reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja normalnie marzę tylko o tym żeby spaćććććć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daje mi się we znaki ta nieprzespana noc:-( do tego Antek jak zasnął w dzień to obudził sie po 20 minutach z mega rykiem :szok:i potem dospał godzinkę w moich ramionach :dry:nie powiem żeby mi to było na rękę i co by to było wygodne :dry: obiad tylko podziubał troche ziemniaków mięsem wzgardził:dry: jak nie on :no: Julina z Antkiem dostają jakiegoś świra i mi chałpe roznosza a mnie przy tym też roznosi :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

reklama
oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

oJ MI TEZ SIE SPANIE AMRZY :sorry2: sorki za caps

Helenka też wzgardziła obiadem, a Niki zjadła połowę :baffled: a mój nos, nie jest już zimny i mokry od kataru, teraz jest rozpalony do czerwoności suchy :wściekła/y:

DOWIKLA płaszczyk cudny mnie sie podoba tylko ja bym wybrała inny niz czarny bo taki mam.Rozmiar S toz Ty chudzina jesteś:szok::-)

reklama
no wlasnie nie wiem czy wejde w S i musze sie pomierzyc;-):-)
Ja wlasnie chce czarny bo czarnego nie mam,ewentualnie szary ale nie ma takich,albo ja nie widze

Do góry