reklama
L4dY-bIrd
doula
Czesc dziewczyny ;D
Ja również postanowiłam wrócić na " stare śmieci " Jestem weteranką tak jak Mija , Noelia , Mordziulka , Justus i cała reszta naszej brygady
Do niedawna " siedziałam na wątku zamkneitym : ale ostatnio doszłam do wniosku że czas wynuzyc sie z " dzupli " i poznac fajne "Mamy siedzące w domu " ;D
Mam na imie Asia i w kwietniu stukneło mi 25 lat ..wiec stara " rura " ze mnie
MOj maz jest jeszcze " szczeniakiem " bo ma 24 lata
Mieszkamy sobie w Sobótce < to taka miescinka koło Wrocławia "
W listopadzie rok tem Bozia obdazyła nas najwiekszym cudem ...naszym JAsiem
hm....no to szybko nakresiliłam troche o mnie
Ja również postanowiłam wrócić na " stare śmieci " Jestem weteranką tak jak Mija , Noelia , Mordziulka , Justus i cała reszta naszej brygady
Do niedawna " siedziałam na wątku zamkneitym : ale ostatnio doszłam do wniosku że czas wynuzyc sie z " dzupli " i poznac fajne "Mamy siedzące w domu " ;D
Mam na imie Asia i w kwietniu stukneło mi 25 lat ..wiec stara " rura " ze mnie
MOj maz jest jeszcze " szczeniakiem " bo ma 24 lata
Mieszkamy sobie w Sobótce < to taka miescinka koło Wrocławia "
W listopadzie rok tem Bozia obdazyła nas najwiekszym cudem ...naszym JAsiem
hm....no to szybko nakresiliłam troche o mnie
L4dY-bIrd
doula
aha i jestem roszczepana :
Chciałam sie pochwalić ze moje dziecko stoi juz pare sekundek sam ;D ;D ;D ;D ;D
Chciałam sie pochwalić ze moje dziecko stoi juz pare sekundek sam ;D ;D ;D ;D ;D
L4dY-bIrd
doula
Lilith ale masz juz wielką " kluche" jejku ....a dopiero co trzymałam kciukasy za was :
NO Ale sie ucieszylam jak cie zobaczylam!!!! no rosnie rosnie kilka stronek wczensije sa jej zdjecia wiesz tak wogole co do mojego brzucha to boli mnie jeszcze- moze dlatego ze mala mnie kopie na przewijaku...i nadal jest wstrestny i odstajacy... .tylko wage zrzucilam wiecej niz przybralam...bo schudlam 23 a przytylam 16...
No twoj synek tez juz duzy a pamietam jak z brzuszkiem bylas!!! i dolaczylas do forum!a teraz juz stoi wow!
Noelia to milej zabawy!!
Czy ktos moglby cos napisac o tym krzeselku??
No twoj synek tez juz duzy a pamietam jak z brzuszkiem bylas!!! i dolaczylas do forum!a teraz juz stoi wow!
Noelia to milej zabawy!!
Czy ktos moglby cos napisac o tym krzeselku??
L4dY-bIrd
doula
Lilith ...niepanikuj z tym brzuchem
Moj jeszce niejest rewelacyjnya tu juz prawie rok minoł
Wisi fałda i tyle
Trzeba czasu .
luzik 8)
a jakie krzesełko?
My mamy PROBABY ..jest zaje....fajne ;D
Niewyobrazam sobie teraz wogole życia bez tego krzesełka...to tak jakbym miała dodatkowe rece :
Moj jeszce niejest rewelacyjnya tu juz prawie rok minoł
Wisi fałda i tyle
Trzeba czasu .
luzik 8)
a jakie krzesełko?
My mamy PROBABY ..jest zaje....fajne ;D
Niewyobrazam sobie teraz wogole życia bez tego krzesełka...to tak jakbym miała dodatkowe rece :
L4dY-bIrd
doula
reklama
ooo dziekuje ci bardzo o takie mi chodzi!
a pow czemu wlasnie na nie sie zdecydowalas?bo jest tyle do wyboru!! mnie sie podoba aciv baby i baby ono.ale np to 1 ma regulacje wysokosci szelek a drugie nie....nawet niewiem czy to przydatne...a na kolanach tragicznie sie ja karmi....
a pow czemu wlasnie na nie sie zdecydowalas?bo jest tyle do wyboru!! mnie sie podoba aciv baby i baby ono.ale np to 1 ma regulacje wysokosci szelek a drugie nie....nawet niewiem czy to przydatne...a na kolanach tragicznie sie ja karmi....
Podziel się: