczego przelac na konto bo im numer nie wchodzi:szok:ja juz spocona z nerwów bo jak to kurcze czekam na ta kase jak na zbawienie bo trzeba rachunek za prąd zapłacić (wczoraj przyszedł:baffled:) no i wogóle życie wydatki itp....a ona spokojnie mówi żebym im jeszcze raz podała numer konta no to podaję...wiecie co wypłacaja mi na konto od litopada a wcześniej przecież tez i ja im podałam zły numer konta:szok::szok:miał 28 cyfr:szok::szok::szok::szok:nie wiem jakim cudem ale sobie jakieś 24 w srodek wcisnełam:szok::szok::szok::szok:to cud że tyle czasu kasa mszła mi na konto a dopatrzyły sie teraz bo wcześniej babka w banku (bo mam u nich konto) poprawiała to i mówiła że zły numer wpisują a;le teraz maja konto internetowe i dopiero to wyszło :szok::szok::szok::szok: dobrze że zadzwoniły nie wiem jak ja to zrobiłam :szok::szok::szok: no ale wszystko ok i w piątek pewnie pieniądze będą na moim koncie :tak::tak::tak::tak::tak:ufffffff:-D:-D:-D
a wogóle w szoku jestem bo wczoraj przyszedł rachunek za prąd więc ja juz spocona bo kurcze święta za pasem w portfelu zero kokosów a tu rachunek ostatnio był 440 zł no więc ja zielona ze strachu a tu tymczasem 250 zł:szok::szok: właściciel mówił że 2 razy sprawdzał czy to nasz czy jego:-Dopłacało sie oszczędzać:tak::tak::tak::tak:teraz na dniach za wode przyjdzie coś koło 100-130 zł no rozkosz a tu wielkanoc po drodze :szok:no nic kupie ze 30 jajek sos tatarski ukręce babke i orzeżyjemy te święta:cool2:
Dobrze ze kasa jednak bedzie na koncie.I super ze udalo sie zaoszczedzic:tak:.
Witam w środę.

Caly czas kciuki zacisniete.

Uspala mala ,bylo nawet spokojnie.Jak oli spala to poszlam z psem na dwor ,wrocilam ,odgrzalam supe i zasiadlam przed kompem i Oliwka juz sie obudzial z wielkim placzem.Spala az 30 minut :dry:.Masakra.Ona powinna spac prawie 2 godziny a tu zonk:baffled:.Zla jestem troche bo planowalam chwile odpoczac a tu dupa.No ale odpoczne sobie od Oliki od 17.30 jak pojde do tej szkoly dla rodzicow:-p.

Hej dziewczynki
Myśłę sobie wpadnę tak na szybko a tu czytania, heheh
No i mój nie wytrzymał jak tylko się obudził to przepraszał. Ładnie przepraszał:-D
Byłam na tomografii, wyniki za 2 tyg:baffled:. Kontrast paskudztwo, troszkę mi słabo po nim było, ale uczucie jak podają paskudne, myśłąłm, że zsikałam ię w spodnie, masakra, okropne uczucie, i te gorące jak sie rozchodzi po ciele, szok. N ale po wszystkim, teraz tylko cierpliwie czekać...

Małej zaraz obiad wstawię, szybko zje i jedziemy do mamuski, bedzie braciszek z rodzinką, wiec bedzie weoslo.

Madziula, no fajnie, że wpadłaś, co z tym kompem, sam się nei chce naprawić:baffled:

Witam!
Ja tylko na chwilkę...
NATALINECZKO!!!
obawiałaś się, że z powodu nie płacenia rachunków za komórkę mogą ją wyłączyć
NIEPRAWDA!!!!
Jeśli to zrobią - zrobią to nielegalnie

Nie wolno wyłączać telefonów tym, którzy nie płacą - Biznes w Onet.pl

Także przynajmniej ten kłopot w głowy
A jeśli chodzi o pomoc z MOPS, to sama z niej kieeeedyś korzystałam...
No bo dlaczego mam im darować coś, co mi się należy!
Oni by mi nie darowali ani złotówki!!!!!
Masz rację co do MOPSu
A co do tych telrfonów, to jest wszedzie, ale chyba nie w POLSCE:baffled:

Witam ja tylko tak narazie to pokaże później postaram sie jeszcze poczytac.
Małopolska: Matka przejechała autem rocznego synka - - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości to stało sie dawno ale dzisiaj w nocy jej drugie pół roczne dziecko sie zaczadziło w domu zapaliło sie cos ale nie wiem dokładnie co to było??? no mają rodzice pecha.Nic więcej nie wiem
Pech??????

Wróciłam...
NARESZCIE!!!!
gratulacje !!!!
teraz tylko do roboty się zabrać-powodzenia!!!

aaaaaaaa okazało sie ze mąż musi dzisiaj jechać do pracy wiec chyba koniec urlopu:-D:-D:-D
super

Malina ale jaja z tym kontem, ja nie mogę:-)

AS &&&

No to spadam, d juterka pewnie, nie wczesniej

U mnie śniegiem sypie :no:

Poszłam z małymi na bazarek. Obiecałam Helence małe puzzelki jak bedzie ładnie szła :tak: Wiecie, że nigdzie nie było :szok: Ide sobie kawkw zrobic :tak:

No to niezle z tym numerem konta,ale dobrze ze sie wyjasnilo i ze szybciutko bedziesz miala ta kase:tak::tak::tak:
A z tym rachunkeim to niezle zaoszczedzilas-200 zł to super.Gratuluje:tak::tak::tak:

gratuluje serdecznie

a mnie sie nic nie chce :no::no::no:
siedze w fotelu i sie obijam sowicie a tu trza sie za porzadki jakies wziasc i za obiadek :tak::tak::tak::tak:
Mi tez sie nic nei chce:no::no::no:A na obiad to dzieci dostana pizze a ja kupilam sobie jakies zupki z paczki hehe;-):-)
Witam w środę.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie śniegiem sypie :no:

Poszłam z małymi na bazarek. Obiecałam Helence małe puzzelki jak bedzie ładnie szła :tak: Wiecie, że nigdzie nie było :szok: Ide sobie kawkw zrobic :tak:
Snieg:szok::szok::szok:U mnie jest w miare cieplo ale znowu wieje strasznie:no::no::no:
Moje dziewczynki tez dzisiaj wyjatkowo duzo chodzily i nawet Wiktoria nie chciala wracac do domu,wiec jeszcze chwilke siedzielismy przed domem:tak::tak::tak:

Zaraz poloze mlode i zrobie sobie capucinko:tak::tak::tak:Dzisiaj nie kupilam sobie zadnego ciacha bo nazwyczajniej zapomnialam:baffled:Ciekawe co bede miala do kawy:dry:

Ostatnia edycja:
Ale mi net muli ale tylko na bb:dry: az zrobiłam test łącza :sorry2:no i niby wsio ok a na bb tak zamula że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lunka no to super ze po tomografie a jak oni podaja ten kontrast???pytam bo ja nigdy nie miałam i nie wiem czy to wstrzykuja czy to sie pije :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As &&&&&&&&&&&&&&&& cały czas trzymamy powiem ci więcej mój Adaś często pyta co u was u dzieciaków chłopów waszych i mu powiedziałam o tym jak bardzo martwisz się o swojego tatę że jest chory itp...Adas pomyslał nic nie powiedział a wieczorkiem wczoraj przyszedł do mnie i mówi wiesz mama ta ciocia Aneta to ma tyle na głowie nie???ja no oj ma ma...a Adam to wiesz ja się za jej tatę za jego zdrowie codziennie wieczorkiem będe modlił wiesz jedną zdrowaśkę dodatkowo za niego odmówię co by ciocia tyle nie musiała:tak: więc modlitwy i kciukasy od nas :tak:
Dorotka 30 minut snu to u mojego Antka norma:sorry2:dziś wstał o 6.20 zasnął o 10 spał do 10.35 i cały czas gania i boję się że jak przed 17 będziemy Julinę na urodziny prowadzić to mi zasnie w wózku a to by była masakra :szok::szok::szok: a nie mam go z kim zostawić :no:
MH puzzli nie ma nigdzie w kiosku ani na ryneczku :szok:u nas tego wszędzie pełno a może mi się tak wydaje bo nie potrzebuję:baffled: wiem jak Julce kiedys jak była mała obiecałam żelazko dla dzieci a potem nigdzie nie mogłam go kupić :sorry2:albo Antkowi jak chcieiśmy kupić bączka i nigdzie nie było :baffled:
My odebraliśmy Julię ze szkoły pogadałam chwile z Piotrkiem pośmiał sie z tego numeru konta i tego ze u mnie numer konta ma 28 cyfr a u wszystkich 26:confused::-D:-D:-D:-D zupka kończy sie gotować za oknem pogoda ....hmmmmm...jak ja by nazwać no taka barowa nic tylko siedzieć i pić :baffled:

reklama
Ale dziwny post mi wyszedł:szok::szok::szok:To co ja pisalam od siebie mam jako cytat MH:szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused:

Mi tez BB muli a do tego ja sama tez jestem mega zmulona:no::no::no:

Do góry