reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po szczepieniu :tak:

Nikunia była dzielna, mamy za sobą tripacel + polio :dry: Teraz bidulka spi :tak:

Mierzy 71 cm i wazy 8 600 :tak: 25-50 centyl :-)

No i udało mi sie wykopać jakąś kurtkę po Helenie to mi sie kwestia za małego kombinezonu rozwiązała :-p

Anabubka, Malinka, współczuje rota :baffled: No i pozdrowiaonka dla Madziuli :tak:

Dziewczyny ktoras wie ile kosztuje szczepionka dla dzieci na wzwb ??

reklama
Uwinelam sie z urzedem szybko.Niecale poltorej godzinki i juz bylysmy z Oliwka w domu :-).
Poczte mam na parterze a urzad skarbowy na 1 pietrze.Najpierw wjechalam winda do urzedu zaklepac sobie kolejke.A byla dluga.No i poszlam na poczte zaplacic rachunek.
Na poczcie troche sie naczekalam.Oliwka jadla grzecznie chrupki w wozku a jak placilam to usnela :-).Ale musialam przez dwor przejsc do windy aby isc do urzedu a ze sypal snieg tak Oliwka sie obudzial.Spala ze 3 minuty.I do teraz jeszcze nie spi.W urzedzie jak tylko przyszlam to odrazu 3 bylam,tak szybko poszla ta kolejka :-).
Pozniej na szybko zaliczylam biedronke.Oliwka juz wyla przy kasie,no a ze my bez smoczka to wrzeszczala i wrzeszczala.Babka przedemna mnie puscila :-).

Ide zrobic Oli mleczko i postaram sie ja uspac.Juz by mogla spac bo pozniej nie wiem o ktorej pojdzie wieczorem spac a planuje wykorzystac dzis M :-).Spodobalo mi sie hihihih.

Pozniej wejde i was poczytam.

Mh bo wlasnie przeczytalam.Niki jest duza.
Moja Oliwka ma prawie 17 miesiecy a mierzy 74 cm To sobie wyobraz jaka malutka :-(.

Super ze malutka dzielnie zniosla szczepienie.Niestety nie znam sie na cenach szczepionek

No Kubek dzisiaj już bez gorączki na szczęście :tak: teraz już śpi :tak: Dorota wiem ale chciałam malować a tu taki zonk :sorry2: no trudno. Meduska tapety jeszcze nie kupiłam, dzisiaj idę zobaczyć. A wiem o co Ci chodzi z tym tynkiem mi się to podoba ale nie opłaca mi się robić wiesz. Taniej mnie wyniesie tapetowanie :tak: bo ten tynk to szwagier by musiał mi robić bo się na tym zna o że on w pracy a ja nawet nie mam jak jechać na mieszkanie więc zostaje tapeta niestety. Ale farba się nie zmarnuje, mama sobie pokoik odświeży :-) MH to Niki nieźle waży i mierzy :tak: oby tak dalej :-D

Mh bo wlasnie przeczytalam.Niki jest duza.
Moja Oliwka ma prawie 17 miesiecy a mierzy 74 cm To sobie wyobraz jaka malutka :-(.

Super ze malutka dzielnie zniosla szczepienie.Niestety nie znam sie na cenach szczepionek

No rzeczywiście kruszynka :szok::sorry2: W przychodni gadałam z kobitka co ma 6 miesięcznego synka, 86 cm i 11,5 kg :szok::-D

Malina, ponawiam pytanie o wózek Julki, jak się sprawuje??

witajcie
jakos brak mi czasu,
pochlonelo mnie...
w sobote wstalam kolo 10 potem zakupy, sprzatanie, obiad, skaldanie mebli...
wczoraj bylismy u mojej kuzynki prosic by zostala chrzestna Niki, potem goscie
na wszystko brakuje mi czasu a potem checi...

teraz w niedziele mamy chrzciny ale wielkiej imprezki nie robimy tylko kawa i ciacho:tak:
ok ide dalej sprztac i robic obiaD.... :dry:

Patrycja fajnie że wpadłaś :tak: widzę że chrzciny tak samo jak ja robisz :tak: i dobrze tak moim zdaniem najlepiej :-) no a ja uciekam obiad robić a potem na miasto i na mieszkanie ściany wygładzić i zagruntować :sorry2: także wieczorkiem chyba nie zjarze :-( ale się postaram :tak: słoneczka życzę i brak śniegu :-D

reklama
No...
Domek tanecznym krokiem ogarnięty...
Pora przycupnąć, poczytać, jeść owocka...
A potem to prasowanie...
Moje znienawidzone zajęcie...
Ale nie dziś...
dziś wszystko robię z uśmiechem...
I mam nadzieję, że tak będzie cały czas!!

Do góry