reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beatka ,nie żebyś zasegerowała,ze masz imieniny:-D:-D:-D
Kochana wszystkiego absolutnie najlepszego:-D

A szefa m jak nie zapłaci mozesz roznieść w pył:tak:

Malinka widzę nowy suwaczek i owszem -gratki:tak:

Mlena ciesę sie ,ze wam sie tak ułozyło i nie mogę sie doczekać na fotk iz nowego mieszkania:tak:

Joanna no strasznie wspólczuje choróbska i bólów głowy,zdrówka wam zycze jak najprędzej:tak:

As to z czego Kuba rośnie ,skoro on tak mało białka przyswaja ,przecież to podstawowy budulec??

Ostatnia edycja:
reklama
Laura własnie wróciła z rekolekcji więc na razie uciekam musze jej jedzonko zrobić dzisiaj jakiś szybko obiadek bez cudowania :tak:

...;-);-)
U nas szpitala ciąg dalszy :sorry2:Adam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11 :sorry2: Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią :sorry2: a dwa Antoni chory :-:)-:)-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra :-pnocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok :tak:nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3 :dry:
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki :tak:

Z opisu to to samo co moje dziewczyny przechodziły,,, zdrówka :tak:

...

MH bardzo dobrze robisz.Ale ze Twoj M juz od rana nie jest w pracy?
....

Ja nic nie robię :-) instynky jakieś się chyba zbudziły w tym moim chłopie :-D No dzisaj poszedł na 10, bo chory jest :/

Witam sie w ten piękny dzień
8 marca -SWIETO NASZE -100 LAT WSZYSTKIM KOBIETKOM!!!!!

mMH było super dzis juz zdrowa jak rybka jestem,zreszta wczoraj też nie było żle,a zabawa przednai:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

...

No to świetnie, tylko pozazdrościć :happy2:

witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:

ZDRÓWKA, ZDRÓWKA, ZDRÓWKA :-)

Niki usypia przy cycu, zupka bulgcze :-) Ja katar mam cały czas okropny :baffled:

Podłubałam troszkę śrubokrętem przy kompie, trochę taśmy klejącej i już mogę klikać :-p Ach ten bb nałóg :szok::-p

Ostatnia edycja:
Beatka ,nie żebyś zasegerowała,ze masz imieniny:-D:-D:-D
Kochana wszystkiego absolutnie najlepszego:-D (...)
Ja tam nic nie sugeruję ;-):-D sama zapomniałam gdyby nie tata i mama rano :-p
To stary suwaczek :p Niki urodzona w 36 tyg :) Cienko z nią było cienko :-( No ale chyba jestesmy na prostej :-)
No i oby tak dalej :tak: ale to szybko minęło ona już 9 msc ma :-)

Dziewuszki proszę o pomoc. Nie wiem jak mam policzyć ile ten facet ma oddać kasy. Wisi mu jeszcze 121,85zł odsetki teraz podnieśli i wynoszą 13% od 3 czerwca 2009 do dzisiaj jest 279 dni a kwota odsetek wynosi 12,02zł. Mam wszystkie dane i nie wiem teraz czy mam policzyć te 12,02 razy te 279 dni czy te 12,02zł to już mi policzyło że tyle ma jeszcze oddać :confused: i jestem w kropce

Beata dla mnie to czarna magia,najczarniejsza z czarnych:baffled:
ale wydaje mi sie ,ze te 12 zł.masz dodać do sumy całej ,skoro piszesz ,ze to kwotw odsetek.

Malina ,ale masz ekstra nowy czerwony suwaczek,czadowy.

Lece po Ksawka ,na pocztę wysać ksiażki i dowiedzieć sie czy z pracą moja wiadomo coś nowego.

Ostatnia edycja:
reklama
my w tym tygodniu podpisujemy umowe kredytową na mieszkano w piątek przyszła oficjalna zgoda na przyznanie kredytu :-D:-D:-D więc z emocji spać nie mogłam :happy2:
oby wszystko udalo się załatwić do 15 to wtedy za 1,5 miesąca oni się wyprowadzą a ie za 2,5jak wczesniej chcieli wszystko zalezy od tego czy 15 damy im kase na splate ich kredytu by mogli wziąc na dom który chcą kupić
Ja wiem ,ze ludzie się ciesza z wielkich rzeczy ale dla mnei to M to nowy rozdział w życiu i chodze podekscytowana jak dziecko :tak::tak::tak:
będę Was potem zamęczac fotkami z remontu i urządzania :cool:
no to gratulacje, kochaniutka, teraz wsio do przodu i chwal sie mieszkankiem jak najwiecej:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry