reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bzuszek mi znika powoli sam ale dupcia i bioderka gozej wszystkie spodnie rozm 38 alecoz 13 par lezy w szafie wede w nie hii ale sie nie zapne chyba tzeba bedzie troche pocwiczyc:) ale najpierw musze w pelni wrocic do sil...

reklama
Ja tak po trzech miechach w swoje spodnie wchodziłam.Na początku to musiałam sobie kupić nawet spodnie takie wieksze ,bo nie miałam w czym chodzic a wiosna szła,potem oddałam je mojej wielkiej siostrze która ma 180 cm wzrostu i jest raczej grubokościstai na nią w sam raz były

a ja kurdupel mały 166 cm wzrostu i bez bioder kąpletni

kamcia Ty dopiero co po porodzie wiec jeszcze masz czas schudnac  ;) Ja mimo ze mam brzuszek to i tak waze 8 kilo mniej niz przed ciaza  ;D A spodnie teraz sa na mnie za duze i nie mam w czym chodzic

ufff... ja już też jestem wolna ;D
Szatan śpi ;D

Noelka ale masz extra ze swoim brzuchem ::) . Ja tam narazie swoj odstawiam w odstawke i sobie powtarzam ...jutro poćwicze ::) :p
Tego jutro to chyba juz z pół roku było ::) :p

Noelka duzo wypoczynku zycze na " emigracji " z domu :p

Własnie pochłonełam prawie pół swieżego chlebka z paprykażem ::) >:D
wrrrrr.....no i jak tu sie odchudzac ::) :p

a wacajać do tych krzesełek to niewiem czy byśmys ami kupili taki drogi fotelik ::) Raczej rozgladalibyśmy sie za tańszym .
Ale dzieki bogu są ...dziadkowie ;D

dzieki biedronka
myślę że każda żona od męża powinna odpoczac co jakis czas, jak to mówi moja siostra ...dla zdrowia psychicznego :laugh: :laugh:

ach ja po tych cyrkach z krzesełkiem moim to bym już odżałowała ,nie miała bym tylu stresów,a jak teraz wstaje i chce wyłazić ,nieraz zje parę łyzeczek i już wyłazi,a wiem że głodna dalej bo podjada dalej jak jej daje w zabawie

teraz już przestałąm ..jak chce jeść to do krzesełka ,i basta

To papatki, narazie dziewuszki trzymajcie się zdrowo

ide reszte pakować ,meżowi kolacyjkę naszykowac bo z robotki wraca.do klikania nastepnego pa
:) :)

Czesc, dziewczyny.
Sorry ze rzadko wpadam, ale juz pracuje...wrocilam do szkoly i mam niebotyczne sterty papierow do przerobienia. Zaczelam awans na dyplomowanego i do czwartku mam zdac plany wynikowe...kto nie byl nauczycielem nie zrozumie...6 planow...i plan pracy samorzadu na dodatek. Ale juz finiszuje i entuzjastycznie popatruje na weekend. Wrzesniowy weekend, cudo! Jesien mam taka nieziemska, caly ogrod w pomaranczach i zolciach, rudbekie kwitna, astry, zlocienie....grzyby wcinamy na okrąglo, ale wy pewnie tez. Widze u was mnooossstwo nowych twarzy, przepraszam, ze nie kojarze, ale pozdrawiam te STARE forumowiczki.
Donosze wam kochane ze Jonatan zdrowy, raczkuje entuzjastycznie, przy meblach nawet chodzi....na wszystko co sie rusza wola tata, mamy z nim duzo uciechy.
Jak tam Biedronka? Nie dpisujesz mi na gg? czasem cos skrobne, jak dopadne laptopa...wiecie, matka 3 synow i opiekunka tesciow...tesc ma parkinsona....moj czas liczy sie na minuty, szalenstwo. ;D
Mamy ponad sto sloikow pikli z curry, aktualnie wekujemy grzyby z moja szalona tesciową. Do 2 w nocy wczoraj powidla smazyla. No, u`ciekam, podczytuje was czasami i pozdrawiam wesolo, noelia, mija, trzymajcie sie, Pycha...pomyslcie o mnie czasem jak bedziecie bukiety robic. Ja tez robie....z suchej hortensji i wrzosow. I kominek sie pali! I nareszcie swetry mozna nosic- jednym slowem, szczesliwa jestem, bardzo!

Co do tej figury wyglada lepiej niz przed ciaza i mam mniej o 7 kg, ale baniak straszny...jak w 4 miesiacu...nad ta blizna taki rulon doslownie...w ciuchy stare wchodzilam juz po 2 tyg a ze szpitala tez wracalam w normalnych ale spodnie takie szerokie bo blizna bolala...ale znow bluzki jakies takie przykrutkie sie zrobily a juz na takie sobie pozwolic nie moge bo mimo licznych i baardzo czestych zabiegow wylazly i wstretne rozstepy:(

Co do krzeselka bardzo wam dziekuje! wlansie z takim bajerami chcielismy kupic tylko wybor ogromny... No a drewniany to nieee bo mala jeszcze nie siedzi...a teraz bardzo niewygodnie sie ja karmi...

milego wieczorku!!!

reklama
L4dY-bIrd Ale się uchachałam, czy też uhahałam z Twojego " Kierownik jest zadowolony"

Kalina Ach, ale pieknie to napisałas, aż zapachniało.

Pozdrawiam Was wszystkie i uciekam do moich skarbków. ;)

Do góry