reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie, dopiero teraz udało mi sie tu zajrzec
my po zakupach, ale nie jestem zadowolona, nbo nadal nie mam butów
a jesli chodzi o kierowców i wypadki, to jestem coraz bardziej przerażona, w przyszłym tygodniu jedziemy nad morze, to jest około 300 km i chyba będę cały czas zdrowaski odmawiac, dziś np. jakis duren wyprzedzał pod górke prosto na nas, całe szczęscie mój Darek wyhamował
my po zakupach, ale nie jestem zadowolona, nbo nadal nie mam butów
a jesli chodzi o kierowców i wypadki, to jestem coraz bardziej przerażona, w przyszłym tygodniu jedziemy nad morze, to jest około 300 km i chyba będę cały czas zdrowaski odmawiac, dziś np. jakis duren wyprzedzał pod górke prosto na nas, całe szczęscie mój Darek wyhamował
Witajcie ponownie wieczorkiem ;D Ja juz wysprzatałam domek i poprałam teraz czeka mnie wielka strta prasowania...ale mi sie nie chce.
Macius juz padł i dobrze mam spokoj i ide wyłozyc zwłoki do wanny...moze jakas maseczka
Macius juz padł i dobrze mam spokoj i ide wyłozyc zwłoki do wanny...moze jakas maseczka
Pycha
mama Mai i Marty
Kunda ale masz fajnie, bo Majka dopiero po 21 zasypia, a czasami nawet około 22
no ale teraz juz coraz szybciej ciemno, więc powoli będziemy sie przestawiać
ale dzis pustki wszedzie, każdy siezajmuję rodzina, ja mam chwilę bo Darek poszedł sie kąpać,
no ale teraz juz coraz szybciej ciemno, więc powoli będziemy sie przestawiać
ale dzis pustki wszedzie, każdy siezajmuję rodzina, ja mam chwilę bo Darek poszedł sie kąpać,
witam mamuski mam pytanie bo mojemu aniolkowi odpadl wlasnie pepek i czy mam go dalej pzemywac i odrywac pampersa czy moge zakryc bo mi krewka body brudzi..?
no i od 3 dni oczka mu ropieja i zolc mu skleja powieki przemywam rumiankiem i swoim mlekiem ale nie wiem kiedy to minie?
buzaki
no i od 3 dni oczka mu ropieja i zolc mu skleja powieki przemywam rumiankiem i swoim mlekiem ale nie wiem kiedy to minie?
buzaki
reklama
Podziel się: