reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moje male sloneczko spi ;D a taka byla padnieta ze poszla spac bez kapieli.Ledwo zdazylam jej zmienic pampersa i ubrac w pizamke ;D A jeszcze przed snem zrobilismy dlugi spacerk bo poszlismy odprowadzic babcie na przystanek ale w koncu postanowilismy sie przejsc dalej i tak od mostu Gdanskiego wzdluz ZOO do mostu Slasko-Dabrowskiego przez park Praski i jeszcze w parku w muszli byla impreza i kupilismy balona na gaz kubusia puchatka i moje dziecko trzymalo caly czas za noge tego kubusia az do samego domu ;D I ponad 3 kilometry zrobilismy :
Fotki nie wkleje bo jestem nie fotogeniczna ;D ;D ;D ;D
Fotki nie wkleje bo jestem nie fotogeniczna ;D ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
A u nas ostatnio ze spaniem jest tak że jak kładę Majkę już po jedzonku to ona przekręca się na brzuszek i wstaje i ani myśli spać, i od kilku dni jest bitwa między nami żeby już usnęła, przytrzymywanie jej nie pomaga bo się złości i zaczyna wypinać na wszystkie strony. Właśnie przed chwilą stoczyłyśmy taki bój i zrezygnowana zasnęła. Wpadłam powiedzieć wam dobranoc bo ja też uciekam już do łóżeczka, ostatnio chodzę cały czas niewyspana, kiedy ja sie wreszcie wyśpię? ;D ;D ;D
kubusiowa
Fan(ka)
Witam
Oj nie dam rady przeczytac dzisiaj wszystkiego, jesteśmy po 2 dniowej imprezce wiec i zaległości na bb.
anaconda - Duzo zdrówka i usmiechu dla Majeczki
jutro poczytam co naklikałyście i opowiem co u nas ciekawego, a tk szybciutko Kubus zaczyna raczkować dzisiaj dwa "raczki" do przodu pokonane chyba zakumał że tak mozna do przodu bez pełzania, superancko!!! ;D ;D ;D
Dobrej nocki
Oj nie dam rady przeczytac dzisiaj wszystkiego, jesteśmy po 2 dniowej imprezce wiec i zaległości na bb.
anaconda - Duzo zdrówka i usmiechu dla Majeczki
jutro poczytam co naklikałyście i opowiem co u nas ciekawego, a tk szybciutko Kubus zaczyna raczkować dzisiaj dwa "raczki" do przodu pokonane chyba zakumał że tak mozna do przodu bez pełzania, superancko!!! ;D ;D ;D
Dobrej nocki
Witam z raneczka jako 1 ;D
u mnie nocka przespana cała,mały wstał o 8.20 na mleko i juz koniec spania
pogoda niezaciekawa bo wilgotno jakas smieszna mgla
co do mleka to dzieci w jego wieku wypijaja 220(3razy) a muj 120 (2razy) i sie tym nie przejmuje widocznie tyle potrzebuje
WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAJECZKI
MIJA to swietnie ze imprezkA SIE udała
u mnie nocka przespana cała,mały wstał o 8.20 na mleko i juz koniec spania
pogoda niezaciekawa bo wilgotno jakas smieszna mgla
co do mleka to dzieci w jego wieku wypijaja 220(3razy) a muj 120 (2razy) i sie tym nie przejmuje widocznie tyle potrzebuje
WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAJECZKI
MIJA to swietnie ze imprezkA SIE udała
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam!!!!
grzybobranie sie nie udalo! > > > > >
mnie hubcio o 6 obudzil lobuz maly! ale coz trzebabylo wstac! a teraz idesie z nim pobawic!
grzybobranie sie nie udalo! > > > > >
mnie hubcio o 6 obudzil lobuz maly! ale coz trzebabylo wstac! a teraz idesie z nim pobawic!
reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Dzien dobry!
Zapowiada sie sloneczny dzien.
Jula wstala przed 9 wiec dala troszke pospac.
Mordziulka dlaczego sie grzybobranie nie udalo?
Iwonka to fajny spacer sobie zafundowaliscie.Jak bylismy w zoo jakis miesiac temu to tez Jula dostala takiego wielkiego Puchatka i byla nim zachwycona .Dumnie go transportowala do domku trzymajac za sznurek.
Zapowiada sie sloneczny dzien.
Jula wstala przed 9 wiec dala troszke pospac.
Mordziulka dlaczego sie grzybobranie nie udalo?
Iwonka to fajny spacer sobie zafundowaliscie.Jak bylismy w zoo jakis miesiac temu to tez Jula dostala takiego wielkiego Puchatka i byla nim zachwycona .Dumnie go transportowala do domku trzymajac za sznurek.
Podziel się: