L4dY-bIrd
doula
LILITH pisze:ooo dziekuje ci bardzo o takie mi chodzi!
a pow czemu wlasnie na nie sie zdecydowalas?bo jest tyle do wyboru!! mnie sie podoba aciv baby i baby ono.ale np to 1 ma regulacje wysokosci szelek a drugie nie....nawet niewiem czy to przydatne...a na kolanach tragicznie sie ja karmi....
no wiec....fotelik dostalismy na chrzciny Jasia .Kupili go dziadkowie ..ale raczej babcie wybieraly < Mateusz ma 3 rodzeństwa wiec babcia ma doswiadczenie
Szeleczek my nieużywamy bo miedzy nuzkami jest taka plastikowa blokada ...wiec sie niezsunie.<Szeleczki bardzo ograniczają dziecko !! >
Malucha masz cały czas na oku wiec niema szans zeby wyleciał .Ma przed soba bliziutko przysuniety blat wiec nawet niema jak wyjsc .
Jasiek jest straszny wiercioch ale niezauwazyłam żeby była potrzeba zakłladania szelek .
Najwazniejsze to regulacja parcia.Foteliki te mają pare mozliwosci i to extra sprawa !
Kolejny plus to podwójny blat < jeden zafajdany wiec zostaje drugi >
Nielecisz z wywieszonym jezorem po mokra sciere żeby zszorowac resztki pokarmu :
Regulacja wysokosci tez jest wazna bo sobie spokojnie siadasz i karmisz malucha na wybranej przez ciebie wysokosci .
Kosz ...fajna sprwa ..miejsce na zabawki i sliniaki w razie awari pokarmowej
No i niezastapione kułeczka ! masz malucha cały czas koło siebie .jezdzisz sobie z nim po calym domu i masz go non stop na oku .
No to chyba wszytko .
Ja osobiscie proponuje ten fotelik .Jestem bardzo zadowolona .