reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam tylko na chwilkę bo oglądałyśmy z Mają "Krowy na wypasie" i mała jeszcze nie śpi :no::no:
To fakt że ostatnio mało nas siedzi wieczorkami i w dzień również ale ja dopóki mała w domu to mało mam czasu na neta, mam tylko nadzieję że po niedzieli już do przedszkola pójdzie :-p:-p
Dowikla to dzień udany miałaś :tak::tak: i pochwal sie zakupkami :tak::tak::tak:
Anka oj tak lepiej pomału kupować niż potem wszystko na gwałt chociaż u nas w przedszkolu to dużo nie potrzebowałam, żadnych przyborów do rysowania itp nie kupowaliśmy bo była składka żeby wszystkie dzieci miały jednakowe, tylko piżamkę i ciapki :tak::tak:, no i zamiast spodni jeansów musiałam getrów nakupić i spodni dresowych bo jednak w takich dziecku najwygodniej bawić się pół dnia :tak::tak::tak:

reklama
też oglądałam krowy, jednym okiem. Więcej nie wiem niż wiem, hehe.

Teraz oglądam Comedy Central, Rogowieccy-też jednym okiem, ale chyba fajne

EDIT:Idę pod kołderkę

Anabuba jak idzie pisanie?

Dobranoc dziewczyny

Ostatnia edycja:
ufffff i skonczylam

prasowanie ma sie rozumiec:tak::tak:
Wczesniej zrobilam porzadek u Laury w komodzie i sie okazalo ze nawet ciuchy na 92 miala:baffled: a teraz ma 104:szok::szok: chyba dawno porzdaku nie robilam:-D:-D
Pan do TV przyjechal kolo 17 i nic nie zrobil bo niby sie czujka od tv zwalila:dry: no coz zamowi czesc i w nastepnym tygodniu zrobi:cool:
Potem odwiedzial nas Agnieszka.Po wizycie Lali zjadla kolacje ogladnela bajke na TVP 1 , umylam ja i poszla spac o 20 juz bylo po niej:szok::szok:
Mam nadzieje ze bedzie spala 14h:happy2::happy2:zebym mogla sie wyspac:-D:-D
Faktycznie cos ostatnio tu malo do nadrabiania.I tu pozdarwiam Agnes ktora zostala bez neta.Luna masaze powiadasz, hmmmm za to bardzo chetnieCie zabiore:tak:Natalineczka moze jogurt zjedz albo jablko:tak:As a Ty to masz super oragnaizacje czasu masz czas na wszytsko:-)Patrysia odbijesz sobie jutro, udanej imprezy:tak:
niestety na nas nic nie dziala :no::no::no::no:
jaka jest różnica między komputerem a praniem?

EDIT: o matko, śnieg:szok::baffled:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
fajna różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja zaraz mykam spac m spi juz na wersalce, cos mi serducho kołacze, juz dawno mi nie dokuczało a tu znów :no::no::no::no:
a na ekg nic mi nie wychodzi i lekarka twierdzi ze to od stresu, a jaki ja teraz stres mam siedze sobie na foteliku i pisiam i o niczym nie mysle :no::no::no::no::no:

Witam,

no rzeczywiście pustawo tutaj...

To chyba sporo tego prasowania miałaś, hehe
j ateż musze zabrać się za porządki u małej, zobaczyć co trzeba bedzie jej kupić na wiosnę, matko, aż się boję:baffled:

No to ja mam wakacje załatwione :-D:-D:-D:-D:-D

No ja niby mam trochę ubrań, ale braki trzeba będzie pouzupełniać... :sorry2:

Zrobilam 3 prania wiec trzeba bylo to wyprasowac.
Wlasnie szukam kaloszy dla Lali bo bedzie potrzebowala do przedszkola i na stronie Bartka maja extra za 40zl:tak:
AN-1A-2009 R - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia
W poniedzialek musze do Aldika wleciec bo beda spodnie i kurteczki gumowe- przeciwdeszczowe. A to tez do przedszkola potrzebuje.Powolutku trzeba kupowac:tak:

Na takie wieksze zakupki to chyba pojade po swietach:tak:

Fajne te kalosze :tak: Helenka ma jakieś z księżniczka... potrafi je wyciągnąć i po domu chce łazić :szok::-D

Wpadłam tylko na chwilkę bo oglądałyśmy z Mają "Krowy na wypasie" i mała jeszcze nie śpi :no::no:
...

Moj ahelenka tez ponoc to oglądała wczoraj :sorry2: Jest u babci od wczoraj :-p

No a Niki pokazała w nocy co potrafi :dry:

Idę dzisiaj z Helenką na zajęcia dla dzieci, ciekawa jestem jak to wypadnie:confused::happy2:

No i witam wieczornie
ale ja wpadam jak po ogien
jestem wykamana :sorry2:
jreszcze teraz zaczal mnie bolec kregoslup :baffled:
na szczescie dzieci juz spia - no Sewek zasypia...
m tez juz spi bo przyszedl z urodzin - katarstrofa w jakim stanie :-D:-D:-D

no wiec jeszcze ja ide sie kapac i spac...

jutro przyjezdza do mnie kuzynka wiec robimy imprezke
troszke sie rozerwe mimo tego ze bedzie ona w domku...
porobimy zjdecia bo ja jeszcze od porodu nie mam ani jednego :szok::szok::dry::dry:

i teraz przekazuje wiadomosc od Agnes bo napisala mi eska ze nie bedzie jej dosc dlugo - moze tydzien bo nie bedzie miala neta bo zmieniaja operatora... no i ze teskni za nami :-D:-D

idzcie tez juz dziolszki spac :-p:-p:-p
hihihi
dobranoc :cool2::tak:
Zycze milego dnia z kuzynka i udanej imprzki.Poszalej troche kochana:tak:.Czekamy na fotki jak pocykasz dzisiaj :tak:.Pozdrow od nas Agnes.
No a Niki pokazała w nocy co potrafi :dry:

Idę dzisiaj z Helenką na zajęcia dla dzieci, ciekawa jestem jak to wypadnie:confused::happy2:
Wspolczuje nocki.A co to za zajecia?Napewno sie Helence bedzie podobalo:tak:.
Witam sobotnio u nas sypie i znowu zime mamy a tak było pieknie.Nocka super była:tak::tak::-p:-p
teraz zjedlismy sniadanko poźniej sie kawki napije jakos mnie mdli dzisiaj :baffled::confused:
No dobra wpadne później bo mam dużo roboty :tak:Miłego dnia
Wieczor z M udany Super:-D.

Witajcie sobotnio_Odslaniam rolety a tam kupa sniegu:wściekła/y::wściekła/y:i nadal pada.
Oliwka niedawno wstala ,ja kilka minut wczesniej wstalam i wypilam herbatke na spokojnie.
Dzis planow na dzis brak.
Kolo 10/11 przyjedzie brat z dziewczyna ale jutro po 7 rano wylatuja do Angli.

G w pracy na kilka godzin.Juz cos nabakiwal ze jak wroci to chce mala wziasc polepic balwana:dry:.
Oli mila troche goraczki wieczorem 37,6 zaraz zobacze jak jest teraz.Obudzila sie w nocy kolo 2 i przed 6 .Przed 2 musialam ja cala przebrac i na kocu ja polozyc po przesikana byla cala i przescieradlo mokre i ona cala mokra .Na szczescie usnela szybko :tak:.

MILEGO DNIA MAMUSKI.

Witam w sobotni poranek!

Witam i zycze aby interesik wypalil jak najlepiej:tak:

Witam!
Bo chyba wczoraj zapomniałam....
Plasiam
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacper zuch chłopak pilnuje mamusi :-D
Buziaki od cioci dla niego:tak::-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola u mnie też śniegu ni wdu ni słychu :no:.
Wróciłam właśnie z młodym z fundacji.
Kubuś poszedł na godzinkę na SI a ja skorzystałam z okazji i odwiedziłam na pół godzinki moją koleżankę,która też ma goldena.
Psy chciały zdemolować nieco mieszkanie z radości :baffled: jak zaczeły po łózkach skakać :szok::szok::szok:dywan fruwał,chodniki łatały ,a ta nic to norma u mnie tak było jak wy byliście na weselu a chłopaki się bawili przez 4 dni.:szok::szok::szok::szok:.
Posiedziałyśmy,wypiłyśmy herbatkę,poplotkowałyśmy i nagle tel,że już młody skończył zajęcia.:zawstydzona/y:
Zagapiłam się i nie zauważyłam,że powinnam już wyjść nieco wcześniej.
Za to jak wróciłam do fundacji to młody nie miał ochoty jeszcze wychodzić :-D:-D:-D:-D
Dałam mu jeszcze parę minut swobodnej zabawy na sali SI i bez problemu wyszliśmy.

Aha ,po drodze jeszcze przystawił swojego pana od biofeedbeck krzesłami w łazience i zabarykadował szczotką zanim się ubrałam.:sorry2::sorry2:
Małgosia szefowa mówiła,że zajęło mu to jakieś 30 sek.:szok::szok::szok::szok::szok:
Ona to widziała,ale robiłto z taką rozkoszą,że nie miała sumienia mu zabraniać.:szok::szok::szok::-D:-D:-D i taka jest właśnie moja szefowa :tak::-):-).
Za 15-20 minut powinnam pójść na zajęcia do innej fundacji.:baffled::baffled::baffled:
Ech i znów fajny zakręcony dzień.:-D:-D:-D:-):-)
Kacper pewnie, że zuch, ale bez przesady...
On wie co, robi zostając w domu...
Wiesz... Bajeczki, granie na kompie i te sprawy...
A po powrocie z przedszkola za dużo czasu na te przyjemności mu nie zostaje...

Młody oczywiście ucałowany....

A u mnie dziś pada, ale deszcz :baffled::confused:
Ja już ci kiedyś przez telefon powiedziałam...
Ty to normalnie KOBIETA-ROBOT jesteś...
Podziwiam i sama bym tak chciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A no i witałam już nową mamuśkę?Violeta? Przykro mi z powodu kruszynki, ale widzę, że przygotowujecie się już do kolejnych staranek, no powodzenia, oby szybciutko i z samą przyjemnośćią, hehe. No i powodzenia z interesem, fajny pomysł.

Witam serdecznie!
Staranka na razie odłożone, bo z otwarciem sklepu, no i z jego "rozkręceniem" jednak wiążą się spore stresy i wysiłki, a, tak sobie sama myślę, bo naukowego potwierdzenia nie mam, że Antosię straciliśmy właśnie przez stres (w tamtym czasie D stracił pracę, ja straciłam pracę, D sądził się z byłym pracodawcą, nie mógł znaleźć pracy itp.). Więc postanowiliśmy, że dopóki sytuacja się nie uspokoi - staranka na bok. Co wcale nie oznacza braku sexu... Bo ten jest i to chyba nawet intensywniejszy i przyjemniejszy niż wcześniej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Sklepu dla dzieci u mnie nie ma, więc wydaje mi się, że ma szansę. Tym bardziej, że mamy przedszkole, no i szkoły... A po byle rajstopki czy spodenki dla dziecka trzeba jechać 40 km.:nerd:

A za powodzenie NIE DZIĘKUJĘ

Witam nowa mamusie:-)
Niech wkoncu bedzie ta wiosna:tak::tak::tak:[/B]

Witam!
I nie powiem... dołączę się do wołania:
WIOSNA,CHODŹ TU!!!!

Mlodzi obejrzeli baje na 1 i juz zaczynaja sie klocic:no::no::no:niech juz bedzie kolo 21 i niech ida spac

mój już, jak zwykle zresztą, godz. 20.00 w łożku

Przyszłam do Was z obiadkiem.:-D:-D:-D

Z obiadkiem?!:szok::szok::szok::szok:
Chyba z kolacją
:-D:-D:-D:-D

Wiki, super, że nocka udana :-p

Dorota, zamiast się krzywić, że M chce z małą się bawić to wymyśl im jakieś ciekawe zajęcie w domu, skoro mała gorączkuje :tak: Tak, żeby byli tylko we dwoje :tak:

A o zajeciach opowiem p powrocie :tak:

Vjolka, stres napewno dobrze nie działa na dzidzię.

mnie też jakiś syf z nieba leci :wściekła/y: A ja mam znowu problemy z ztokami... chyba się bez lekarza nie obejdzie...:baffled:

Wiki, super, że nocka udana :-p

Dorota, zamiast się krzywić, że M chce z małą się bawić to wymyśl im jakieś ciekawe zajęcie w domu, skoro mała gorączkuje :tak: Tak, żeby byli tylko we dwoje :tak:

A o zajeciach opowiem p powrocie :tak:

Vjolka, stres napewno dobrze nie działa na dzidzię.

mnie też jakiś syf z nieba leci :wściekła/y: A ja mam znowu problemy z ztokami... chyba się bez lekarza nie obejdzie...:baffled:

W taką pogodę najlepiej zostać w domu...
Tym bardziej, że masz podatne zatoki....
Ja chyba też na zakupy pójdę sama...
tylko z kim zostawię Kacpra (D w pracy)...
Może z wami?;-):-D:-D:-D

EDIT: Fajna mapka!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry