reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej hej
ja pakuje się dzis i jutro wyjeżdżam do mojej kumpeli na parę dni ,mam nadzieję że fajnie będzie  :laugh:

ale na forum nie będę miała możliwości wejśc :mad:

reklama
Kamcia ale chyba całkim do rozmiarów z przed ciąży nie wróciły co ?
ale myślę że poprostu laktacja zaczeła się normować i to dobrze

Czesc dziewczyny ;D

Ja również postanowiłam wrócić na " stare śmieci " :p Jestem weteranką tak jak Mija , Noelia , Mordziulka , Justus i cała reszta naszej brygady :p
Do niedawna " siedziałam na wątku zamkneitym ::) ale ostatnio doszłam do wniosku że czas wynuzyc sie z " dzupli " :p i poznac fajne "Mamy siedzące w domu " :p ;D

Mam na imie Asia i w kwietniu stukneło mi 25 lat ..wiec stara " rura " ze mnie :p
MOj maz jest jeszcze " szczeniakiem " bo ma 24 lata ;) :p
Mieszkamy sobie w Sobótce < to taka miescinka koło Wrocławia "
W listopadzie rok tem Bozia obdazyła nas najwiekszym cudem ...naszym JAsiem :)

hm....no to szybko nakresiliłam troche o mnie :p

NO Ale sie ucieszylam jak cie zobaczylam!!!! no rosnie rosnie :) kilka stronek wczensije sa jej zdjecia:) wiesz tak wogole co do mojego brzucha to boli mnie jeszcze- moze dlatego ze mala mnie kopie na przewijaku...i nadal jest wstrestny i odstajacy...:( .tylko wage zrzucilam wiecej niz przybralam...bo schudlam 23 a przytylam 16...

No twoj synek tez juz duzy a pamietam jak z brzuszkiem bylas!!! i dolaczylas do forum!a teraz juz stoi wow!

Noelia to milej zabawy!!

Czy ktos moglby cos napisac o tym krzeselku??

Lilith ...niepanikuj z tym brzuchem :p
Moj jeszce niejest rewelacyjnya tu juz prawie rok minoł :p
Wisi fałda i tyle :p
Trzeba czasu .
luzik 8)

a jakie krzesełko?

My mamy PROBABY ..jest zaje....fajne ;) ;D
Niewyobrazam sobie teraz wogole życia bez tego krzesełka...to tak jakbym miała dodatkowe rece :p ::)

reklama
ooo dziekuje ci bardzo o takie mi chodzi!
a pow czemu wlasnie na nie sie zdecydowalas?bo jest tyle do wyboru!! mnie sie podoba aciv baby i baby ono.ale np to 1 ma regulacje wysokosci szelek a drugie nie....nawet niewiem czy to przydatne...a na kolanach tragicznie sie ja karmi....

Do góry