tak sie spieszylam z tym praniem ze jak otwieralam balkon zeby je wystawic to zlamalam sobie karniszMam nadzieje ze uda mi sie to jakos prowizorycznie zrobic bo jak nie to wszyscy beda widzieli co sie u mnie w domu dzieje
No a pozniej na szybko suszylam glowe i powkrecaly mi sie wlosy do suszarkiA i tak sie spoznilam i tak
Ale pechowy dzień:-(, dobrze, że za mycie porcelany się nei brałaś
najpierw dziewczyno dowiedz się dokładnie co to za robota i jakiej chemii używają, bo jeszcze dziecko Ci zatrują
Macie jakieś inne sposoby na podawanie maluchowi leków?
Kiedyś moja łykała wszystko jak leci, najpaskudniejsze syropy piła z uśmiechem na ustach i wołała jeszcze. Ale pięne czasy minęy i to co tylko można rozcieńczam w mleku lub herbatce.
Witam!
Mnie dziś na cały dzień zabrali prąd...
Dopiero teraz oddali
Nicponie
Co za łobuzy. Gdyby u mnie odwalili taki manewr osobiści ewystawiłabym im rachunek za moja śniętą tanganykę. Ponad 3 godziny bez prądu o tylko z powodu klęski żywiołowej, ale jak to się ma na realia szkoda gadać.
Malina n nie kłąmałaś z tym powerem
, że też bliżej nie mieszkasz, ja bym Ci dzieciaki na spacer wzięła, lekcje z nimi porobła a Ty u mnie taki błysk, hehe, zwłaszcza teraz na święta, no właśnie kiedy te święta???
A zakupy rewelka, u nas nie ma reala i coraz bardzie jjest mi żal, hehe,ale może też i lepiej, bo całkiem by mi dupe ściskało, że taka okazja a ja kasy nie mam
a oto mój ksiaze na błękitnym rumaku ;-);-);-)
siedzi i wola ihaha
Zobacz załącznik 225676
no fantasio, jakiż rycerz!
trzymam kciuki za jutro!
biedna Wicia.dobrze ze znow sobie nie rozciela
a chlop przeprosil????????/
a u mnie byla dzis zima marcowa:-):-):-)
czytaj smietnik lekko strawny:-):-):-):-):-)
Trzymajcie kciukasy, trzymajcie, boje sie jak nie iwem, jakby to miałabyć conajmniej operacja na otwartym mózgu, hehe, ale nie o to chodzi tylko ote wyniki. Ni wiwem, czy chcę by cos znależli-czyli przyczynę bólów, czy nie-żeby się nei okazało, ze to gorsze niż te bóle i dalej sie z nimi męczyc.
Mała jeszcze 2 razy przywalił, tym razem o stół, matko, serce mi kiedyś na dobre stanie, ona taka nieuważna, że szok.
A Piciu nie przeprosił, jeszcze mi powiedział, ze nie lubi jak się na niego krzyczy
. No to ja mu pokażę jak to jest siedzieć w ciszy
. Długo nie wytrzyma
No to daj zna cczy warto ściągać.
Witam kochane, wpadłam, bo u mnei wszyscy śpią, a ja się obrobiłąm w pół h i nie mam co ze sobą zrobić. Głodna jestem, ale to inna historia, to nerwy.
Nocka do luftu, poranek też. Kot mi w nocy Witusię obudził i wstawaliśmy do niej od 2.30 do nie wiem której. Najpierw ja, późńiej obudziłąm Piotrka, no juz nie mailam sily, no a jakoś wyspana choć trochę wypada iść na te badania.
Mój dostał na dziś wolne , to z mał zostanie, brat z rodzinką idą dziś do mojej amy i prosili, żebyśy i my wpadli, no zobaczy sie. Ja z chęcią, ale P