reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Tata właśnie w gabinecie trzymajcie kciuki.
&&&&&&&&
Natalineczka555
kocham kochać :)
kusicielkaja mam właśnie lody algidy śmietankowo smietankowe
oj bidula, sie nameczyla mam nadzieje ze juz bedzie lepiej ;-)witam poweekendowo
ehhh ie mialamczasu na kompa
od wczoraj Weronika chora:----(
zlapal ja wirus
dobrze ze czulam ze w piate ma mniejszy apetyt i bedzie chora...
w sobotewstala juz o 7 rano ale zjadla dopeiro o 13
pozniej poszla spac iwstala z goraczka
poszlam pozniej do mamy tylko z Paulina,a p zostal z mala,bo mama miala wczoraj imieniny
jak wrocilam to Weronika miala juz niezla goraczke
i zaczela miec biegunke
w nocy obudzila sie o 3 bo pic,bo kupke itd
wzielam ja do siebie
gadala i poplakiwala,usnela kolo 5 i obudzila sie o 6
przez godzine wypila cala butle picia i miala 39,5 ale dostala syrop.o 7 ja juz oczy rzymknelambo spac mi sie chcialao i dobrze ze zamnkeam bo Weroniak spala z nami i zwymiotowala mi na twarz
oj nie mile,dobrze ze tylko picie i nic wiecej
pozniej juz do poludnia to nie zlicze ile kupek bylo....dobrze ze mialam jesczze jakies leki na biegunke,troche sasiadka mnie poratowala
no i jakso chyba powolo jej przechodzi
jeszcze ja meczy goraczka,bo jak syrop przstaje dzialac to sie robi goraca,ale pojadla w dzien rcohe sucharkwo,trochechrupkow i herbatnikow
na wieczor trcohe rosolku i przd senm upomniala sie o mleko,wiec mysle ze juz bedzie dobrze
mleko dostala rzadkie-bardziej kaszke ryzowa na wodzie dostala ale wypila i poszla spac
i kupek ttez juz mniej
ehhhhh...jak nie urok to.....
okularki dla Pauliny do odebrania we wtorek
nie ma atygmayzmu ani zeza,cale szczescie bo jak byla mala to zezowala
zaplacilam 200zl za okularry i wizyte,alew sumie szkla 120,przelozenie 20zl i wizyta 60.
dobrze ze mialam oprawki
dzieki Luna:-)
no i jakos zlecialomala w dzien byla potwornie marudna.wiec nawet nie mialam jak siasc do kompa
Pauline tesciowa wziela do siebie na pol dnia
ppojechal na nocdo roboty
ide troche poczytam
jestem z Tobą kochaniutka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Darek wrócił ze stajni dumny z siebie z bananem na ustach i rzucił z tekstem.
" No Ori ubrana wygląda teraz jak królowa koni ,widać,że to Kurnikowska "
I weź go nie kochaj ;-)
Tak się na niego nastawiłam a on jednym zdaniem mnie rozbroił i wybuchłam śmiechem.
Niestety nie na długo.Kilka godzin temu dzwoniła mama.
Nie mam dobrych wieści.Są wyniki taty :-----(
Na razie nie mam siły o tym pisać....nie teraz...:----(
kolejny bidaczek, kurcze zdrowia wysylamWitam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytam Kuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty no masakra, na szczęście dzisiaj już lepiej, rano zwrócił picie z nocy ale to dobrze przynajmniej mu nie siądzie katar na płuckach itd ale już gorączki nie ma ale czopka i tak dostaje na zapas a ja miałam pokoik pomalować Kuby, już farbę kupiłam wszystko i co dupa... ja w sobotę zdarłam tapetę to myślałam że mnie trafi. Koło okna to mi tynk z tapetą odchodził, dziury, krzywe ściany że masakra się wkurzyłam bo farba będzie stać i muszę tapetować normalnie szlag mnie trafi z tym mieszkaniem, powiedziałam że nic więcej nie robię nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to mieszkanie. Zrobię do końca ten pokoik i na tym koniec. Może coś jeszcze walnę w dużym pokoju bo tam tapeta do malowania jest na biało więc można coś sobie malnąć no to tyle ode mnie na razie. Zajrzę jak Kuba zaśnie
Ide zrobic Oli mleczko i postaram sie ja uspac.Juz by mogla spac bo pozniej nie wiem o ktorej pojdzie wieczorem spac a planuje wykorzystac dzis M :-).Spodobalo mi sie hihihih.
Pozniej wejde i was poczytam.
to super ze wam sie juz jakos uklada ;-);-);-);-)
wykorzystujcie sie jak najwiecej ;-);-);-);-)
mojej siostry synek ma 2 miesiace wazy 8,5 kg i ma 72 cmNo rzeczywiście kruszynka W przychodni gadałam z kobitka co ma 6 miesięcznego synka, 86 cm i 11,5 kg
Malina, ponawiam pytanie o wózek Julki, jak się sprawuje??
jejku jak ja ci zazdroszcze tego optymizmuNo...
Domek tanecznym krokiem ogarnięty...
Pora przycupnąć, poczytać, jeść owocka...
A potem to prasowanie...
Moje znienawidzone zajęcie...
Ale nie dziś...
dziś wszystko robię z uśmiechem...
I mam nadzieję, że tak będzie cały czas!!
a u nas zima wtretna biala zimna zasrana zima
myslalam ze nie wyjade dobrze ze kolega sie natrafil to nas wypchal, bo jak nie to na lopacie bym jeszcze z rana jechala
a jeszcze sypie i nie zanosi sie zeby przestalo, cisnienie tez do d glowa mnie boli i wogole jest masakra
no to sie wyzalilam ;-);-);-)
Mama Helenki
i Aniki :D
...
mojej siostry synek ma 2 miesiace wazy 8,5 kg i ma 72 cm
...
To też nieźle Prawie tyle samo co moja Niki
a skad dokladnie jestes?
doczytalam ze kolo grojca.czyli trcohe z mojej strony
ale skad dokladnie?
Dokładnie to z Błedowa...
Mała wiocha w bok od Grójca na trasie Grójec - Rawa Maz...
Niestety nie na długo.Kilka godzin temu dzwoniła mama.
Nie mam dobrych wieści.Są wyniki taty :-----(
Na razie nie mam siły o tym pisać....nie teraz...:----(
Witam :---(
Trzymajcie kciuki za tatę.
Dziś konsultacja
Tata właśnie w gabinecie trzymajcie kciuki.
Trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą
Dobra spadam bo Kamil już mi na stół wyszed i robi hopa i liczy trzy i odbija sie jak Malysz
uśmiałam się....
jejku jak ja ci zazdroszcze tego optymizmu
Czego z człowieka nie robi przypływ niespodziewanej, a jakże w danej chwili niezbędnej kasy
Dobra...
To ja uciekam do prasowania...
Buziaki!!!
Ostatnia edycja:
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam i ja:-)
Wczoraj nie wchodzilam bo wstalam o 11 a na 14 mialam gosci na obiadek.Takim sposobem wyrobilam sie na 14 gosci byli 14:15:-)
Zjedlismy obiadek a potem byl deser, ciasto i lody do tego kawcia i herbatka, dziewczynki dostaly lody na poczatku bo doczekac sie nie mogly
Gosci mialam do 18 wiec potem wielkie sprzatnko
Poszlam spac o 23 dzis wstalam o 9:30 a w efekcie koncowym to byla 10 bo jakos podniesc mi sie nie chcialo
Laura oglada bajke Krol lew wiec moge zaklikac.
Musze odgrzac rooslek i wyjsc z domku bo pogoda nawet fajniutka.
Przeczytala posty ale jakos cyctatow brak
Iwcik ale zes pospala a ze chlopy Cie nie obudzily to w szoku jestem musieli byc bardzo cichutkoTrzeba bylo do mnie wpasc na obiad:-)Lody tez mialam
AS czekam na wiesci po konsultacji.Duzo sily wysylam -wirtualnie:-)
Dowikla sliczne te Twoje modeleczki heheh przebieraja sie jak na kobietki przysatlo
Anabuba:----( oby teraz bylo lepiej
Patrysia kawa ciacho i wynocha i dobrze
Beata Kubulek zdrowy, super bo najgorsze to chore i marudne dziecko
Dorota trzymam kciuki za smoka i wutrwalosci zycze
Wczoraj nie wchodzilam bo wstalam o 11 a na 14 mialam gosci na obiadek.Takim sposobem wyrobilam sie na 14 gosci byli 14:15:-)
Zjedlismy obiadek a potem byl deser, ciasto i lody do tego kawcia i herbatka, dziewczynki dostaly lody na poczatku bo doczekac sie nie mogly
Gosci mialam do 18 wiec potem wielkie sprzatnko
Poszlam spac o 23 dzis wstalam o 9:30 a w efekcie koncowym to byla 10 bo jakos podniesc mi sie nie chcialo
Laura oglada bajke Krol lew wiec moge zaklikac.
Musze odgrzac rooslek i wyjsc z domku bo pogoda nawet fajniutka.
Przeczytala posty ale jakos cyctatow brak
Iwcik ale zes pospala a ze chlopy Cie nie obudzily to w szoku jestem musieli byc bardzo cichutkoTrzeba bylo do mnie wpasc na obiad:-)Lody tez mialam
AS czekam na wiesci po konsultacji.Duzo sily wysylam -wirtualnie:-)
Dowikla sliczne te Twoje modeleczki heheh przebieraja sie jak na kobietki przysatlo
Anabuba:----( oby teraz bylo lepiej
Patrysia kawa ciacho i wynocha i dobrze
Beata Kubulek zdrowy, super bo najgorsze to chore i marudne dziecko
Dorota trzymam kciuki za smoka i wutrwalosci zycze
Natalineczka555
kocham kochać :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Tata właśnie w gabinecie trzymajcie kciuki.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
To bylo straszne.Usypialam ja prawie godzine.Najpierw sie cieszyla i skakala po lozku itp.Ale ostatnich kilka minut to masakra.Plakala tak jakbym ja ze skory obdzierala.Miala oczka zamknite juz da spania ale wyla ,tupala i nawet poduszke gryzla ze zlosci.Ja ja uspakajalam i juz nie moglam slyszec tego placzu.Wiem ze jakbym dala jej smoczek wtedy to usnela by szybko.No ale nie poddalam sie i zasnela szlochajac.Cala zasmarkana z tego placzu :-(.Jak sie powiedzialo A odnosnie oduczania smoka tak trzeba powiedziec B i sie nie poddawac.Jak oli usnela wypuscilam psa na dwor.Pozmywalam reszte naczyn i zrobilam porzadek z podlogami.Zara pojem rosoku i was poczytam :-)
reklama
Podziel się: