reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przy dobrym leczeniu paliatywnym i bez nawrotów może 2 lata życia .
Nie mam sił.
RYCZĘ ryczę ryczę ryczę.
I znów pytanie
Dlaczego ja :confused::confused::confused:
tak bardzo mi przykro, nie ma slow takich ktore ukoily by towj bol.Dl;atego zycze duzo sily
Pozmywałam, pomyłam podłogi, wstawiłam obiad, posłałam łóżka, teraz czekam na P, zjemy i lece na te nieszczesne zakupy, późńiej prasowanko firany ( bleeeeeeeee ) i może chwila relaksu. Jak mój wróxci nie mam szans na kompa:baffled:

Wspaniałe podejście!

Wiktoria zdążyła w 10 minut zrobić mi sajgon w pokoju, jak myłam podłogi, a ja siupłam i jakoś nawet zebrać mi si etego nie chce. Konczy sie 2 pranie, jeszcze jedno i koniec.

No to do juterka dziewczyny.
kochana jakby nie bylo to normalka heheh ja sprzatam Lali balagani U Was widze to samo:-D
As to takie przykre :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(napisałam ci coś na ten temat w odpowiednim miejscu:-:)-:)-:)-:)-(trzymaj sie kochana:-*
MH który wózek Julki ten dla lalek?????????? a Niki duża jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mój Antek ma 82 cm i prawie 9 kg waży a ma 16 m-cy :tak::tak::tak::tak:
Patrysia chrzciny o ja super:tak::tak::tak::tak::tak:
Anka to mieliście udaną imprezkę niedzielną :tak::tak::tak: ty spiochu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a my wróciłysmy ze szkoły Antek zadowolony takim spacerkiem :tak:na szczęście całą drogę mieliśmy słonko a teraz sypie śnieg z deszczem :szok::szok::szok::szok:w marcu jak w garncu :baffled::baffled::baffled:
do mnie dzwoniła szefowa od dziś pracuję tylko w weekendy :confused: kasa mniejsza sytuacja przejciowa :confused:na początku mnie to z lekka zmartwiło ale po chwili pomyslałam że może i lepiej w tygodniu nie będzie tej gonitwy więcej czasu dla rodzinki :tak: no nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak:zadzwoniłam do Pietruszki żeby mu o tym powiedzieć a on happy że choć w tygodniu więcej czsu dla nas rodziny ....i z tej okazji zakupi po pracy nam po piwku i oblejemy to:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink::wink::wink::wink:
ta uimprezka udana a ja spiochem jestem.Ale chyba juz sie wszystkie przyzwyczaily, co:confused::-D:-D:-D
Zgadzam sie z Toba nie ma tego zlego.... ale kaska mniejsza i trzeba sobie radzic, ale kto jak to TY napewno swietnie dasz rade:-)
Hej.

As odwagi ci życzę... Nie potrafię Cię pocieszyć, nie potrafię doradzić. W takich chwilach niewiele można zrobić, choć chciałoby się dużo i jeszcze więcej:-(. Nie trać nadziei, to jeszcze nie koniec tej walki...

malinka
jednak szefowa coś wykombinowała. No ale jeżeli ty się cieszysz kochana , to i ja się cieszę.:tak:

anakonda jak Maja? Lepiej się czuje?:confused:

I mnie chandra dopadła...:-(. W sobotę do starszaków dychających dołączyła Amelia z cieknącym nosem i gorączką a dziś i ja.:baffled:
Wybaczcie, ale nie mam weny.:-(
o a teraz Ciebie dopadlo, ostatnio ja nie maialm weny:baffled:
No to niezle Tobie urosla od ostatniego razu:tak::tak::tak:Pewnie nikt nie wierzy ze jest wczesniaczkiem:tak::tak:Wagowo to jzu przegonila moje dziewczynki:szok::szok::szok:
A te szczepionki sa dla dzieci bezplatne i sa 3 dawki :tak::tak::tak:EUVAX sie nazywaja:tak::tak::tak:i to sa te przypominajace
One sa po urodzeniu,jak dziecko ma 6 tyugodni i pozniej 6 miesiecy

No to ogromne to dziecko musialo byc:szok::szok::szok:
Jak dla mnie to jzu jest nadwaga:no:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Twoj Antos to tez z tych mniejszych i szczypiorkowatych:tak::tak::tak:
Oj widze ze wieczorkiem bedzie sie dzialo:tak::tak::tak:

AS
Doczytalam ze juz po wizycie:-(Trzymaj sie Kochana.Tulam Cie mocno

Ja bylam z dziewczynkami na dworze a pozniej szlysmy po Dominika i do sklepu:tak::tak::tak:W sklepie wybrali sobie takie pizze mini dr oetkera dla dzieci i w jakis dzien bede musiala Im je zrobic(tzn odgrzac w mikrofali):tak::tak::tak:nawet fajne te pizze i nigdy wczesniej ich nie widzialam:szok::szok::szok:
Ja oczywiscie kupilam sobie znowu ciacho:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wsciekla na siebie bo jak tak bede robila to nigdy nie zgubie brzucha a juz mam masakryczny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos nei mam silnej woli zeby tyle nie zrec:no::no::no:
Mlode juz spia,Dominik cos tam kombinuje a ja siedze przy capucinko:tak::tak::tak:
pizza mniam a co do ciacha to widze nie mozesz sie oprzec:cool: Nie martw sie mam to samo.Codziennie wcinam:baffled:

czas na drugie danie i uciekam na kawke i ciacho do kolzeanki a potem moze Aga wpadnie:))

reklama
witam mamuski!:-)
ja juz po obiadku.
dzieciaki spia,m w pracy,krystian oglada bajki a ja siedze na bb i was podczytuje;-)
ostatnie dwie noce były przespane,alan spi i nie musze do niego wstawac,tylko pobutke mam o 6 i potem nie ma mowy o spaniu(no ale cos za cos):dry:
krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

dorota-nie poddawaj sie teraz!!
za nic nie daj niuni smoka.
bedzie ok;-)

as-bardzo mi jest przykro!!!!:-(wiem co teraz czujesz bo ja sama tego doswiadczyłam!
musisz byc teraz silna!!
trzymaj sie kochana.

kerna-poradzicie sobie.
tylko pamietaj nie przemęczaj sie!!
buziaki;-)

Justa zdrówka dla was i sie nie smutaj kochana :-*
Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
Lidka czemu musicie dopłacać podatek??????
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:

To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(
Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

...krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

Tego kaszlu kochana to ty nie bagatelizuj.:no::no::no:
Właśnie wróciłam od lekarza.:dry::-( Całą trójka ma zapalenie oskrzeli.:shocked2::szok::szok::dry:
I tez to się zaczęło tak niewinnie od zwykłego kaszlu.:tak:Starszaki przesiedziały cały poprzedni tydzień w domu a kaszel nie minął.:no::baffled::dry:

Tysiąca wywalić?:szok::szok::szok:

Ja grzecznie ( czyt. jak na szpilkach) wyglądam zwrotu od dobrych 4 tyg. i nic.:-( Chyba przez tą korektę , którą składaliśmy.:dry:

malinuś jak tu się nie dołować jak wypłata dawno wydana a do końca miesiąca jeszcze hu huuu.:-(. Do tego dzieci chore....:wściekła/y:

To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(

oo i po antybiotyku nie przeszło? :szok:

Czesc dziewczyny! A nie mam jak na kompie posiedzieć. Mały poszedł spać to ja wskoczyłam do łóżeczka. Katar mam taki nieznośny, że cholera mnie juz bierze:wściekła/y::wściekła/y:
AS współczuję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dorotka dobrze, że się nie poddałaś!!!! Moje gratulacje!!! Olwika próbowała jak mogła, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej:tak::tak::tak::tak::tak:
Anaconda dalej uszko:confused::confused::confused: niekończąca się opowieść widzę...bidulka:dry::dry::dry:
Justa:szok: no cosiędzieje!!! Wszyscy padają:szok: No szpital no....:sorry2:
Lidka ale mierda no....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: my teżkombinujemy teraz z pitami, ale jak to przeczytałam to sama się teraz zastanawiam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:

ja nie wiem dokładnie dla czego mamy dopłacic:no:-poprost na tym to ja sie nie znam!!!!:confused:
mąz ma firme i w tamtym roku nie miał tylu zlecen,wyszły jakies braki i to my musimy zapłacic.:wściekła/y:

Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

oj cos uszko nie chce sie zagoic?bidulka malutka!:-(
a to prawda że w pierwszej kolejnosci przyjmowane sa dzieci co juz chodza-wiec sie nie stresój-dostanie sie napewno!!!!!:tak:;-)

Witam wieczornie juz prawie :-):-):-)

Cały dzien nie moglam sie doprosic o laptopa az wkoncu sie wkur........za przeproszeniem i powiedziałam M ze troche przegiął od 10 rano non stop na laptopie nawet obiadu nie miał casu normalnie zjesc tylko jadł i czytał no szlak mnie trafił juz , dopiero ok 17 wziełm i zamknęłam mu tego laptopa i przy okazji jeszcze piwo mu wylalam bo niechcący zachaczyłam o niego bo stało obok kompa :-D:-D:-D
powiedzialam ze jego czas sie skończył na dzisiaj ja tez chce poklikac a nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkońcu naprawde jakis grafik założe:-D:-D oby jescze ten tydzien i koniec jego urlopu i skonczy sie problem z laptopem :tak::tak::tak:
Cały dzien szukałam zajecia no a popołudniu pojechałam po dzieci do przedszkola i wróciłam na obiadek :-D:-D:-D

Poczytałm was co zescie przez cały dzien dzisiejszy naskrobaly no i tak

Anabuba zdrówka zycze Tobie i Weronisi widze ze zarazki nie dają za wygrana atakuja z kazdej strony ja juz wyzdrowialam ale wasze wszystkie dobre rady sie przydały:tak::tak::tak:

AS trzymaj sie kochana strasznie mi przykro nie wiem co mogłabym napisac zeby cie pocieszyc , ciężko jest pocieszać kogoś w ciężkich sytuacjach zyciowych:-:)-:)-:)-(

MH super ze szczepienie obeszło sie łagodnie;-);-);-)

Dorota powodzenia w nauce i nie poddawaj sie bądz twarda i wytrwała napewno sie uda:-):-):-)

Luna twój teks z rozłożonymi kolanami mnie powalił , no to mąż miał co robic w nocy:-p:-p:-p

Beata zdrówka dla Kuby

Jolka co za usmiech ogromniasty , z daleka widac ze masz dobry humor:cool2::cool2::cool2:

Malinka dopadla cie chyba najgorsza choroba , nie nawidze rotawirusów bo łapie wszystkich domowników po kolei ale moze wieczorne piwko z mężem przegoni wirusa:happy2::happy2::happy2:

Pati super takie chrzciny ekspresowe przynajmniej mniej sprzątania pózniej bedziesz miała , bo ty i tak kochana nawet nie masz kiedy odpocząć:no::no::no::no:

Dovikla nie przejmuj sie brzuszkiem :cool2:ciacho napewno było dobre:tak::tak::tak:sama bym zjadła:-D:-D:-D

Lidka o kurcze:szok::szok::szok:1000zł oddac do urzedu ......masakra dobrze ze mój mam zwrot

Kerna na katar pomoze ci maść majerankowa ja smarowalam i pomagała;-);-);-)zdrówka dla ciebie;-)

Anakonda nie masz sie czym stresowac bo 5 latki mają pierszeństwo przyjecia do przedszkola:tak::tak::tak:

O cholera zaczęła sie Majka ide ogladać bede z doskoku:-):-):-)

Hejka.Wczoraj nie miałam czasu nawet tu pisać do południa jakoś tak szybko zleciało a po południu byliśmy na imprezie imieninowej u kolegi.
Noc całą mała przepłakała:wściekła/y: myślałam że zwariuję:no: o 3 dałam jej paracetamol i spała do 7 i tak jak przypuszczałam po tej nocy dzisiaj ma mega katar i jest osłabiona teraz śpi no i ciekawa nastepna noc się zapowiada :wściekła/y: Dzisiaj znowu siostra przywiozła swoje dzieci na cały dzień do nas bo sama chodzi do pracy a teściowa poszła do lekarza.Czyli wesoło było a ten młodszy synek 7 miesięczny miał gorączkę marudził ehh dopiero pojechali.na domiar złego mam tez @:wściekła/y: już 4 dzień a krew wali jak po porodzie w nocy to jakby krwotok:wściekła/y: masakra kobiety zawsze przesrane mają:wściekła/y::wściekła/y: no to koniec mojego biadolenia.

reklama
NATALINECZKA w szoku jestem z tego 2 miesiecznego dziecka.Wielkolud normalnie:-D.
z tym ze urodzil sie to mial 62 cm i wazyl 5 kilo równe :tak::tak:
mnie od rana glowa tak napier.... ze szok juz zaczynam sie zastanawiac czy procha nie lyknac kawa nawet nie pomogla choc ja kawy nie pije:no::no::no::no:
masakra jakas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry