reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry w ten piekny poranek. U nas sloneczke przyswieca jak nie wiem:). Wlasnie probuje konczyc moje sniadanie, bo w miedzy czasie Erinio sie przekrecal na brzuszek i krzyczal po paru minutach, zeby go znow na plecki przekrecic. Ciekawa jestem, kiedy opanuje sztuke samoprzekrecania na plecki ;D. Ostatnio bylismy na zakupach z malym,bo trzeba mu bylo juz pokupowac nowe ubranka, ze wszystkich juz powyrastal, kupilismy troche grzechotek i ksiazeczke, ktora moze zabrac ze soba do wanny, poniewaz jest "nieprzemakalna" ;). Ja bym pewnie jeszcze wiecej kupila, ale maz mnie hamowal :). Patrzylismy tez za nowym fotelikiem samochodowym, poniewaz ten ktory teraz mamy powoli jest za maly. Juz sie zdecydowalismy jaki kupimy, poczekamy jeszcze do przyszlego miesiaca

reklama
Witam
my jeszcze dzis na zakupkach byliśmy ,ale taka tam spożywka w biedronce :)
też słonko u nas swieci ,ale chmura już jest nad moim domem :mad:

Dzien dobry mamunie  ;)
Pogoda piekna,dzioecko zalicza wlasnie pierwsza drzemke a ja mam wreszcie chwilke dla siebie.Robert pozmywal wczorajsza sterte ze zlewu,sam z wlasnej inicjatywy  ;D A ja na poprawe humorku farbuje sobie zaraz wlosy i z blondynki wracam do ciemnego koloru  ::) Ciekawe czy jednak humor jeszcze bardziej mi sie nie pogorszy jak mi wlosy wyjda zielone  :laugh: :laugh: :laugh: A co tam  ;D

kamcia*
Nam jak odpadl pepek to polozna mowila zeby jeszcze przez kilka dni pepek przemywac az do calkowitego za gojenia a oczy rumiankiem nie przemywalam bo podobno jednak moze uczulac i jeszcze bardziej oczka ropieja wiec zalecono nam plyn do przemywania oczu ja mam OFTARINOL i nam pomogl ale sa rozne specyfiki o ktore zapytaj w aptece magistra  ;)

milej niedzieli wszystkim zycze !

A i wszystkiego naj dla MAJECZKI anacondy z okazji skonczenia 8 miesiecy

Witamy. My też przemywałyśmy pępuszek jeszcze kilka dni do całkowitego wygojenia. A co do oczek to przemywaj solą fizjologiczną i jak odwiedzi cie pediatra w domu to koniecznie o tym powiedz, zapewne przepisze ci jakieś kropelki. U nas pogoda słoneczna, zapewne po obiadku pójdziemy na spacerek, tylko nie wiem czy mąż zechce iśc bo przecież dzis jeździ Kubica (zapewne nie pójdzie) ;D
Iwonka2006 dziękujemy

Kamcia my tez przemywalismy pepusze4k jakis czas po tym jak odpadl!!!

oczywiscie wszystkiego dobrego dla Majeczki

U nas tez pogoda boska!!!! nic tylko spacerki!!! 14 idziemy na szczepienie i az sie boje jak mala na wage pojdzie bo nie chce mi pic mleka....juz nie wiem co mam z nia zrobic...dzis wypila tylko 40 ml :( dostaje kaszke na wieczor i ja oczywiscie pochlania nawet 200 ml takiej baaaardzo gestej....wszystko co z marchewka tez zjada pieknie lyzeczka ale cos nie chce mi pic mleka:(:(
A teraz to juz napewno nie przez zabki bo jakos herbatke czy soczek pic moze:(

zuzia- mój też ostatnio jest strasznie marudny , ma dziąsełka opuchnięte a rączki prawie non stop wędrują do buzi.

Iwonka - jak wczoraj jechaliśmy do Częstochowy to też widzieliśmy 2 wypadki , w jednym przypadku to też był wypadek spowodowany z winy kierowcy tira na prostej drodze(najprawdopodobniej zasnął) naparawde teraz aż strach wsiadać do auta :-[

lena3004 pisze:
Ja też witam wszystkie.Ale klikacie ostatnio dużo, nie mam szans nadążyć.
JoannaMK A z czego śćiągnęłaś te piosenki fasolki? Mi też sie bardzo podobaja, ale nie wiem skąd je śćiągnąć.

z osla ale jak by mi sie udalo to moge Ci przeslac wiec podaj maila na priva!!

reklama
Wypadków co niemiara, co chwila sie o jakimś słyszy. Mąż oczywiście ogląda Kubicę a ja w tym czasie siedzę na bb. Jak sie skończy formuła 1 to weźmiemy Majeczkę i pójdziemy na spacer. Wypatrzyłam wreszcie u niej ząbka, narazie widać takią tycią kropeczkę ale na 100% jest to ząbek ;D ;D ;D

Do góry