reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie, dopiero teraz udało mi sie tu zajrzec

my po zakupach, ale nie jestem zadowolona, nbo nadal nie mam butów

a jesli chodzi o kierowców i wypadki, to jestem coraz bardziej przerażona, w przyszłym tygodniu jedziemy nad morze, to jest około 300 km i chyba będę cały czas zdrowaski odmawiac, dziś np. jakis duren wyprzedzał pod górke prosto na nas, całe szczęscie mój Darek wyhamował

Witajcie ponownie wieczorkiem ;D Ja juz wysprzatałam domek i poprałam teraz czeka mnie wielka strta prasowania...ale mi sie nie chce.
Macius juz padł i dobrze mam spokoj i ide wyłozyc zwłoki do wanny...moze jakas maseczka :D

Kunda ale masz fajnie, bo Majka dopiero po 21 zasypia, a czasami nawet około 22
no ale teraz juz coraz szybciej ciemno, więc powoli będziemy sie przestawiać

ale dzis pustki wszedzie, każdy siezajmuję rodzina, ja mam chwilę bo Darek poszedł sie kąpać,

A my właśnie wróciliśmy z kina-ledwo udało mi się nie wyjść przed końcem seansu tak tęskniłam za Niunią...A ona sobie w najlepsze śpi wykapana i nakarmiona przez babcię...

witam mamuski mam pytanie bo mojemu aniolkowi odpadl wlasnie pepek i czy mam go dalej pzemywac i odrywac pampersa czy moge zakryc bo mi krewka body brudzi..?
no i od 3 dni oczka mu ropieja i zolc mu skleja powieki przemywam rumiankiem i swoim mlekiem ale nie wiem kiedy to minie?
buzaki

reklama
Do góry