reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija super ze dobrze sie bawiłas ;D lecz bol głowki :D

Mordziulka miłego grzxybobrania ;D

Anaconda wszystkiego najlepszego dla Majeczki ;D

Iwonka2006 wklej zdjecie i pochwal sie fryzurka :D

reklama
Moje male sloneczko spi ;D a taka byla padnieta ze poszla spac bez kapieli.Ledwo zdazylam jej zmienic pampersa i ubrac w pizamke ;D A jeszcze przed snem zrobilismy dlugi spacerk bo poszlismy odprowadzic babcie na przystanek ale w koncu postanowilismy sie przejsc dalej i tak od mostu Gdanskiego wzdluz ZOO do mostu Slasko-Dabrowskiego przez park Praski i jeszcze w parku w muszli byla impreza i kupilismy balona na gaz kubusia puchatka i moje dziecko trzymalo caly czas za noge tego kubusia az do samego domu ;D I ponad 3 kilometry zrobilismy ::)
Fotki nie wkleje bo jestem nie fotogeniczna ;D ;D ;D ;D

A u nas ostatnio ze spaniem jest tak że jak kładę Majkę już po jedzonku to ona przekręca się na brzuszek i wstaje i ani myśli spać, i od kilku dni jest bitwa między nami żeby już usnęła, przytrzymywanie jej nie pomaga bo się złości i zaczyna wypinać na wszystkie strony. Właśnie przed chwilą stoczyłyśmy taki bój i zrezygnowana zasnęła. Wpadłam powiedzieć wam dobranoc bo ja też uciekam już do łóżeczka, ostatnio chodzę cały czas niewyspana, kiedy ja sie wreszcie wyśpię? ;D ;D ;D

Witam

Oj nie dam rady przeczytac dzisiaj wszystkiego, jesteśmy po 2 dniowej imprezce wiec i zaległości na bb.

anaconda - Duzo zdrówka i usmiechu dla Majeczki

jutro poczytam co naklikałyście i opowiem co u nas ciekawego, a tk szybciutko Kubus zaczyna raczkować dzisiaj dwa "raczki" do przodu pokonane chyba zakumał że tak mozna do przodu bez pełzania, superancko!!! ;D ;D ;D

Dobrej nocki

Witam z raneczka jako 1 ;D

u mnie nocka przespana cała,mały wstał o 8.20 na mleko i juz koniec spania
pogoda niezaciekawa bo wilgotno jakas smieszna mgla :p

co do mleka to dzieci w jego wieku wypijaja 220(3razy) a muj 120 (2razy) i sie tym nie przejmuje widocznie tyle potrzebuje

WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAJECZKI

MIJA to swietnie ze imprezkA SIE udała

witam!!!!
grzybobranie sie nie udalo! >:D >:D >:D >:D >:D

mnie hubcio o 6 obudzil lobuz maly! ale coz trzebabylo wstac! a teraz idesie z nim pobawic! ;)

Witam !
Wczoraj nas nie było, ale może uda mi się przeczytać, co naklikałyście ;). Byliśmy cały dzień u dziadków, pogoda była super, dzieciaczki grzeczne, po prostu miodzio ;D.
Anaconda - spóźnione życzenia dla Majeczki :)
pim10.gif

reklama
Dzien dobry!

Zapowiada sie sloneczny dzien.
Jula wstala przed 9 wiec dala troszke pospac.

Mordziulka dlaczego sie grzybobranie nie udalo?

Iwonka to fajny spacer sobie zafundowaliscie.Jak bylismy w zoo jakis miesiac temu to tez Jula dostala takiego wielkiego Puchatka i byla nim zachwycona .Dumnie go transportowala do domku trzymajac za sznurek.

:) :) :)

Do góry