reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kobietki wszystkiego naj naj w dniu naszego swieta!!!!!!!!;-);-);-);-);-)

u mie sytuacja z moim M wygląda tak.....?
oczywiscie nie zapomnial o naszym świecie i z samego rana otrzymałam tulipanka i czekoladki:-)
ale tak naprawde to chyba sprawy nie rozwiązało:no:
ale to moze ja sie czepiam?:baffled:
ja juz sama nie wiem,jakas ostatnio taka jestem wredna:cool:mam chyba złe dni(jestem przed @)moze to dla tego?:-(
ale wkącu dzisiaj sie wyspałam:-)dzieciaki spały całą noc wiec nie musiałam wstawac:-).
aha zapomniałam sie pochwalic że od mojego 6 letniego synka dostałam kwiatuszka:happy2::zawstydzona/y:
pozdrawiam was wszystkie!!!;-)

natalineczka555-doskonale Cie rozumie,jak to jest jak mąż w delegacje jezdzi za granice,bo sama to doswiadczyłam.:tak:przez 3 lata pracował w Niemczech i przyjezdzał co 3-4 miesiace do polski na 2 tygodnie.
trzymaj sie!!!

agnes123-a ile ma twoja niunia?
moja logopedka(chodze z moim 6 letnim synkiem)powiedziala że dziecko do 5 roku życia ma prawo nie wymawiac literki r
wiec nie masz powodu do niepokoju;-)

joanna73-wracajcie do zdrowia jak najszybciej.
pozdrawiam!!!

reklama
Ale do nadrobienia mialam:szok:
i dałam rade

oj Lunka widze ze Ci chlop prezent z samego rana chce dac:-p:-p:-p:-p:-D
prezencik calkiem mily. Zdazylismy pójść po wszystkim pod prysznic i mala sie obudzila:wściekła/y:

Witam w nowy tydzień :tak: ja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach :sorry2: Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet.
kochana najlepsze zyczenia
I nie daj sie gnojkowi, przegrane ma z miejsca, ja swojemu nie podarowałam i wygrałam.

Ja tez już idę bo ma zadzwonic kolezanka za 15 minut jak nakarmi swojego szkraba a potem ma zadzwonic mój mąz no ipoczytam Norę Roberts "Zrodzone ze śmierci" - Nora Roberts - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27.50 zł (cena rynkowa: 29.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... ,zaczęlam juz nawet fajna a tę połknęlam w jedena wieczor DMUCHAWCE - AGNIESZKA GŁOWACKA az sie mąz na mnie obrazil bo mial inne plany :-p mam jeszcze Księżycowa klatka - Linda Holeman - InBook.pl - Książki także na brak lektury nie narzekam :-D:-D:-D;-)
Joasiu, ale masz lektury wypasione, zazdrościć. Ja pochłonęłam właśnie " Bez śladu" i mam na dziś i najbliższe nocki P " Złap mnie nim upadnę"

Natali współczuję tych lęków ( strasznie drogi etakie leczenia, matko, majątek) a domowi zdrowia

MH
oby ten ząbek szybko się wykluł o dziecko się zamęczy a TY razem z nim!

Nowe domóweczki
- witam na forum!!!

hehehehe, dobre

złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!
ręce opadają, ale i tak się uśmiałam ze zdrowego do tego podejścia

my w tym tygodniu podpisujemy umowe kredytową na mieszkano w piątek przyszła oficjalna zgoda na przyznanie kredytu :-D:-D:-D więc z emocji spać nie mogłam :happy2:
oby wszystko udalo się załatwić do 15 to wtedy za 1,5 miesąca oni się wyprowadzą a ie za 2,5jak wczesniej chcieli wszystko zalezy od tego czy 15 damy im kase na splate ich kredytu by mogli wziąc na dom który chcą kupić
Ja wiem ,ze ludzie się ciesza z wielkich rzeczy ale dla mnei to M to nowy rozdział w życiu i chodze podekscytowana jak dziecko :tak::tak::tak:
będę Was potem zamęczac fotkami z remontu i urządzania :cool:
Mlenko jestem przeszczesliwa z tej wiadomości, wspaniale, i fotek wstawiaj mnustwooooooo, nie zameczysz, dla nas sama radosc cieszyc sie z Tobą!!!!!!!!!!!!!!

Joasiu zdrówka dla małego!!!

No dla mnie też :baffled: no ale muszę bo nie wiem czy ten dekiel podał M do pita czy nie, bo jakoś od niego nie dostał. I mi się coś wydaję że go na czarno zatrudnił. Ale facetowi się należy kopa w d..e więc nie odpuszczę :tak:
Nie odpuszczaj, oj nie! Ale ma jeszcze chyba czas zeby Pita mu podać.
Skontaktuj sie z nim i zapytaj wprost.

Płaszczyk śliczny ale to zadna wielka okazja, sa tańsze w sklepach a i przymierzyć sobie możesz.

Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p
:-D:-D:-D

Dziewczyny, małej obiecałam gry na mini mini i nie da mi juz nic tu wiecej zrobic póki nie zagra z raz.

Póki pamiętam, w tym miesiącu w koncu mam tomograf!

No i kochane w Dniu Naszego co prawda komunistycznego , ale zawsze Święta- samych szczęsliwych chwil w życiu rodzinnym i zawodowym, niech spełni nam się choc po jednym marzeniu!!!

Wpadnę jeszcze!!!!! Jak mała mi się od rękawa odczepi:-D

Nikogo??? A ja tak się spieszyłam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dostałam kwiatki od M:cool2:
tylko jakos i tak mnie deprecha ogarnia ciągle.....

nic mi sie nie chce- doslownie NIC:baffled:

Witam ponownie :-):-)
Niestety wizyta u laryngologa niezbyt pomyślna, Maja ma zawalone gardło i nos, dostała eurespal i za tydzień do kontroli a jak już wyzdrowieje na dobre to mamy się zapisać na badanie słuchu bo po tym zapaleniu ucha co ostatnio miała nic nie wiadomo :sorry2::sorry2::sorry2:
na dworze niby słonko cały dzień świeciło ale nieprzyjemnie było, wiał silny mroźny wiatr który przeszywał na wylot. po lekarzu poszłyśmy jeszcze do przedszkola i odebrałam Mai zdjęcia z balu karnawałowego - bardzo fajne, jak znajdę trochę czasu to zeskanuję i wkleję :tak::tak:
Joanna dużo zdrówka dla was :tak::tak:
Beata pewnie jedź do tego pracodawcy i niech mężowi kasę oddaje ile by jej nie było, nie znoszę takich niesłownych ludzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH a co ty w tym kompie musiałaś śrubokrętem naprawiać? :confused::confused:
Mlena to super że wam kredyt przyznali i że mieszkanko mieć będziecie :tak::tak::tak:
Madziula no i ruszyło się coś w związku z twoją pracą?

Tak najlepiej się porzadnie zmierzyć bo z rozmiarami bywa różnie.Ja np.bluzki noszę w rozmiarze 40 spodnie 42 a płaszczyk mam w rozmiarze 38 i jest luźny.

Otóż to, rozmiary rozmiarom nie równe i lepiej samemu przymierzyć :tak::tak::tak:

oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)

tylko tyle :confused::confused::szok::szok::szok::szok:
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac :no::no::no::no:

a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie

dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc :no::no::no::no:
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Obraz_015[1]..jpgObraz_019[1]..jpg
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry:tak::tak::tak::tak:

madeuska-ja tak jak ty ostatnio mam wredne dni:angry:
kurcze co sie ze mna dzieje?????:-(

natalineczka555-sliczne kwiatuszki;-)

cos tu dzisiaj pusto-jak nigdy!

U mnie byl brat i ja dostalam tulipanka i dziewczynki tez:tak::tak::tak:Mlodzi mi znowu syfia ale najwazniejsze ze sie juz tak nie dra;-)

NATALINECZKA
Sliczne kwiatki:tak::tak::tak:

A mi sie wydawalo ze ten plaszczyk jest tani:baffled:Chyba jednak pojezdze troche po miescie i rzeczywiscie kupie sobie w sklepie:tak::tak::tak:

Agnes, jak chcesz to ci zeskanuje parę ćwiczeń co dostałam od logopedy :-) Nie poprawiaj jej bo jeszcze za wczesnie, możesz tylko pogorszyć sprawę :no:

możesz mi przesłać te ćwiczenia :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES dziewczyny maja racje mała ma jeszcze czas na prawidłowe wypowiadanie literki r i to prawda że lepiej że mówi l niż j bo to już jakas nieprawidłowość jest.Moja skończyła 3 latka i teraz dopiero zaczęła mówić r.
Ja też pranie lubię wieszać na dworze tak ślicznie potem pachnie zwłaszcza pościel zdejmuję i zakładam tego samego dnia.

no dobra przekonałyście mnie,na razie odpuszczę i nie będę sie tym przejmować :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:
oj zdrówka dla Was kochana :tak::tak::tak::tak:

agnes123-a ile ma twoja niunia?
moja logopedka(chodze z moim 6 letnim synkiem)powiedziala że dziecko do 5 roku życia ma prawo nie wymawiac literki r
wiec nie masz powodu do niepokoju;-)

!

no ma prawie 2,5 roku :-):-):-)

Oliwka obejrzała bajkę,coś dzis krutka była.teraz układa puzzle.

nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni non stop mi głowa peka :cool:

reklama
no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac :no::no::no::no:
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry