reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniu no co Ty o tej porze:szok:
Ja pozmywalam podlogi i wcinam ciasto z budyniem:-p

Bo ja koffam spac:-pMusialam sobie zrobic druga bulke bo ta jedna sie nie najadłam:szok::szok::szok:a brzuch to jzu mam taki jak w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba cos z tym zrobic bo jzu w nic nie wchodze,a do lata nie daleko:no::no::no:

Ciasto z budyniem to tez bym sobei zjadla ,ale nie mam a poza tym od jutra ograniczam slodycze do minimum i jak mi sie skonczy @ to sie zwaze,ale az sie boje

reklama
Idę się położyć dziewczyny
Małpa mnie w pół łamie, więc się juz poddaję. i kurcze skurcz mi cały dzień w łydkę wchodzi, chyba brak magnezu.
Dobranoc

witam was dziewczyny

ja dopiero teraz bo od rana jakis mam zwariowany dzien ani chwili spokoju rana wybrałam sie z mama do Dynowa na zakupy jeszcze do biedronki wstapilysmy no i wróciłysmy ok 13 no to szybki obiad i kończenie porzadków swiatecznych puki mamuska jeszcze jest bo bez niej to bym tyle nie zrobiła napewno, pózniej kolacja , kąpiel no i forum puki włoski nie wyschną , M z MAMĄ oglada jakis chory film hehehehe

Byłam wczoraj odebrac wyniki badan no i zmartwilam sie bo sa gorsze niz wczesniejsze jak tak bedzie za trzy tygodnie to wyjdzie mi ze mam anemie:(

Tyle witamin biore i miały wyniki sie poprawic a tu nici...hmmmmmmmmmmm to co ja jeszcze musze jesc ???????????

ide was poczytac

czy wam tez wiesza sie tak czesto forum bo mi strasznie i nie wiem czy to wna kompa czy forum???????????

Bo ja koffam spac:-pMusialam sobie zrobic druga bulke bo ta jedna sie nie najadłam:szok::szok::szok:a brzuch to jzu mam taki jak w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba cos z tym zrobic bo jzu w nic nie wchodze,a do lata nie daleko:no::no::no:

Ciasto z budyniem to tez bym sobei zjadla ,ale nie mam a poza tym od jutra ograniczam slodycze do minimum i jak mi sie skonczy @ to sie zwaze,ale az sie boje
a ja zjadlam te ciasto i co glodna jestem a kolacje jadlam z Laura:baffled:
No nic bedzie trzeba jakis jogurt wciagnac:-D
Do lata jeszcze troszke wiec nie ma co panikowac
Ja musze troche brzuszkow pocwiczyc bo jak na plaze wyjde:cool:
Idę się położyć dziewczyny
Małpa mnie w pół łamie, więc się juz poddaję. i kurcze skurcz mi cały dzień w łydkę wchodzi, chyba brak magnezu.
Dobranoc
za duzo kawy:confused: lykaj magnez bedzie lepiej:tak:Spij dobrze
witam was dziewczyny

ja dopiero teraz bo od rana jakis mam zwariowany dzien ani chwili spokoju rana wybrałam sie z mama do Dynowa na zakupy jeszcze do biedronki wstapilysmy no i wróciłysmy ok 13 no to szybki obiad i kończenie porzadków swiatecznych puki mamuska jeszcze jest bo bez niej to bym tyle nie zrobiła napewno, pózniej kolacja , kąpiel no i forum puki włoski nie wyschną , M z MAMĄ oglada jakis chory film hehehehe

Byłam wczoraj odebrac wyniki badan no i zmartwilam sie bo sa gorsze niz wczesniejsze jak tak bedzie za trzy tygodnie to wyjdzie mi ze mam anemie:(

Tyle witamin biore i miały wyniki sie poprawic a tu nici...hmmmmmmmmmmm to co ja jeszcze musze jesc ???????????

ide was poczytac

czy wam tez wiesza sie tak czesto forum bo mi strasznie i nie wiem czy to wna kompa czy forum???????????

Siostra kupilas cos na tym targu??
A z wynikami to moze bierz max dawke witamin dla kobiet w ciazy.Co Ty teraz bierzesz?owoce jesz i warzywka? same witaminy nie pomoga:sorry2:
Zrtob fotki forman bo che zobaczyc
A forum mi sie tez wiesza wiec luz

IWCIK
A bierzesz zelazo:confused:Ja w ciazy z dziewczynkami mialam lekko obnizone i kupilam sobie plusssz zelazo multiwitamina i na nastepnym badaniu krwi bylo juz oki:tak::tak::tak:I moja lekarka nie miala nic przeciwko temu ze sama sobie to kupilam i pilam

ja nie wiem co mi sie dzieje z tym forum caly czas mi sie wyłańcza albo wiesza juz ochrzaniłam maza ze to przez jego programy

Ja biore witaminy dla kobiet w ciąży feminatal , magnez z wit B6 i osobno witamine c , no i nospe na bóle

ma nadzieje ze uda se wyslać i sie nie zawiesi

poszło ale z bida bo stronka juzbyła zawieszona ale sie odwiesiło denerwuje mnie to

a mi na badaniach cały czas hemoglobina spada

A fotki firnki z kuchni zrobie i wkleje moze jutro

siostra nie kupilam nic na targu a owoców to ja jem cholernie duzo non stop nawet maksiu z słodyczy przezucił sie na owoce , bo czesciej je teraz kupuje niz zazwyczaj:)

Dobra ja ide spac bo to zawieszanie sie kompa mnie drazni wejde jutro rano moze bedzie lepiej to poklikam z wami:)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwcik to mi az tak sie nie wiesza:baffled:
Kurcze moze pogadaj o tym z ginem niech ci cos zaleci, pij sok z buraka:tak: dobry na krew i zelazo na anemie jest MI w szpitalu dawali po porodzie:tak:

Dowikla ja juz zaczynam zyc wakacjami heheh a tu jeszcze 3,5 mc:-D Czytam fora zeby wiedziec czego sie na miejscu spodziewac:tak:Chce pozwiedzac a nie tylko lezec na plazy.Juz wyczytalam fajna wycieczke promem z ogladaniem zatopionego statku:-)Wiezieniem za czasow rezimu.... bedzie co robic.Wiadomo ze w pogode nie trafisz:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry