reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka2006 wyrazy współczucia
Kunda faktycznie dawno cię tutaj nie było
Majka raczkuje całe dnie, tylko śmiga z jednego końca pokoju do drugiego. Ja siedzę na allegro i próbuję znaleść coś ciekawego, chuśtaweczka sprawdza się znakomicie, tylko mój mąż ostatnio wymyślił że trzeba do niej jakiś akumulatorek dorobić żeby nie trzeba było bujać ;D ;D
Zielona synek wspaniały
;D

reklama
Iwonka przykro mi :( a malenstwo sliczne :D
U mnie tez wczoraj był wypadek dwoch rowerzystów wjechało pod tira, zjezdzali z drogi podporzadkowanej i sie nie zatrzymali :(

Ja nie mam kota ale zato mam dwa psy, no jeden jest tesciów ale poniewaz mieszkamy na jednym podwórku wiec...

Anakonda faktycznie ale mały jest coraz bardziej absorbujacy i nie mam za duzo czasu aby klikac...teraz tez zamiast spac to rozwala puzle ;D

Iwonka przykro mi , ale jak pisała Kunda dziś jakiś koszmar z wypadkami,moze przez tą pogode

anaconda super sa tzw. gumo majty ... :) majtki na gumie podczepiane jak chuśtawka , maleństwo jak już umie odbija sie od ziemi ..musi tylko mieć juz dobrą równowage żeby o framugi sie nie obijać ;D

zielona śliczny maluch,jaki słodki juz nie pamistam jak Noeś był taki mały :)

Co do noska to też mamy wode morska w spraju jak Noeś był mały i strasznie grzały kaloryfery super nawilżała slozówkę i podobno idealna jest na katar,nawet dla dorosłych

No mamuśki weteranki schodzą sie powoli..super

to ja też tu wracam,jak mozna ???
własnie przyjechał internetowy chłopak mojej szwagierki ,może nie ma zniewalajacej urody ale sympatyczny gość,nawet jedzonka nazwoził i kupe gazet do czytania
zielona bardzo masz fajny nik, :laugh: a dzidziuś słodziutki

reklama
Na takiego hopsaka to musimy jeszcze poczekać, bo u Majki z równowagą tylko na nóżkach jeszcze kiepsko. Moja siostra też raz się umówiła z chłopakiem przez internet, był bardzo grzeczny i sympatyczny, ale jakoś im nie wyszło na dłuższą metę. ;D
Uciekam teraz do małej bo zaczyna marudzić a muszę ją przetrzymać jeszcze godz. Już jest wykąpana, teraz trochę zabawy, jedzonko i lulusia ;D
DOBRANOC WSZYSTKIM

Do góry