reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikluś widziałam ten twój post :-):-):-):-)no twoje menu dzis świetne te zupki bija wszystko na łep i jak ty dsz rade bez ciacha :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoje dzieciaki ostatnio ygrzebały gdziesz w szafce czekoladę i rurki w czekoladzie i tacy byli z siebie dumni że szok normalnie jak by milion na loteri wygrali:-D
a ja czekam na zupe już bo mi w brzuchu burczy okrutnie :cool2:

reklama
Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Dowikluś widziałam ten twój post :-):-):-):-)no twoje menu dzis świetne te zupki bija wszystko na łep i jak ty dsz rade bez ciacha :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoje dzieciaki ostatnio ygrzebały gdziesz w szafce czekoladę i rurki w czekoladzie i tacy byli z siebie dumni że szok normalnie jak by milion na loteri wygrali:-D
a ja czekam na zupe już bo mi w brzuchu burczy okrutnie :cool2:
Ja tez juz jestem glodna:tak::tak::tak:I zajadm sobie jogurt:-)
Ta moje menu jest dzisija rewelacyjne ale nei chce mi sie gotowac:no::no::no:
Jutro tez nie gotuje bo na 12 mamy dentyste,pozniej planuje isc na solarium i jakies zakupki,wiec kupie po drodze spghetti w picolo i w domu odgrzeje:tak::tak::tak:
I tak ta Dominika wycieczka mi porabala wszystkei plany bo Dominik tez jest zapisany do dentysty ale chcial jechac to neich jedzie:tak::tak:Szwagier Go odbierze po wycieczce ze szkoly i bede musiala tak w miare szybko wrocic a w sumei to mialam plan wrocic wieczorkiem

Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Oj to nie dobrze z tym uszkiem:no::no::no:
Mojej Klaudi kiedys wyszedl na badaniu sluchu tez niedosluch na obydwa uszka i bylam zalamana:no::no:jednak okazalo sie na szczescie to bylo zaraz po przeziebieniu i minelo po jakims czasie samo:tak::tak::tak:
Oby wszytsko bylo dobrze:tak::tak::tak:

Anaconda wiesz po chorobie w badaniu może właśnie w wyniku wyjść niedosłuch tak jak pisze Dowikla :tak: moja Julka tak miała bo miała zapalenie ucha środkowego potem pęknięcie bębenka i płukanie ucha ale po długim leczeniu zakładaniu opatrunku na ucho wszystko skońcyło sie dobrze :tak:i po chyba miesiącu lub 2 miała badanie kontrolne i wyszło wszystko dobrze dobrze że w dobrym czasie trafiliście do lekarza i jest podjete leczenie gorzej by było gdyby było za późno :tak:zdrówka :tak:
Dowikluś no solarium jak ja ci zazdroszczę ...................ale bym sie wygrzała tak na solce :tak::tak::tak:

MALINUS
To dawaj do Poznania i pojdziemy wygrzewac sie razem;-):-)

Jak jutro bede taka zmulona jak dizsija to jak sie poloze na tym solarium to pewnie tam usne hehe:-);-)

To ja teraz kawkę sobie zrobię bo coś sen mnie ogarnia :tak::tak:

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
Najpóźniej jutro mam miec środki na koncie...
No i można zacząć działać...
NARESZCIE!!!!

Powodzenia :tak::tak::tak:

NOSZ jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiosna czy co??????????????????????????????
V-jolka gratulacje ogromniaste :tak::tak::tak::tak::tak:
Dowiklus no maja pomysły maja co ja na to poradzę wyrosną z tego chyba:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
MH ja się nie dziwię bo ja jak bym padała na pysk po nieprzespanych nockach to też bym od nocnnego karmienia odzwyczajała biegusiem :-p:-D
Natalineczka no facet ten twój syn jak nic :-D:-D:-D
A ja jak Antoszka spał posprzątałam łazienke juz tak na tip top i okno umyłam u dzieciaków potem firaneczki wyprasuje i powiesze:tak: dzwonili do mnie z pracy ze nie moga mi rodzinnego i wychowawczego przelac na konto bo im numer nie wchodzi:szok:ja juz spocona z nerwów bo jak to kurcze czekam na ta kase jak na zbawienie bo trzeba rachunek za prąd zapłacić (wczoraj przyszedł:baffled:) no i wogóle życie wydatki itp....a ona spokojnie mówi żebym im jeszcze raz podała numer konta no to podaję...wiecie co wypłacaja mi na konto od litopada a wcześniej przecież tez i ja im podałam zły numer konta:szok::szok:miał 28 cyfr:szok::szok::szok::szok:nie wiem jakim cudem ale sobie jakieś 24 w srodek wcisnełam:szok::szok::szok::szok:to cud że tyle czasu kasa mszła mi na konto a dopatrzyły sie teraz bo wcześniej babka w banku (bo mam u nich konto) poprawiała to i mówiła że zły numer wpisują a;le teraz maja konto internetowe i dopiero to wyszło :szok::szok::szok::szok: dobrze że zadzwoniły nie wiem jak ja to zrobiłam :szok::szok::szok: no ale wszystko ok i w piątek pewnie pieniądze będą na moim koncie :tak::tak::tak::tak::tak:ufffffff:-D:-D:-D
a wogóle w szoku jestem bo wczoraj przyszedł rachunek za prąd więc ja juz spocona bo kurcze święta za pasem w portfelu zero kokosów a tu rachunek ostatnio był 440 zł no więc ja zielona ze strachu a tu tymczasem 250 zł:szok::szok: właściciel mówił że 2 razy sprawdzał czy to nasz czy jego:-Dopłacało sie oszczędzać:tak::tak::tak::tak:teraz na dniach za wode przyjdzie coś koło 100-130 zł no rozkosz a tu wielkanoc po drodze :szok:no nic kupie ze 30 jajek sos tatarski ukręce babke i orzeżyjemy te święta:cool2:

To faktycznie dziwne że dopiero teraz się skapowali z tym kontem :-D:-D:-D
A na rachunek za prąd ja też czekam i trzęsę portkami bo ja nie oszczędzałam :no::no::no:

Ale dziwny post mi wyszedł:szok::szok::szok:To co ja pisalam od siebie mam jako cytat MH:szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused:

Mi tez BB muli a do tego ja sama tez jestem mega zmulona:no::no::no:
No własnie czytam i oczom nie wierze :-D:-D:-D

MAlina, no własnie niema :szok: ja myślalam, że kupię w kiosku a tu dupa... oblazłam cały bazar, najmniejsze puzzle to 60 elementów :dry:

Oj zdrówka dla Majeczki, oby się wszystko dobrze skończyło :tak:

reklama
MH 60 elementów to dla Helenki jeszcze faktycznie z trudne Julka to maniaczka puzlowa i takie 100-120 elementów układa już bez problemu no ale ona ma prawie 6 lat a z naszą pomocą to i 500elementów układa ale samodzielnie to takie właśnie max 120 elementów choć jak w ubiegłym roku dostała 60 elementów ale trójwymiarowe to i ja miałam problem żeby ułożyć :szok: ale takie zwykłe to kocha :tak:Antek uwielbia takie drewniane ma 3 zestawy o dzieciakach i jeden opanował już w zupełności a jeden ma mniejsze elamenty to juz jest problem i trzeba mu pomagać :tak:ale i tak hitem dla Antlka są klocki drewniane i sorter :tak:

Do góry