reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jejku,Zielona rzeczywiście Twój Słodziaczek wygląda na prawdziwego mężczyznę!!!Pomyśleć,że jest zaledwie o miesiąc starszy od mojej Zuzki...

Dzien dobry, my tez juz na nozkach,to znaczy, ja, bo moi dwaj mezczyzni jeszcze sobie smacznie spia:)). Iwonka spoznione ale szczere zyczonka dla Vanesski!. U nas dzisiaj zapowiada sie znowu piekna pogoda, to super, bo dzisiaj troche spraw urzedowych mam do zalatwienia, a wolalbym na piechote, a nie samochode, bo tutaj jak zwykle ulice zakorkowane :-[. Jak w sobote tez bedzie tak ladnie, to penwnie sobie troche pogrilujemy, ale tylko chude miesko, bo jestem na diecie, musze zrzucic w koncu to zbedne sadelko. W czwartek ide do mojego gina na wizyte kontrolna nie lubie tego, ale trzeba. W piatek znowu ide do domowego, bo sie ostatnio nie za dobrze czuje. Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.

Dzień dobry Laseczki ;D

Moja kruszyna juz spi po sniadanku i porannym szaleństwie .Ja zajadam sałatke i pije cherbatke < niepamietam kiedy piłam cherbate ::) bo ogolnie to dla mnie może cherbata nieistniec ::) >

Dzisiaj moja połowica wraca wczesniej z pracy wiec musze coś upolować i upitrasić do 14 ::) ,chyba zrobie szybka pomidorową i ...kotlety sojowe z ziemniaczkami i ogurasem :p

a co wy dzisiaj robicie na obiad?

Zielona moja Emila też wygląda na starszą jak ją ubiofre w taki ,,dorosłe''ciuszki
ale to chyba wszystkie boboaski tak maja te mniejsze

Witam również !!! ;D My już też na nogach, chociaż odpukać przez dwa ostatnie dni spałyśmy prawie do 9-tej. Ja wczoraj zaliczyłam dentyste, to jeszcze została mi zwykła druga kontrola u gina i na jakiś czas spokój.
Iwonka2006 To jak widze narazie odstawiłas plany zajscia ?
A co na obiad ::) ::) ::) Dobre pytanie. Już wczoraj nic nie ugotowałam, bo jakoś tak zeszło i wolałam iść z małą na spacer niz siedzieć w kuchni, a dzisiaj to nie wiem . Mam kalafior.
Dziawczyny co zrobić na obiad z kalafiora oprócz nudnej już dla mnie zupy i zapiekanego?
Pogoda cudna :D :D :D Teraz to biegam 2-3 razy na spacerek z moim maleństwem. :p :p :p
Ach, no ifałda u mnie tez widoczna, co gorsze mam wrażenie, że teraz zaczynam znowu lekko tyć, a karmie cały czas piersią, ale tez coraz więcej rzeczy jem. :mad: :mad: :mad: A ja tak lubie jeśśśśśććććć.

DZIENDOBRY :)

ja na nogach od 7.30 ale najpierw zaległosci nadrabiałam

SZCERE I SPOZNIONE ZYCZENIA DLA VANESSKI
D:\MAGDUNIA\tapetki M\clown2[1].gif

ZIELONA ciesz sie ze masz dzidzie duza wkoncu to ma byc mezczyzna :laugh:

Załączniki

• clown2[1].gif
    clown2[1].gif
    17,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
witam mamusie

Majka znów śpi, więc mam czas na BB,

też nie mam pomysłu na obiad, zwłaszcza, że mała je juz z nami i musze pod tym względem pomyslec, ale chyba będa mielone z ziemniaczkami, bo ona to lubi, a na dodatek to się szybko robi

Do góry