reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie
Kamcia jak malemu ropialy oczka to polozna kazala przemywac zielem świetlika to jest taka herbata , dostaniesz ja w zielarskim
My juz dzisiaj po plywaniu malutki tak sie zmeczyl ze spi juz druga godzine

reklama
A ja szukam jakiegoś fajnego i bezpiecznego fotelika samochodowego (dla dziecka już siedzącego), może macie jakieś propozycje, tylko też nie może byc zbyt drogi bo z funduszami u nas ostatnio krucho ;D

Cześć mamuśki
Mam wielki ból głowy impreza była super
Choć dziś ją odchoruje...balowaliśmy do 5 rano
Dziś dzień pod tytułem kanapa,telewizor,jedzenie i dużo soków 8)

LILITH Nie martw się Noe ma 8 miesięcy i waży 8 kg....czytałm żę teraz waża czasami tyle dużo młodsze dzieci
Moja lekarz mówi tak...dziecko sie nie zagłodzi a jak jest szczupłe nie upasione szybcjej sie rozwija ruchowo

Ide leczyć głowoból
Miłej niedzieli :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI

Załączniki

• glitt46.gif
    glitt46.gif
    68,6 KB · Wyświetleń: 52
no to i ja witam popoludniem!!!!!!!!
my juz po obiadku i walsnie mezulek zaproponowal cobysmy pojechali z hubciem na grzybki!!! ja sie zastanawiam zastanawiam zastanawiam.....ale chyba pojedziemy bo coz tak siedziec bedziemy???

mija fajnie ze fajnie bylo na weselichu!!!! nonek chyba jeszcze z dziadkami co???

zyczymy milej niedzieli!!!!!

Kubica 3 !!!!

ja wpadłam na chwilkę poczytać co sie tu dzieje, bo niestety podczas F1 nie mogłam, bo nam TVN4 nie odbiera jak komp włązcony :(

a tearz zmykam na spacerek bo już na mnie czekają

Mija fajnie że było fajnie ;D

mordziulka jedż na te grzybki, zawsze to jakiaś rozrywka :)

anaconda27 ja polecam Ramatti Venus, jestesmy z niego bardzo zadowoleni, pewnie że sa lepsze, ale tez i droższe

My juz tez po obiadku i znow moje dzieci duze i male spia ;)
Na wlosach sobie zrobilam jakby balejaz i wyszlo ok :)
ja uwielbiam zbierac grzyby ale jeszcze w tym roku nie bylam w lesie ale za to moj tata byl kilka razy i mi przyniosl i dzis tez jest na grzybach bo pojechali na mazury ;) Zaraz ma przyjechac tesciowa w odwiedziny ;D

reklama
My juz po obiadku i spacerku, ale pieknie dzis mamy sloneczko i 21 stopni. Co do mleczka, to moj tez ostatnio cos malo mi go wypija, zazwyczaj pil 200 ml a teraz zaledwie 100. No ale coz, dopoki zdrowiutki i zadowolony to nie bede sie przejmowac. Co do fotelika Anaconda to mysmy sie ostatnio dowiadywali i najlepsze recenzje zebral fotelik samochodowy firmy Römer. Nie wiem ile on w Polsce kosztuje, u nas od150-170 Euro. Zakupimy go dopiero wtedy, gdy maly bedzie juz siedzial, na razie jeszcze jezdzi w foteliku dla dzieci niesiedzacych ;) z maxi cosi.

Do góry