reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha ale masz fajnie z tym wyjazdem ,teraz będzie tam spokojniej niż latem ,też sie zastanawialiśmy nad wjazdem we wrześniu ale kaski brak :mad:

reklama
Ja mam takie drewniane krzesełko i jak narazie to jestem zadowolona :D

A co do brzusia to tez mam fałdke tłuszczu i nie moge sie jej pozbyc :(

dzięki dziewczyny,mam taki zamiar tylko nie wiem jak Emi zareaguje ,ona ma takie tam swoje przyzwyczajenia ,a jak jej cos sie nie podoba to mnie za rekę ciągnie i każe iść  :-[

Kumpela ma synka dwa i pół roku to mam nadzieję że on ja troszkę zajmie , :)

A co do krzesełka to byłam też zadowolona ,ale właśnie do momentu gdy zaczełam miec problemy z włozeniem jej i wyciągnięciem ,czasem Stefan wyciągał jej nogi a ja jednocześnie brałam za paszki ,bo inaczej miała na nogach siniaki od blatu ::)

potem rozłozyłam na dwie częsci ,ale wtedy jak ona jadła to ja musiałam kucać ,nieprzyjemna pozycja tak kucac 10 czy 15 minut ::) :-[ ::)

Mój brzusio to lepiej już wygląda niż przed ciążą ale to przez aerobik ,staram się chodzic regularnie więc musiał zjechać ,a nasza Instruktorka zawsze nas przeróżnymi brzuszkami katuje ::) :laugh: :laugh: i zawsze mam zakwasy

pamietam jak pierwszy raz poszłam ,to miałam takie zakwasy że chodzic nie mogłam a nogi przekładałm rękoma ::)

do nas przyjeżdża instruktorka z innego odległego o 40 kil miasta ,boje sie że jej sie to znudzi i koniec będzie ,nawet dwa razy mi się juz to sniło,że juz nie przyjeżdzała :mad: :-[ :-[

MOZNA, ALE SIĘ CHOLERNIE NIE CHCE
Ja nawet jak na aerobiku ćwicze to mi sie niechce ,czasem takiego lenia mam ,że macham rekami i nogami, a pod nosem psiocze ze już tu więcej nie przyjdę .. ale potem i tak idę ::) :laugh:

reklama
Ach te brzuchy ;D Ja mam tez pamiatke po ciazy i mi sie niechce jej likwidowac ;D A i tak idzie zima wiec nie bedzie tak widac ale mam nadzieje ze do wiosny zrobie z nim porzadek ::) chyba ze znow bede w ciazy ;D ;D ;D

Moja corka kochana wykapana i sobie smacznie spi wiec mamusia ma troszke wolnego czasu na klikanie ;)

Do góry