reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc mamuski.
MEDEUSKA fajnie ze zadowolona z wozeczka jestes :-).
IWCIK ciesze sie ze u Ciebie juz leoiej.
LUNKA wspolczuje bolow.Ja nie wiem co ty masz z ta glowa????

U mnie nocka masakra.Tzn jak sie polozylismy przed 23 tak Oliwka do 1 poplakiwala,stekala .Mialam juz dosc.Pozniej jeszcze kolo 4 sie obudzila a wstala juz calkiem o 6.30.Jestem zmeczona ta noca i jeszcze ta pogodda usypiajaca .
Brta z dziewczyna pojechali juz po 7 na lotnisko.My wybieramy sie pozniej na spacer.Od 2 dni nigdzie z Oliwka nie wychodzilam .Trza gdzies wyjsc .Milej niedzieli.

reklama
Witam się w niedzielny poranek z kawą w dłoni...
i śniegiem za oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A...
I tak jak obiecałam...
Zaraz go wysyłam z powrotem do Lublina...
PRIORYTETEM!!!
;-):-D:-D:-D:-D:-D

Widze ze mamy nowa mamusie wiec witam serdecznie

Witam serdecznie!

Oj szkoda kochana,że ja tego posta nie widziałam.:no:
Trzeba było zadzwonić.Serio :tak:;-):-D:-D
Tym razem żartowałam, ale jeśli będziemy mieli przyjechać...
To uprzedzę cie duuużo wcześniej...
Cobyś i chleb upiekła
i jeszcze coś dobrego na obiadek upichciła...
No i o nocleg zadbała....
A aperitif to już będzie "nasza działka"...
;-):-):-):-):-)

dalej nie mam humoru, ale próbuje sie musić chociaz, zeby tu zagladać....

Witaj!
To na poprawienie humorku...
Mam nadzieję, że choć troszkę podziała...
YCD 5 - EXCLUSIVE: Foczka - Wideo - TVN - You Can Dance
Ja się uśmiałam na tym co nie miara....
:tak::tak::tak::tak::tak:

witaj mamusiu!

EDIT: Rozumiem, że żadnej z kobietek nie ma, bo odsypiają stosunkowo udaną noc ;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam się w niedzielny poranek z kawą w dłoni...
i śniegiem za oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A...
I tak jak obiecałam...
Zaraz go wysyłam z powrotem do Lublina...
PRIORYTETEM!!!
;-):-D:-D:-D:-D:-D

O nie ja dziękuję bardzo za śnieg bo u mnie też zasypało że samochody całe białe :baffled::baffled:
Witam niedzielnie :-):-):-)
U mnie całkowity brak pomysłu na obiad i ogólnie na spędzenie niedzieli :baffled::baffled::baffled: chyba w domu ją spędzimy :baffled::baffled::baffled:
Nie wyspałam sie jak zwykle bo wczoraj wieczorem z siostrą pisałam do późna, ale wyżaliłam się na cały świat i jakoś tak mi na sercu ulżyło :tak::tak::tak:

cześć laski:-) w końcu jestem..uffff.. ale coz tego, jak francowata pielęgniara przyszła do pracy kichająca! Oczywiście od razu mnie rozłożyło!! więc dodatkowo kuruję przeziębienie:baffled::baffled: Samopoczucie coraz lepsze, ale przeraza mnie myśl pozostania z małymcały dzień:szok: ja niewiem jak to zrobię....:sorry2::sorry2:
Śniegu napadało, że wdepresję można wpaść:wściekła/y:
Witam nową mamusie!
Medea Ty dalej bezhumoru:no::no:nie dobrze...:dry::dry:
Lunkakiedy maszjakiś rezonans albo co głowy, bo przecież wykończysz nam się!!!!!!:sorry2:

Witam i ja niedzielnie:-)
Moje dzieci daly mi rano psopac do 9 ale w nocy dwa razy budzila mnie Wiktoria:no:Ale i tak jestem w miare wyspana:tak::tak:Teraz mlodzi sie bawia,a ja szybko myk na BB:tak::tak::tak:Wczoraj wieczorem tez probowalam wejsc ale mialam mega zawiechy,wiec sobie odpuscilam:wściekła/y:
Pogoda nieciekawa,bo wiejej jak cjolera i echo slonca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale ogladalam wczoraj pogode i niby od srody czy czwartku ma sie robic coraz cieplej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Na obiad chyab zrobie karkowe bo juz rozmrozilam a jak nie bedzie mi sie chcialo jej robic to zamowie pizze:-p:-p:-p

ANKA
To fajny dzionek sie Tobie zapowiada:tak::tak::tak:

KERNUS
Bidulko,teraz to przeziebienie potzrebne Tobei jak cholere:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Uwazaj na siebie Kochana

LUNKA
Wspolczuje z ta glowa:no::no::no:

Witam i ja w niedziele

dzisiaj mega wyspana bo obudzialm sie dopiero o 10 mąż z synem rano wstali nawet nie wiem o której wyszli po cichaczu z sypialni i poszli do pokoju obok, zjedli sniadanko a mamuska słodko sobie spała :-D:-D:-D

Jak sie obudziłam to maksiu ogladał bajki a mąż ubieral sie do koscioła zapytał czy ide ale jakos jak zobaczyłam ten mega wielki snieg z oknem to mi sie odechciało i wróciłam spowrotem do łóżka:-D:-D:-D:-D

No i teraz pasowało by cos zjesc a nie lezeć z laptopem w łóżku bo sniadania do łóżka u mnie nie podają :no::no::no: no i jakis rosoalek trzeba nastaic:-):-):-)

Kerna zycze duzo zdrówka i uważaj na siebie ja dopiero wychodze z przeziebienia wiec wiem jakie to denerwujace:baffled::baffled:

Medeuska co z toba ostatnio jakos czesto nie masz weny i humorku , weż chłopa patelnią rypnij to przynajmniej sie posmiejesz chwilke :-D:-D:-Dżartowałam oczywiscie , biedny by był ten twój chop:-D:-D

Dovikla u mnie tyle dowalilo ze ledwo autem wyjechal mąż spod domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorota ty to masz te nocki ciezkie az nie moge sobie wyobrazic takich nieprzespanych nocek, jak robot pózniej cały dzien chodzisz chyba :confused::confused:

Anakonda u mnie tez chyba dzień zapowiada sie domowo mielismy plany jechac do Rzeszowa ale chyba nici z tych planów takie zimno ze mi sie nie chce nigdzie wychodzic , sniegu po kolana zaraz mi buty przemokna i tyle z tego by było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhhhhhh szkoda gadac z ta pogodą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jolka a ty skąd jestes , przepraszam jesli gdzies nie doczytałam:sorry2::sorry2::sorry2:

siostra zrób troche wiecej to i ja wpadne z rodzinka na gotowy obiad :-D:-D:-Dmolotem jak to lali mówi:-D:-D:-D:-D

Witam.Zagądnełam do Was w południe ale jakoś weny nie było:no:
Ja tez się w miarę wyspałam bo mała obudziła się tylko raz to i tak dobrze bo od urodzenia nie przespała jeszcze całej nocy:szok:
LIDKA ten śnieg to chyba ten sam co u nas:szok: to samo g...:wściekła/y:
A ja dzisiaj wk....... się na maksa:wściekła/y: Mamy problemy finansowe i poprosiłam teściową aby mi pożyczyła kasęna rachunki bo terminy gonią a ZUS spóźnia się z wypłatą chorobowego już 3 tydzień:wściekła/y: A ona z wielką furią przyniosła mi pieniądze i mówi że jestem rozrzutna bo kupuję dzieciom wymyślane jedzenie a powinnam oszczędzać:wściekła/y: A niby z czego mam oszczędzać jak M od 6 miesięcy dostaje z ZUSU tylko tysiąc złotych:confused::confused: według teściowej powinno to starczyć na rachunki paliwo do samochodu leki itp i jeszcze mamz tego oszczędzać:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ja nie mogę aż się popłakałam i kazałam jej zabierać te pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wziełam z bankomatu na debet:no: i ch...jej w d...:no: ufff...aż lepiej mi się zrobiło:-)
nosz kuźwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
z rodziną najlepiej na zdjęciach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no comments:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć laski:-) w końcu jestem..uffff.. ale coz tego, jak francowata pielęgniara przyszła do pracy kichająca! Oczywiście od razu mnie rozłożyło!! więc dodatkowo kuruję przeziębienie:baffled::baffled: Samopoczucie coraz lepsze, ale przeraza mnie myśl pozostania z małymcały dzień:szok: ja niewiem jak to zrobię....:sorry2::sorry2:
Śniegu napadało, że wdepresję można wpaść:wściekła/y:
Witam nową mamusie!
Medea Ty dalej bezhumoru:no::no:nie dobrze...:dry::dry:
Lunkakiedy maszjakiś rezonans albo co głowy, bo przecież wykończysz nam się!!!!!!:sorry2:
kochaniutka kuruj sie, dbaj o siebie z malym jakos sobie poradzisz ;-);-);-);-)

u nas tez sniegu masakra smieje sie ze do swiecenia za pługiem bedziemy szli
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale jak tak bedzie to nam nie bedzie do smiechu :no::no::no::no:
przynajmniej nie bede sie bala wyjsc w poniedzialek :-p:-p:-p
bo co najwyzej sniezka oberwe :tak::tak::tak::tak:

nie mogę ta foczka jest nie do pobicia
:no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze ryczę ze smiechu dzieki v_jolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Cieszę, się że troszkę humorek poprawiłam...
A to widziałaś?
[video=youtube;XRQtVC6wNIw]http://www.youtube.com/watch?v=XRQtVC6wNIw[/video]

Jolka a ty skąd jestes , przepraszam jesli gdzies nie doczytałam:sorry2::sorry2::sorry2:

Kochana!
Ja jestem z mazowieckiego, a tak bliżej, to mieszkam koło Grójca.

nie mogę ta foczka jest nie do pobicia
:no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze ryczę ze smiechu dzieki v_jolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie ma sprawy...
Polecam się na przyszłość ;-)

reklama
Kochana zdrowka .Ze tez teraz musialo sie do Ciebie przeziebienie przypaletac:wściekła/y:.A od kiedy zostajesz sama z malym???i co z tym pomyslem dziewczyn o schodkach dla malego abys nie musiala go dzwigac :tak:??????????.
Ale ogladalam wczoraj pogode i niby od srody czy czwartku ma sie robic coraz cieplej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja slyszalam ze w wiosne kalendarzowa ma przyjs wiosna .Ciekawe ile z tego prawdy bedzie:-p.
Witam i ja w niedziele

dzisiaj mega wyspana bo obudzialm sie dopiero o 10 mąż z synem rano wstali nawet nie wiem o której wyszli po cichaczu z sypialni i poszli do pokoju obok, zjedli sniadanko a mamuska słodko sobie spała :-D:-D:-D

Jak sie obudziłam to maksiu ogladał bajki a mąż ubieral sie do koscioła zapytał czy ide ale jakos jak zobaczyłam ten mega wielki snieg z oknem to mi sie odechciało i wróciłam spowrotem do łóżka:-D:-D:-D:-D

Dorota ty to masz te nocki ciezkie az nie moge sobie wyobrazic takich nieprzespanych nocek, jak robot pózniej cały dzien chodzisz chyba :confused::confused:
Super ze M i synek pozwolili ci pospac.Czasem i takie lenistwo sie nalezy :tak:.Zwlaszcza w Twoim Blogoslawionym stanie;-).
Jesli chodzi o nocki to uwierz ze da sie przyzwyczaic .Oliwka jeszcze w zyciu nie przespala calej nocki bez obudzenia sie .Ba najwiecej to spala chyba ze 6 godzin ciagiem.
Dla mnie najgorsze to bylo wczoraj jak zmeczona po calym dniu chcialam sie przespac te 3 godzinki a tu jeszcze musialam sie tyle meczyc aby zasnac bo Oliwka plakala:baffled:.
Teraz juz sa super nocki z 2 pobutkami a trzecia pobutka to juz rano wstajemy;-).
Wczesniej bylo po 5/6 pobudek.Lepsze nocki sa tak od miesiaca.
Wyobraz sobie ze ja kawy nie pije.Ostatnio w ciagu 2 ostatnich tygodni zdarzylo sie ze kilka razy wypilam kawe ,ale w zwyczaju nie mam jej pic dziennie :-p.

Bylismy w auchanie.Kupilam niuni nowego smoka.Starego jej dzis przetniemy i mam nadzieje ze jak zobaczy ze jej ukochany smoczek zrobil sie nie fajny to moze sie oduczy.Chcemy zobaczyc jak to wyjdzie bo skoro ona ma ta wade podniebienia to chcemy jak najszybciej ja oduczac:tak:.Nowy kupilam juz na wszelki wypadek jak juz sie nie bedzie dalo z nia w nocy wytrzymac:cool2:.
Babcia zaszalala i kupila niuni Kubek niekapek i buciki na wiosne :tak:.
Oliwka sie uspala .Spi ciut ponad godzine.My juz po rosolku ale jakos glodna nadal jestem.

Do góry