reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dziendoberek!!!!
my jak ostatnio zawsze pierwsi!!!!!!! chociaz dzis nawet pospalam!!!!!
my jak ostatnio zawsze pierwsi!!!!!!! chociaz dzis nawet pospalam!!!!!
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, my tez juz na nozkach,to znaczy, ja, bo moi dwaj mezczyzni jeszcze sobie smacznie spia). Iwonka spoznione ale szczere zyczonka dla Vanesski!. U nas dzisiaj zapowiada sie znowu piekna pogoda, to super, bo dzisiaj troche spraw urzedowych mam do zalatwienia, a wolalbym na piechote, a nie samochode, bo tutaj jak zwykle ulice zakorkowane :-[. Jak w sobote tez bedzie tak ladnie, to penwnie sobie troche pogrilujemy, ale tylko chude miesko, bo jestem na diecie, musze zrzucic w koncu to zbedne sadelko. W czwartek ide do mojego gina na wizyte kontrolna nie lubie tego, ale trzeba. W piatek znowu ide do domowego, bo sie ostatnio nie za dobrze czuje. Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
L4dY-bIrd
doula
Dzień dobry Laseczki ;D
Moja kruszyna juz spi po sniadanku i porannym szaleństwie .Ja zajadam sałatke i pije cherbatke < niepamietam kiedy piłam cherbate : bo ogolnie to dla mnie może cherbata nieistniec : >
Dzisiaj moja połowica wraca wczesniej z pracy wiec musze coś upolować i upitrasić do 14 : ,chyba zrobie szybka pomidorową i ...kotlety sojowe z ziemniaczkami i ogurasem
a co wy dzisiaj robicie na obiad?
Moja kruszyna juz spi po sniadanku i porannym szaleństwie .Ja zajadam sałatke i pije cherbatke < niepamietam kiedy piłam cherbate : bo ogolnie to dla mnie może cherbata nieistniec : >
Dzisiaj moja połowica wraca wczesniej z pracy wiec musze coś upolować i upitrasić do 14 : ,chyba zrobie szybka pomidorową i ...kotlety sojowe z ziemniaczkami i ogurasem
a co wy dzisiaj robicie na obiad?
L4dY-bIrd
doula
zielona no faktycznie masz wielkiego synka ..ale to dobrze
a co to za wózek ? mutsy ?
a co to za wózek ? mutsy ?
K
kasiula matula
Gość
Zielona moja Emila też wygląda na starszą jak ją ubiofre w taki ,,dorosłe''ciuszki
ale to chyba wszystkie boboaski tak maja te mniejsze
ale to chyba wszystkie boboaski tak maja te mniejsze
lena3004
Fanka BB :)
Witam również !!! ;D My już też na nogach, chociaż odpukać przez dwa ostatnie dni spałyśmy prawie do 9-tej. Ja wczoraj zaliczyłam dentyste, to jeszcze została mi zwykła druga kontrola u gina i na jakiś czas spokój.
Iwonka2006 To jak widze narazie odstawiłas plany zajscia ?
A co na obiad : : : Dobre pytanie. Już wczoraj nic nie ugotowałam, bo jakoś tak zeszło i wolałam iść z małą na spacer niz siedzieć w kuchni, a dzisiaj to nie wiem . Mam kalafior.
Dziawczyny co zrobić na obiad z kalafiora oprócz nudnej już dla mnie zupy i zapiekanego?
Pogoda cudna Teraz to biegam 2-3 razy na spacerek z moim maleństwem.
Ach, no ifałda u mnie tez widoczna, co gorsze mam wrażenie, że teraz zaczynam znowu lekko tyć, a karmie cały czas piersią, ale tez coraz więcej rzeczy jem. A ja tak lubie jeśśśśśććććć.
Iwonka2006 To jak widze narazie odstawiłas plany zajscia ?
A co na obiad : : : Dobre pytanie. Już wczoraj nic nie ugotowałam, bo jakoś tak zeszło i wolałam iść z małą na spacer niz siedzieć w kuchni, a dzisiaj to nie wiem . Mam kalafior.
Dziawczyny co zrobić na obiad z kalafiora oprócz nudnej już dla mnie zupy i zapiekanego?
Pogoda cudna Teraz to biegam 2-3 razy na spacerek z moim maleństwem.
Ach, no ifałda u mnie tez widoczna, co gorsze mam wrażenie, że teraz zaczynam znowu lekko tyć, a karmie cały czas piersią, ale tez coraz więcej rzeczy jem. A ja tak lubie jeśśśśśććććć.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witam mamusie
Majka znów śpi, więc mam czas na BB,
też nie mam pomysłu na obiad, zwłaszcza, że mała je juz z nami i musze pod tym względem pomyslec, ale chyba będa mielone z ziemniaczkami, bo ona to lubi, a na dodatek to się szybko robi
Majka znów śpi, więc mam czas na BB,
też nie mam pomysłu na obiad, zwłaszcza, że mała je juz z nami i musze pod tym względem pomyslec, ale chyba będa mielone z ziemniaczkami, bo ona to lubi, a na dodatek to się szybko robi
Podziel się: