reklama
dzięki dziewczyny,mam taki zamiar tylko nie wiem jak Emi zareaguje ,ona ma takie tam swoje przyzwyczajenia ,a jak jej cos sie nie podoba to mnie za rekę ciągnie i każe iść :-[
Kumpela ma synka dwa i pół roku to mam nadzieję że on ja troszkę zajmie ,
A co do krzesełka to byłam też zadowolona ,ale właśnie do momentu gdy zaczełam miec problemy z włozeniem jej i wyciągnięciem ,czasem Stefan wyciągał jej nogi a ja jednocześnie brałam za paszki ,bo inaczej miała na nogach siniaki od blatu :
potem rozłozyłam na dwie częsci ,ale wtedy jak ona jadła to ja musiałam kucać ,nieprzyjemna pozycja tak kucac 10 czy 15 minut : :-[ :
Kumpela ma synka dwa i pół roku to mam nadzieję że on ja troszkę zajmie ,
A co do krzesełka to byłam też zadowolona ,ale właśnie do momentu gdy zaczełam miec problemy z włozeniem jej i wyciągnięciem ,czasem Stefan wyciągał jej nogi a ja jednocześnie brałam za paszki ,bo inaczej miała na nogach siniaki od blatu :
potem rozłozyłam na dwie częsci ,ale wtedy jak ona jadła to ja musiałam kucać ,nieprzyjemna pozycja tak kucac 10 czy 15 minut : :-[ :
Mój brzusio to lepiej już wygląda niż przed ciążą ale to przez aerobik ,staram się chodzic regularnie więc musiał zjechać ,a nasza Instruktorka zawsze nas przeróżnymi brzuszkami katuje : :laugh: :laugh: i zawsze mam zakwasy
pamietam jak pierwszy raz poszłam ,to miałam takie zakwasy że chodzic nie mogłam a nogi przekładałm rękoma :
pamietam jak pierwszy raz poszłam ,to miałam takie zakwasy że chodzic nie mogłam a nogi przekładałm rękoma :
anaconda27
styczniówka2006
Prawdę mówiąc to też samemu można ćwiczyć tylko tak trudno się zmobilizować ;D
MOZNA, ALE SIĘ CHOLERNIE NIE CHCE
Ja nawet jak na aerobiku ćwicze to mi sie niechce ,czasem takiego lenia mam ,że macham rekami i nogami, a pod nosem psiocze ze już tu więcej nie przyjdę .. ale potem i tak idę : :laugh:
Ja nawet jak na aerobiku ćwicze to mi sie niechce ,czasem takiego lenia mam ,że macham rekami i nogami, a pod nosem psiocze ze już tu więcej nie przyjdę .. ale potem i tak idę : :laugh:
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ach te brzuchy ;D Ja mam tez pamiatke po ciazy i mi sie niechce jej likwidowac ;D A i tak idzie zima wiec nie bedzie tak widac ale mam nadzieje ze do wiosny zrobie z nim porzadek : chyba ze znow bede w ciazy ;D ;D ;D
Moja corka kochana wykapana i sobie smacznie spi wiec mamusia ma troszke wolnego czasu na klikanie
Moja corka kochana wykapana i sobie smacznie spi wiec mamusia ma troszke wolnego czasu na klikanie
Podziel się: