reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chyba czas wracać do żywych.....
musze się zmusić chociaż bo w jeszcze wieksze dołki wpadne....:eek:

Witam nową mamę:-)

Miłej soboty dziewczyny..... i oby moja też była fajna.....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczynki...
Tak was podczytuję i...
Ja też czasem myślę, że nie potrafię być dobrą mamą...
Że nie poświęcam Kacprowi tyle czasu, ile bym chciała i ile on potrzebuje...
Że zbyt szybko mnie ponosi...
Że czasem za byle głupotę zdarza mi się podnieść na niego głos...

Ale z drugiej strony...
Kocham go najmocniej na świecie...
A to chyba najważniejsze!

Edit: uciekam troszkę domek ogarnąć, bo jak Mój Pan i Władca wróci z praców znowu będzie gadał, że nic nie zrobione... ;-)

Ostatnia edycja:
ANKA
A jednak pobudka o 10,ale Tobie zazdroszcze:tak::tak::tak:Bo moim to sie cos ostatnio poprzestawialo:baffled:

VIOLKA
Ja tez czesto mam nerwa i tez czesto dre pape na dzieciaki:baffled:;-)Chociaz jestem bardzo luzacka mama to i tak duuuuzo sie denerwuje .Ale jak ja sie wkurze to jzu jest poprostu masakra;-) hehe

Mlodzi ogaldaja teraz baje wiec mam chwilke;-):-)Moze niedlugo sie ubierzemy i troszke wyjdziemy bo musialabym isc do apteki po cebion:tak::tak::tak:i bede dawala dzieciakom razem z wapnem dopoki ta pogoda sie jakos nie ustabilizuje:tak::tak::tak:

A jajecznice zrobialm z 7 jaj i jednego pomidora,do tego bulki i wszystko wszamalismy:tak::tak::tak:

czesc

i niespodzinak zaznaczylam cyctaty z tu ich brak:szok::szok:
Albo ich nie ma albo sa za kazdym razem jak ich nie chce:szok::baffled:

Natalineczka wierzylam ze uda sie z te serwetka, super.Moze zmien lekarza skoro nic nie widzi przeciez z niczego to nie jest a moze to jakies nerwobole:confused:
nie martw sie nastepnym razem jak wejdziesz na bb to Ci sie wszystkie pojawią ;-);-);-);-):-p:-p:-p:-p
lekarke mam taka najlepsza ale do zwolnien, :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a co tu takie pustki :confused::confused::confused::confused:
gdziescie sie podzialy baby

Witam,

no rzeczywiście pustawo tutaj...

No ja niby mam trochę ubrań, ale braki trzeba będzie pouzupełniać... :sorry2:

Fajne te kalosze :tak: Helenka ma jakieś z księżniczka... potrafi je wyciągnąć i po domu chce łazić :szok::-D

Moj ahelenka tez ponoc to oglądała wczoraj :sorry2: Jest u babci od wczoraj :-p

No a Niki pokazała w nocy co potrafi :dry:

Idę dzisiaj z Helenką na zajęcia dla dzieci, ciekawa jestem jak to wypadnie:confused::happy2:
Napisz jak było:-):-)

Witam w sobotni poranek!

Witam!
Bo chyba wczoraj zapomniałam....
Plasiam
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacper pewnie, że zuch, ale bez przesady...
On wie co, robi zostając w domu...
Wiesz... Bajeczki, granie na kompie i te sprawy...
A po powrocie z przedszkola za dużo czasu na te przyjemności mu nie zostaje...

Młody oczywiście ucałowany....

A u mnie dziś pada, ale deszcz :baffled::confused:
Ja już ci kiedyś przez telefon powiedziałam...
Ty to normalnie KOBIETA-ROBOT jesteś...
Podziwiam i sama bym tak chciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam serdecznie!
Staranka na razie odłożone, bo z otwarciem sklepu, no i z jego "rozkręceniem" jednak wiążą się spore stresy i wysiłki, a, tak sobie sama myślę, bo naukowego potwierdzenia nie mam, że Antosię straciliśmy właśnie przez stres (w tamtym czasie D stracił pracę, ja straciłam pracę, D sądził się z byłym pracodawcą, nie mógł znaleźć pracy itp.). Więc postanowiliśmy, że dopóki sytuacja się nie uspokoi - staranka na bok. Co wcale nie oznacza braku sexu... Bo ten jest i to chyba nawet intensywniejszy i przyjemniejszy niż wcześniej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Sklepu dla dzieci u mnie nie ma, więc wydaje mi się, że ma szansę. Tym bardziej, że mamy przedszkole, no i szkoły... A po byle rajstopki czy spodenki dla dziecka trzeba jechać 40 km.:nerd:

A za powodzenie NIE DZIĘKUJĘ

Witam!
I nie powiem... dołączę się do wołania:
WIOSNA,CHODŹ TU!!!!

mój już, jak zwykle zresztą, godz. 20.00 w łożku

Z obiadkiem?!:szok::szok::szok::szok:
Chyba z kolacją
:-D:-D:-D:-D
witaj.
Ja robot?:-D:-D:-D:-D
Wczoraj słyszałam ,że jakieś nadludzkie moce posiadam.:szok::szok::szok::nerd::nerd::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
OTwojej kruszynce rozmawiałyśmy już nie raz.
Tak miało być,nie ten czas ,nie ta pora :no:
Będzie dobrze doczekacie się,tylko spokojnie :tak::-):-)
Tak to był obiad,kolację jadłam jakoś po 2 w nocy,co by do rana wytrzymać :-D:-D:-D:-D
No kochana są LUDZIE i ludzie :-D:-D:-D ja widocznie z tego drugiego gatunku.:-D:-D:-D

Dziękuje AS o to mi chodziło zeby ktos to ocenił obiektywnie :tak:

Malinka Julina jest de best i też dziękuję

Dziękuje :tak:umiecie człowieka podnieśc na duchu :tak:

Beatka ładna fryzurka i Ty ładna kobitka jestes masz wiecej ksiązek odemnie :-p:-(
Cieszę się,że się nie obraziłaś za szczerość.:tak:
My zawsze umiemy podnieść na duchu .Nie wiedziałaś:confused::-D:-D:-D

Witaj wśród żywych,opowiadaj co u Ciebie.:-):-)
Dowikla ja wczoraj sama jedna zjadłam jajecznicę z 4 jajek i z 2 pomidorów.:-D:-D:-D
To ile wy jadacie :confused::-D:-D
Jessteście jak szczypiorki a jadacie jak wróbelki :confused:;-);-):-D:-D

Witam się sobotnio.
U mnie zimno,ale piękne słońce.:-):-)
Niedawno wróciłam ze szkoły i zakupów.Zamiast robić obiad to ja na BB zaglądam :-D:-D:-D.
Ach ten nałóg :-D:-D:-D
Dobra do 17 się jakoś wyrobię :baffled::baffled:
Poczytałam Was nieco ,odpisałam a teraz trzeba iść kurczaka smażyć i kapustkę młodą gotować.:tak:

Cześć kochane :-)
Przepraszam że tak długo was nie odwiedzałam,ale miałam ostatnio niezły zamęt...
Dwa tyg. temu urodzinki męża robiłam,dzisiaj ma Ania 2 latka więc jest co robić :-)
Byłam już z nią na bilansie-waży 11kg i ma 84cm :-) Mój mały wielkoludzik :-D:-D
Lecę bo na 13 mają przyjść dziadkowie z ciocią i wujkiem,a jutro przyjdzie moja mama i chrzestny z żoną :tak:
Buziaczki :*

100lat dla niuni!!!!!!!!:tak:

kochana życzę Ci,aby samopoczucie lepsze wruciło!;-)
czase są te lepsze i te gorsze dni.
głowa do gory-bedzie dobrze!!!

witam sie i ja w sobotnie popołudnie!
jestem w szoku że tu taka pustka:szok:!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiejsza noc była wspaniala-dzieciaki spały do godz 7(nareszcie sie wyspałam)!!!!
od rana wpadłam w jakis wir pracy:confused:normalnie wszystko zrobiłam i to z checia.:tak::-)
dzieciaki dzisiaj nawet sa grzeczne, dla tego może mam dobry humor;-)!
a i dzis maja do nas wpasc przyjaciele,posiedzimy pogadamy moze cos drinkniemy;-)i mysle że bedzie fajnie.

miłej sobotki mamuski wam życzę!:-)

Moje dziewczynki jeszcze nie spaly w dzien ale przetrzymam je jeszcze troszke w pokoju i mam nadzieje ze usna bo sa juz mega marudne:no::no::no:
Bylismy na spacerku ponad godzinke i myslalam ze ładnie padna i pospia:szok:na dworze zimno i troszke popadywalo:no::no::no:
Zaraz bede szykowala obiadek bo juz zgłodnialam:tak::tak::tak:

AS
Kolacja o 2 w nocy WOW:szok::szok::szok:A myslalam ze ja pozno jadam;-):-D:-D:-D

LIDKA
Gratuluje przespanej nocki:tak::tak::tak:Oby tak dalej:tak::tak::tak:

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

87..jpg

dla Ani od BB cioci:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Zaglądam i pustki.:szok::szok::-D:-D:-D
Obiadek się gotuję za jakieś 40 minut reszta rodzinki ściągnie do domku to sobie pojemy.
Brokuły też ładnie na parze dochodzą a mizeria już zrobiona.
Jeszcze tylko ugotować młodą kapustkę na słonince i luz...
Wyżerka gotowa.:tak::-D:-D:-D
Wieczorek z rodzinką ,nocka z mężem i żyć nie umierać.:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry