reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Przez noc napadało śniegu i znowu zimę mamy :-:)-:)-(
Przyznam szczerze nic nie czytałam i teraz raczej nie dam rady tak więc nie odpisuję nikomu :no::no:

reklama
Hej.

Od wczoraj wzięłam się za generalne porządki na forum.:tak: I jakby stron ubyło:rolleyes2:. Jeszcze sporo roboty z doprowadzeniem wątku do ładu i składu. :tak: Nie wiem co robili i gdzie podziewali sie moderatorzy.:baffled:

Dziś do starszaków kaszlących dołączyła Amelia.:dry: Nie kaszle bardzo , ale rano wstała z chrypą:cool:... także anabuba uważaj na Paulinę, bo to chyba jakiś wirus.:tak:

I tak się zastanawiam czy iść po południu z nią na umówione spotkanko mam z dziećmi z naszego regionalnego.:dry: W sumie nie gorączkuje, nie kaszle jak trabant...:dry:

Uciekam ogarnąć chałupkę póki Amelia śpi.

V_jolka80 witaj:-). Im nas więcej, tym cieplej.:tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana

kurce ale u mnie dowaliło sniegu ........masakra

wczoraj wieczorem mąż juz nie dojechał do domu naszą drogą musieł jechac dookola i nadrobic 10km troche sie zdenerwował hehehe

a my mamy dzisiaj jechać do taty bo trzeba mamuske odwieżć ale bedzie jazda......

Dopiero wstałam i pierwsze co zrobilam to wpadłam na BB :)

Idę sniadanko zjesc i wróce tu do was poklikać i poczytać , moze kto chętny na śniadanie zapraszam:):):)tylko ostrzegam duzoooooooooooooooooooooooooou mnie śnieguuuuuuuuuuuu

reklama
Hej.

Od wczoraj wzięłam się za generalne porządki na forum.:tak: I jakby stron ubyło:rolleyes2:. Jeszcze sporo roboty z doprowadzeniem wątku do ładu i składu. :tak: Nie wiem co robili i gdzie podziewali sie moderatorzy.:baffled:

Dziś do starszaków kaszlących dołączyła Amelia.:dry: Nie kaszle bardzo , ale rano wstała z chrypą:cool:... także anabuba uważaj na Paulinę, bo to chyba jakiś wirus.:tak:

I tak się zastanawiam czy iść po południu z nią na umówione spotkanko mam z dziećmi z naszego regionalnego.:dry: W sumie nie gorączkuje, nie kaszle jak trabant...:dry:

Uciekam ogarnąć chałupkę póki Amelia śpi.

V_jolka80 witaj:-). Im nas więcej, tym cieplej.:tak:
Fajnie,że porządki robisz :tak:
Tylko nam tu za dużo nie poprzenoś gdzie indziej :-D:-D:-D
Jak jest tylko z lekkim kaszlem to ja bym poszła.:tak:

Witam i ja z rana

kurce ale u mnie dowaliło sniegu ........masakra

wczoraj wieczorem mąż juz nie dojechał do domu naszą drogą musieł jechac dookola i nadrobic 10km troche sie zdenerwował hehehe

a my mamy dzisiaj jechać do taty bo trzeba mamuske odwieżć ale bedzie jazda......

Dopiero wstałam i pierwsze co zrobilam to wpadłam na BB :)

Idę sniadanko zjesc i wróce tu do was poklikać i poczytać , moze kto chętny na śniadanie zapraszam:):):)tylko ostrzegam duzoooooooooooooooooooooooooou mnie śnieguuuuuuuuuuuu
U mnie na razie nie pada i oby już nie padał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam go dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz po małego do szkoły idę.
Kurczę jaka to głupota robić dzieciom 3 lekcje.
Niedawno go zawiozła a już lada moment wychodzi.
Parę minut po 11 będzie w domu :eek:

Do góry