reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak najlepiej się porzadnie zmierzyć bo z rozmiarami bywa różnie.Ja np.bluzki noszę w rozmiarze 40 spodnie 42 a płaszczyk mam w rozmiarze 38 i jest luźny.

reklama
Dowikla bardzo ładny ten płaszczyk ,podoba mi sie ,lubię taki model płaszczyków ,bo każda figura dobrze wygląda:tak:

Co wasze dzieci dziś sie zmówiły w ten dzień kobiet:-D

Klaudia wróciła ze szkoły i cyrkowy dzień jutro będzie,po szkole trening siatkówki ,potem próba w szkole ,a na koniec w domu jeszcze krótka próba ,bo uważam ,ze zeby siedzieć dłużej niz do 19 to mają czas,a poza tym ja bym nie zniosła:baffled:
W srode próba od 15-17 będzie ,a w czwartek Klaudia erezygnuje z siatki i robia próbę od 14 do 17 gdzieś ,mam nadzieje ,ze nie oszaleję:szok::baffled:
Na moich niespełna 50 metrach 4 dziesieciolatków i jeeden 6 LATEK TO AZ NAD TO:-D:szok::baffled:

Monik bo nasz Dowikla to szczypiorek :-D:-D:-D:-D:-D
a Dowikluś płaszczyk superaśny jeszcze 2 kg i sama taki będe nosiła :-p:oo::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
MH kurcze to sobie nos obtarłaś :dry:smaruj go kremem a może zrób sobie inhalacje :confused:
boziu non top jakieś wirusy wisza w powietrzu :wściekła/y:
Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p

MADZIULKA
No to bedziesz miala wesolutko:szok::szok::szok:nie zazdroszcze:-D:-D:-D

MALINUS
:-D:-D:-D:-DSkad Ona bierze te teksciory;-):-D:-D:-D

Moje mendki chyba usnely bo jakos cicho tam u Nich jest:tak::tak::tak:I bardzo dobrze;-):-)

Lenka ma od kilku dni straszna biegunkę :no: pewnie nazeby bo wszystko do buzi wtyka i trze do tego ją roznosi więc Malinka pociesze Cie nie jestes odosobniona też marze o spaniu:tak:
Lena dostała deserek po obiadku flachę z sokiem i mam nadzieje,że zaśnie chociaż na godzinkę to i ja bym sie zdrzemneła chyba to przesilenie wiosenne i kiepska pogoda daje se wszystkim we znaki maluchom też

dowikla identyczne kupisz w sklepie:tak: a cyba lepiej przymierzyc i zobaczyc sie jak sie w tym wygląda:tak:
ja mam taki- ale juz mi sie znudzil, wiec nie powiem czy fajny czy nie bo jak coś mam to juz nie jest fajne:-D

poza tym mnie teraz wziela mania na dlugie plszacze, bluzki i swetry;-) no i poza tym teraz wszystko dlugie modne:tak:
nawet koszule dlugie teraz są modne:tak:

aa ano i ja swój plaszczyk ten krótki kupiłam za 49zł...:sorry:

zaraz Patryk przyjdie ze szkoły.. w sumie to juz powinien byc....:eek: nie wiem gdzie on po drodze wlazł:-D

ciekawe czy M wyleci z jakimś kwiatkiem na Dzien Kobiet czy nie:sorry:
rano złożył zyczenia i zaczał sie smiac- ja podziekowałam i tez sie smiałam, a on, ze jeszcze sie dzien nie skonczył, więc.....;-)

Dowikla ja jestem bardzo zadowolona z tego płaszczyku. Fajnie leży i układa się do ciała. Podkreśla szczupłą sylwetkę :tak: Na razie tylko raz miałam okazję go nosić bo znowu zrobiło się zimno i trzeba było wrócić do zimowej kurtki.

Mi tam generalnie to jak pójde spać o 24-1 i pośpię do 6-7 to zupełnie snu starcza nawet jak mam jedną pobudke do Antoszki bo to tylko kwestia odania mu butli z wodą a dzisiejsza noc ten łacz przewijanie nalewanie wody noszenie mierzenie gorączki czpek a buuuuu to nie dla mnie padam na twarz a tu jeszcze o 18 trzeba iśc do pracy :oo: z którą zresztą nadal nic nie wiadomo:oo2:wczoraj była nowa dziewczyna ze mną na zmianie:unsure:pytam jej czemu ona dzis przyszła a ona że szefowa jej kazała bo ma się uczyć co tu się robi w weekendy jak juz sama będzie przychodziła:huh:a ja nadal nic nie wiem :no: a żeby było śmieszniej to ona niby dziś miała przyjść na 14 do pracy i być do końca a te 2 staruchy na rano do 14:dry:no i szefowa do niej wczoraj zadzwoniła że ma wolne a staruszki 2 przyszły na rano i od 14 do 18 nie ma nikogo w pracy:hmm:juz czuje jak tam będzie jak ja przyjdę o 18 :szok: ale ta nowa dziewczyna taka ok pracowita ale strasznie na staruche narzekała że jej rozkazywała pokrzykiwała że nic nie robiła że to leń i ona chyba o tym powie szefowej bo ciężko jej będzie z kimś takim pracować:sorry2:
Madziula to będziesz miała wesolutko :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::evil::evil::evil:

Monik bo nasz Dowikla to szczypiorek :-D:-D:-D:-D:-D
To na szczypiorka taki płaszczyk w sam raz będzie :tak:

dowikla identyczne kupisz w sklepie:tak: a cyba lepiej przymierzyc i zobaczyc sie jak sie w tym wygląda:tak:
ja mam taki- ale juz mi sie znudzil, wiec nie powiem czy fajny czy nie bo jak coś mam to juz nie jest fajne:-D
Dokładnie, najlepiej przymierzyć to na żywca :cool2:

Moje dziecie właśnie ma jakiś atak głodowy :szok: Zjadła tyle obiadku że nawet ja bym się najadła, przed chwilką zjadła jeszcze deserek ze słoiczka i właśnie poprawia jabłkiem :-p:cool2:

reklama
Czesc

ja na chwile musze nadrobić 4 strony wiec mi zejdzie:-D:-D:-D

Męża mam na urlopie i musze mu dać laptoa , bede wieczorkiem i nadrobie resztę bo teraz jedzie z laptopem na diagnoze auta :-:)-:)-(

Witam w niedzielę. Pustki jak nie wiem co :szok: aż w szoku jestem :tak: witam nowe mamuśki, mam nadzieję że na dłużej zawitacie :tak: Kubek śpi, ostatnio wcześnie wstaje więc go wcześniej kładę teraz spać :tak: dzisiaj do teściowej a mnie @ dogonił wczoraj i zaczyna mnie dopiero teraz wszystko boleć :dry: wczoraj w mieszkanku musiałam wszystko zmierzyć i stwierdziłam że wydam majątek żeby to mieszkanie wyglądało jako tako i żeby dobrze się w nim czuć :sorry2: no cóż sami chcieliśmy ale jakoś to będzie, pomału i wszystko będzie dobrze :-) u mnie słoneczko świeci i w miarę ciepło jest :tak: Kuba już spacerek zaliczył :tak: życzę miłej i spokojnej niedzieli ;-)

Pomału a zrobisz sobie tak jak chcesz mić w mieszkanku:-):-)

Cześc laski:happy2:
A ja mam lenia od rana, leżę, leżę i nic nie robie....aż mi źle:baffled::baffled:
Powoli stres przed jutrem daje się odczuć, niestety..

MH gratki dla Niki!!:happy2:
dorotka nie martw się!
dowikla..gratulacje aukcji! Ja nie umiem obsługiwać się w allegro niestety. A tak w ogóle to marchewka z ananasem???? a jak dokładniej ją robisz????:confused:
mamita ale Ci sięposkładało....ehhh ale dobrze, że chociaż pierwszy dzień @ będziesz w domu:tak:
Iwcik ale bóle! ehhh aczemu tak..apap możesz sobie wziąć...wiem że słaby, ale może spróbuj...:confused:

Apap na mnie niedziała:-:)-(

Hej laseczki,witam sie z nowa mamusia ,zapraszamy:tak:

Ja po imprezce wczorajszej,było super,wsród znajomych i z duza ilością alkoholi:-
Pośpiewaliśmy na karaoke ,mój m to sie tak rozkręcił,że mikrofonu nie wypuszczał,aż gardło go dziś boli:-D Naśmiałam sie tak ,ze zmarszczek mimicznych dostałam:-D Pogadałam z dawno nie widzianymi kolegami ,no fantastycznie ,móiwę wam,wróciiśmy przed północą i lu,lu .Tylko teraz mnie głowa boli,rano czułam sie lepiej niz teraz:-D taki kacyk z opóżninym zapłonem:-D

Niedziela na leniwca nam uplywa dzieci na podwórku ,m sie kręci ,bo sobie szyneczki wędzi,ja sie szwędam też po domu ,obiad zaliczony...

MH ale was choróbsko rozłozyło ,zdrówka tylko życzę

Mamita mój m tu siedzi i podczytuje i mówi ,ze m jak kaleke traktujesz:-D,ale jak go sie zapytałam jakie mamy rachunki nie zapłacone to sam oczy wytrzeszcza:-DBędzie dobrze uszy do góry,byleby cie choróbsko nie wzieło jakieś:tak:
Kac musi być skoro impreza udana:-):-)

Powodzenia i wracaj szybko:tak::tak:

a właśnie od jakiegos czasu zauazyłam ze Oliwka nie wymawia literki "R" tylko "L" mam sie już zaczynać martwić w jej wieku???

jak myślicie powinnam sie już wybrać z nią do logopedy??????

próbuję ją anuczyć ,zeby powtarzała różne wyrazy ale nic z tego zawsze zamiast "r" mówi "L".

a może żle się do tego zabieram :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Mój syn dopiro w wieku 5 lat zaczął wymawiać literke rrrrr:-):-)

Do góry