reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
KERNA dasz rade sama na polu boku.Zdrowka dla Ciebie i oby maly sie nie rozlozyl.
BEATKO zdrowka dla Kubusia.Ja tez ywnajmuje mieszkanie i nigdy az takiego wkladu nie robimy.Bo wiadomo kiedys sie wyprowadzimy i co?Jakby to bylo nasze na zawsze to mozna szalec :-).
LUNKA wiec badanie glowy masz w srode ?Do srody juz niedaleko :-).

Pojadlysmy.Tzn ja tylko cos wrzucilam na zab .Oliwka bardziej pojadla.Poscielilam lozka ,pozmywalam i ogolnie jest posprzatane.Jeszcze tylko podlogi ale to pozniej.

Ide nas ubierac i do urzedu ,az sie boje ile sie nastoje w kolejce.Ciekawe jak sie Oliwka bedzie zachowywala Od po 6 nie spi wiec nie wiem jak to bedzie.

Zajze jak wroce z urzedu.
U mnie pada snig :-(.

Witam kochane po weekendzie :happy2:
przeleciałam weekend tak po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a info od MADZIULINATASZY ma zepsutego kompa nie wie kiedy wpadnie ,macie od niej buziaki i pozdrowienia :tak:
Anabubka kurcze ale ci sie mała rozłożyła :-(zdrówka dla niej :tak:
Beatka zdrówka dla Kubusia bidulek :-(
As trzymam kciuki za tatę&&&&&&&&&&&&&&& ty się trzymaj kochana dzielnie :tak:
laseczki reklama durexa wymiata no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie tez rozkłada pół casto tzn dzieciaków miało rotawirusa i cholera nie wiem czy mnie nie bierze cały weekend najpierw kaszel katar a od niedzieli ból brzucha wymioty i biegunka teraz biegunki brak i wymiotów tez ale cały czas mnie muli:-(
Julina juz w szkole Adam na 12 do szkoły za oknem -4 słonko obłędne i mega dużo śniegu:szok::szok::szok::szok:
Meduska kochanie uszy do góry kochana co się dzieje?????????
MH czytałam o Helence o tych zajęciach uper że jej sie podobało niech się przyzwyczaja przed przedszkolem :tak::tak::tak:a pobudki........wyrosna naszczęście z tego :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój Antek dzis jest od 5.20 na nogach:sorry2:chyba zaraz pójdzie spać :sorry2::sorry2::sorry2:
Lunka pytałaś czy dzieci od września do przedszkola...no moja 2 starszaków do szkoły a maluszek z mamunia jeszcze ten rok przesiedzi :tak:bo do żłobka za rok a właściwie to wtedy będzie miał prawie 3 lata więc do przedszkola pójdzie a zreszta co tu gdybac czas pokaże :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam, Niki obudziła mnie o 6 rano :baffled:

Za oknem piękne słońce :tak: i z 15 cm sniegu :szok::wściekła/y:

A my dzisaj do przychodni na szczepienie, tylko nie pamiętam na która :baffled:
To daj znac po szczepieniu:tak::tak:
Witam :-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki za tatę.
Dziś konsultacja :sad::sad::sad::unsure::unsure:

Kciuki zacisniete

BEATKO
A jak dzisiaj maly:confused:Mam nadzieje ze jzu lepiej:tak:Duuuzo zdrowka:tak::tak::tak:

LUNKA
Wspolczuje tych nocek:tak::tak::tak:No ale mowisz ze sobie pogalopowalas hmmm;-):-)

j
Ja dzisiaj jestem wyjatkowo wyspana a spalam masakrycznie malo:szok::szok::szok:
Usnelam jakos po 1 ,pozniej o 4 sie obudzilam i dlugo nie moglam zasnac no i o 7;15 wstalam szykowac mlodego do szkoly
Dziewczynki wstaly jakos po 8 wiec nie za fajnie:no:
Tearz sie wlasnie ubieraja i juz pewnie bede musiala szykowac Im zarelko:baffled:Za oknem full sniegu ale temp na plusie wiec jest fatalnie

Witam z rana i ja :-):-):-)
U nas śniegu napadało że znowu sanki można wyjąć ale od rana bezchmurne niebo i zapewne koło południa będzie mega chlapa :tak::tak::tak:
U nas od dzisiaj zapisy do przedszkoli a ja nadal nie wiem jak to jest z dziećmi które już chodzą,ale dzisiaj wreszcie się dowiem co i jak :tak::tak:
Poza tym po południu idziemy na wizytę kontrolną do laryngologa i mam nadzieję że Maja wreszcie dostanie pozwolenie na przedszkola i od jutra będę mogła sobie odsapnąć :-p:-p
As trzymam kciuki za tatę :tak::tak:
Malinka zdrówka dla ciebie i oby rotawirus więcej nie męczył :tak::tak:
Dorota super że OLIWKA W NOCY NIE PŁAKAŁA BEZ SMOKA< DZISIEJSZA NOC TEŻ MOŻE BYĆ JESZCZE TRUDNA DLATEGO TRZYMAJ SIĘ I NIE PODDAWAJ (sorki za capsa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: )
Kerna tobie też powodzenia :tak::tak::tak: i pamiętaj nie dźwigaj :tak::tak::tak:

AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytam :sorry2: Kuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty :no: no masakra, na szczęście dzisiaj już lepiej, rano zwrócił picie z nocy ale to dobrze przynajmniej mu nie siądzie katar na płuckach itd ale już gorączki nie ma :tak: ale czopka i tak dostaje na zapas :tak: a ja miałam pokoik pomalować Kuby, już farbę kupiłam wszystko i co dupa... :wściekła/y: ja w sobotę zdarłam tapetę to myślałam że mnie trafi. Koło okna to mi tynk z tapetą odchodził, dziury, krzywe ściany że masakra :no: się wkurzyłam bo farba będzie stać i muszę tapetować :wściekła/y: normalnie szlag mnie trafi z tym mieszkaniem, powiedziałam że nic więcej nie robię :no: nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to mieszkanie. Zrobię do końca ten pokoik i na tym koniec. Może coś jeszcze walnę w dużym pokoju bo tam tapeta do malowania jest na biało więc można coś sobie malnąć :tak: no to tyle ode mnie na razie. Zajrzę jak Kuba zaśnie :tak:
a kupilas juz tapete?
może polozycie na sciany tynk? sa takie łądne tynki , które łatwo sie nakłada,są np taie z kamyczkami niedrogie są bo chyba 30 zł za worek wielki, tylko nie w castoramie ani leroi merlin tylko do małego byś musiała sklepiku iśc i popytać bo sa tansze, niegotowe takie jak w casto, bo tam taki wór wielki t chyba z 200 zl kosztuje:eek:
ten z kamyczkami pojedynczymi jest fajny, jak np jedziesz szpachlą z góry na dół to są takie paseczki fajne przez te kamyczki zrobione... ni eumie Ci tego wytłumaczyc:-D taka fajna stukturka się robi

Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytam :sorry2: Kuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty :no: no masakra, na szczęście dzisiaj już lepiej, rano zwrócił picie z nocy ale to dobrze przynajmniej mu nie siądzie katar na płuckach itd ale już gorączki nie ma :tak: ale czopka i tak dostaje na zapas :tak: a ja miałam pokoik pomalować Kuby, już farbę kupiłam wszystko i co dupa... :wściekła/y: ja w sobotę zdarłam tapetę to myślałam że mnie trafi. Koło okna to mi tynk z tapetą odchodził, dziury, krzywe ściany że masakra :no: się wkurzyłam bo farba będzie stać i muszę tapetować :wściekła/y: normalnie szlag mnie trafi z tym mieszkaniem, powiedziałam że nic więcej nie robię :no: nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to mieszkanie. Zrobię do końca ten pokoik i na tym koniec. Może coś jeszcze walnę w dużym pokoju bo tam tapeta do malowania jest na biało więc można coś sobie malnąć :tak: no to tyle ode mnie na razie. Zajrzę jak Kuba zaśnie :tak:
No to plany się pokrzyżowały, choroba. No i zdrówka dl amałego, też się biedaczysko nameczy.

Dzień dobry po raz kolejny!!!
jak ślicznie!!!!!!!!, aż i mnei sie modka uśmiechnęłą. hehe

LUNKA wiec badanie glowy masz w srode ?Do srody juz niedaleko :-).
hehe, no, czekam na to badanie jakby mnei po nim wzystko przestało boleć, hihi.

Lunka pytałaś czy dzieci od września do przedszkola...no moja 2 starszaków do szkoły a maluszek z mamunia jeszcze ten rok przesiedzi :tak:bo do żłobka za rok a właściwie to wtedy będzie miał prawie 3 lata więc do przedszkola pójdzie a zreszta co tu gdybac czas pokaże :tak::tak::tak::tak::tak:
eee, no tak
Chodziło mi o to, czy dzieci do przedszkola to od wrzesnia chodzą, czy tak jak w szkole są wakacje i po nich dopiero, bo zaraz konczy mi sie wychowawczy i nie iwem jak sobie plany ukladać, hehe
Pozdrowienia dla Madziuli

Matko, jak mi sie nie chce!!!
A trzeba na poczte leciec...
Później.....

LUNKA
Przedszkole sie zaczyna od wrzesnia tak jak szkola:tak::tak::tak:Ale w czasie wakacji zawsze jakies przedszkole ma dyzur:tak:takze jak sa np dwa przedszkola nie daleko siebie to jedno ma dyzru w lipcu a drugie w sierpniu i to co am akurat dyzur przyjmuje dzieci z obydwoch przedszkoli w tym czasie:tak::tak::tak:

My jzu po snaidanku i mlode "ogladaja" mini mini:tak::tak::tak:Niby przebija sie sloneczko ale czy dzisija wyjdzie to sie okaze:no:
Nic mi sie nie chce a przydaloby sie ogarnac chatke

reklama
witam kochane o tak niezwyklej porze jak dla mnie:-D:-D:-D:-D
mala dzielnie przespala noc o 21 do 6 rano:szok::szok::szok::szok::szok:
obudzila sie na siku i kupke i zachciala mleka.
wiec dostala takie rzeadzsze
i wzielam ja do sbiebie,mysle moze jeszcze usnie
a ona tylko oczy zamnkela i po paru minutach cos gadla do siebie
i znow na nocnik

Pauline do szkoly wyprawialm
mala na nocniku chyba z 10razy siedziala i tak po trcohu
ale polece dzis do apteki wydac majatek i kupie jeszcez enerol wiec moze bedzie spokoj
zjadla paczke herbatnikow,wlasnie gotuje jej marchwianke

rano byala tak marudna ze nie mialam jak wlaczyc kompa
teraz sie troche zajela i mam chwile

za oknem duzo sniegu ale jest slncechociaz

a aptece majatek bo i leki bez recepty i recepty:wściekła/y:

mnie dopadlo przeziebienie,tzn jeszcze nie ma tragdeii ale jedna dziurke mam zawalona i drapie mnie w gardle
mam nadzieje ze chociaz ani p ani Paulina nic nie zlapia

ehhh jak nie urok to....

obiadek mam dzs z glowy bo mama wczoraj duzo przyniosla:-)

kolo 13 lece po Pauline i po zakupy
p bedzie musial jakos wstac bo malje nie wezme
juz nie goraczkai ale niech siedzi dzis w domu

Witajcie :-).Oliwka wstala juz o 6,15 ale i tak jestem super wyspana :-).

G uspal wczoraj Oliwke bez smoka,chwile pojeczala za nim.Wyrzucila go na lozku w kat ,obrucila sie i zasnela :-).Szok.W nocy obudzila sie o 24,30 .KiLKA MINUT POPLAkala i zasnela a myslalam ze sie rozkreci bez smoczka .No i wstala po 6, i ta 1 pobutka w nocy to byla jej dzis jedna jedyna pobutka.No SZOK .Nie pamietam czy byla nocka z 1 pobutka.Ja sie jeszcze po 4 obudzialm bo Jasiu wstawal i musialam niuni drzwi zamknac aby on jej nie obudzil.Bo ten jakos zamknac jej tych drzwi nie umie :-(.
G poszedl niedawno do pracy.Ja z Oliwka przed bajkami .Przynajmniej mam chwile spokoju.

super!
ja tez myslaam ze bedzie zle a poszlo jak po masle
trzymam kciuki

Witam :-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki za tatę.
Dziś konsultacja :sad::sad::sad::unsure::unsure:

tule mocno

Witam z rana sama na placu boju:hmm:
U mnie ranek teżpaskudny...śniegu mnóstwo:wściekła/y:
Rozkichałąm się jak wiecie a dzisiaj mały ledwo wstał już 5 razy kichnął:baffled::baffled: cholera....
As kochana trzymamkciuki, trzymamlll:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: powodzenia!!!!!!
Anabuba ale nocka:szok::szok::szok: zdrówka dla Weroniki:tak::tak:ale cholerstwo ją wymęczy:-:)-(
dorotka super, że nocka nawet, nawet i małą zasnęła bez smoka:tak: mi się wydaje, że będzie dobrze i dacie rade:tak:
MH ciebie małą obudziła o 6 a mnie M bo musiał się pożegnać i już nie zasnęłam..takze ja od 5.45:baffled::baffled::baffled:

bidulu
lacze sie z Toba w katarowym bolu

N
A u mnie nic ciekawego.Śnieg jak już chyba u wszystkich z nas,
nocka z soboty na niedziele-myśłę sobie , no, w końcu sobie pośpie, moj skończył nocki, to przy nim bajka pospać. No i co? Tak próbowałam pospać do 4 rano. Kręciłam się strasznie, wkurzała mnie nawet kołdra ( do tego taka ochota na seks, że aż mnie w środku łaskotało:cool2:). Jak w kncu zasnęłam, to mała wstała o7 wyspana. :baffled:
No to odbije sobie w niedzelną nockę, hehehe-mała budziła sie 3 razy z płaczem, w końcu wstałam o 7 z bólem pleców. Ale! Wczoraj wieczorem tak się wyskakałam, znaczy galopowałam, znaczy...hehehe

no to sie kochana wyszlaals:-D:-D:-D:-D:-D

zdrowka dla Kuby1

Witam kochane po weekendzie :happy2:
przeleciałam weekend tak po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a info od MADZIULINATASZY ma zepsutego kompa nie wie kiedy wpadnie ,macie od niej buziaki i pozdrowienia :tak:
Anabubka kurcze ale ci sie mała rozłożyła :-(zdrówka dla niej :tak:
Beatka zdrówka dla Kubusia bidulek :-(
As trzymam kciuki za tatę&&&&&&&&&&&&&&& ty się trzymaj kochana dzielnie :tak:
laseczki reklama durexa wymiata no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie tez rozkłada pół casto tzn dzieciaków miało rotawirusa i cholera nie wiem czy mnie nie bierze cały weekend najpierw kaszel katar a od niedzieli ból brzucha wymioty i biegunka teraz biegunki brak i wymiotów tez ale cały czas mnie muli:-(
]

oj w powietrzyu cos wisi
i jakby cs po kiszkach zaczynalo jezdzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kupie stoperan na wszelki wypadek:tak::tak::tak::tak:
zdrowka

eee, no tak
Chodziło mi o to, czy dzieci do przedszkola to od wrzesnia chodzą, czy tak jak w szkole są wakacje i po nich dopiero, bo zaraz konczy mi sie wychowawczy i nie iwem jak sobie plany ukladać, hehe
Pozdrowienia dla Madziuli

Matko, jak mi sie nie chce!!!
A trzeba na poczte leciec...
Później.....

niektore przedszkola maja dyzury w wakacje

pozdro dla Madziuli!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry