reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anaconda27 pisze:
A ja szukam jakiegoś fajnego i bezpiecznego fotelika samochodowego (dla dziecka już siedzącego), może macie jakieś propozycje, tylko też nie może byc zbyt drogi bo z funduszami u nas ostatnio krucho ;D

My kupilismy firmy ramatti i jestesmy bardzo zadowoleni w porownaniu z innymi to funkcjonalny i dobra cena.

Najlepszego dla majeczki,spoznione bo wczoraj bylam tylko tutaj na chwileczke i super ze pojawia sie zabek ;D

reklama
Witamy. Wszystkim Majeczka serdecznie dziękuje za życzonka i pamięć. Ja wpadłam tylko na chwilkę, bo maluję okno i drzwi więc same rozumiecie że jestem zaganiana i na dodatek rano musiałam męża odwozić do pracy bo zaspał. Dzień dobry wszystkim ;D ;D ;D

ja tez wstalam po obfityh 2 godz snu i karmie malego T poszedl do pracy i 1 raz sama zost muszz sie pzyzwycaic:)
mam pytanie bo moj maly ostatnio je i i czasemm odchyla glowke i bolesni naciaga mi sutka czy to normalne..?

Witam!!! :)
Moj ma teraz urlopek i znow pospalam do 10 !!! ale super! i teraz pieknie szoruje mieszkanko:) tak sie zmienil kochany:)
Pogoda cudna wiec jak tylko sprzata to wyruszamy na spacer :)
Mam pytanko jakie polecacie krzeselko do karmienia? bo niemozemys ie zdecydowac.... a niestety Judi nie da sie karmic na kolankach...a lezaczka nie mamy....zreszta ona caly czas lezy na brzuszku i sie chustac zaczyna:) Myslalam ze Aciv baby bedzie dobry...wogole to jest dziwne bo na niektorych pisza ze od 4 miesiaca a na niektorych ze od 6....

Kamciu ja mama butelko waiec niestety nie pomoge:(

kamcia* pisze:
ja tez wstalam po obfityh 2 godz snu i karmie malego T poszedl do pracy i 1 raz sama zost muszz sie pzyzwycaic:)
mam pytanie bo moj maly ostatnio je i i czasemm odchyla glowke i bolesni naciaga mi sutka czy to normalne..?

Mysle ze to normalne a szczegolnie jezeli odchyla glowke w strone skad docieraja jakies dzwieki!

A w jakiej pozycji karmisz?U nas czegos takiego w wieku Twojego szkarbika nie bylo_Owszem pozniej to sie dosc czesto zdazalo..a najbardziej teraz gdy wszystko ja interesuje :)

obojetnie czasem na lezaca czasem na siedzacoi zazwyczaj ciagnie spokojnie ale czasem tak naciaga nie wiem moze to znak ze juz niechce albo ze chce odpoczac albo zmienic pozycje hmm ciezko powiedziec ale sutki bola:)teraz spi zobaczymy jak dlugo hii
martwia mnie te jego ropiejace oczka pzemywam i nic...?

Witam, my też byliśmy wczoraj cały dzień nad rzeką. Teraz dopiero poczytałam co naklikałyscie i chciałam więcej popisać ale prawie mała juz nie chce sie bawić sama.

JoannaMK Mój mail  leona12@wp.pl     DZIEKUJE.

reklama
jutro mam wizyte wiec sie zapytam oczek nie ma czerwownych ale jak na niego patrze to mnie ta zolc zlosci.
apropo piersi bo karmie i na poczatku mi urosly i napuchly ale teraz wrocily do normalnego rozmiaru czy to oznacza ze mam mniej mleka czy to jest normalne?

Do góry