reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wITAM PÓŻNYM RANKIEM
Ja dziś też na zakupy ,bo dzis matki boskiej pieniężnej ,ale dopiero wieczorem ,chciałabym Emi jakąś kurteczkę jesienno wiosenną kupić ,spodnie i takie tam drobiazgi :laugh:
kiedyś nic jej nie musiałam kupować ,no prawie nic ,ale dobre czasy się skończyły :-[ :laugh: :laugh:

reklama
Cześć wszystkim mamom :)
Mały właśnie zasnął, więc mam chwilkę. Dziś strasznie nam wojuje od rana, a dziąsła na dole ma tak opuchnięte, że chyba lada chwila będzie ząbek.
Mija - życzymy udanej zabawy >:D ;) :laugh: ;D

Witamy i my, ale dziewczyny się rozpisałyście. Nie nadążam z czytaniem. Dziś byłam na targu i kupiłam Majeczce dresik, rajtuzki i buciki. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów. Mija udanej zabawy, tez bym z chęcią pochulała i pojadła dobrych rzeczy. Ja miałam piec dziś karpatkę ale mi się nie chce. Teraz gotuję spagetti, a mąż robi bramkę do schodów bo odkąd Maja zaczęła raczkować to boimy się że spadnie ;D

I ja witam po poludniu! Rzeczywiscie ze sie dziewczyny rozpisaly ;D ale to dobrze ze jest nas coraz wieksza grupa ;)
Moje dzieci teraz wlasnie spia ;) I te duze i te male ;)
Dzis dowiedzialam sie o nowych faktach z wypadku.TIR z na przeciwka zjechal i prosto na nich uderzyl,oni przekoziolkowali i wpadli w samochod przed nimi.Moj "brat" zginal na miejscu a znajomy na ktorego zawsze moglam liczyc w drodze do szpitala :( :( :( A kierowca z TIRa uciekl i do tej pory go nie ma...

Dzieciaczki cudne :) :) :) Ja swojej coreczki tez juz praktycznie nie pamietam takiej malej ;)

pogoda ladna ale w przyszlym tygodniu ma byc jeszcze ladniejsza :laugh: :laugh: :laugh:

Iwonka ale straszna historia ,współczucia , :( :-[
a kierowca najpewniej pijany był ,dlatego zwiał brr jak człowiek sobie pomyśli że tacy wariaci po drogach jeżdżą ,

No właśnie, potem aż strach siąść za kierownicą i gdziekolwiek jechać. My jak jedziemy do mojej mamy (ponad 100km) to ona zawsze sie boi żeby nic się nie stało

Ja mam weselisko w rodzinie dokładnie 14 pażdziernika mój najmłodzy brat sie żeni ,więc trzeba cos sobie do ubrania kupić ,mąż naszczęscie ma ,coś dla córci ,prezent ,kwiaty itd .

cholera strasznie drogie te chulanie jest :-[ :mad: :-[

reklama
aż się boję na zakupy jechać ,bedę dziś męża ostro stopowac ,chociaż my wcale szybko nie jedziemy ,a potem on się denerwuje że mu nyrlam hi hi

ale nieraz wyzywam pod nosem ,na kretynów na drodze

Do góry