reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A to fotka z Dnia Dziecka :

_628353_n.jpg

witam wieczorkiem

Ale duż naklikane nie dam rady wszystkiego poczytać sorki! ::)

Ale macie fajne dzidzie, super zdjęcia!!! Ja też zaraz poszukam zdjęć jak Kubuś sie urodził i aktualne

iwonka - przykro mi, wiadomośc straszna i taki młody człowiedk, moja kuzynka w czerwcu zginęła w wypadku samochodowym w Niemczech miała 20 lat, rozumien jaka to strata

dobry dzien bardzo !!!!

witam po dosc dlugiej przerwie ,tak jak juz poprzednie moje kolezanki weteranki sciagamy powoli spowrotem ......myle ze jeszcze ktos pamieta mnie a prawda taka jak Mija pisala ..sentymety to tu zaczynalam stawiac pierwsze kroki na forum i tu wiele sie dowiedzialam i poznalam nowe kolezanki tak wiec trza bylo powrucic

Iwonka wyraz współczucia ,coz takie juz jest przeznaczenie kazdego z nas tylko czemu BÓGzabiera do siebie tak młodych ludzi......przykro mi naprawde

co do zwierzatek domowych to pieski i kotki lubie ale nie jestem za tym aby miec je w domy ,choc moze gdybym miala na to warunki ( mieszkanie -swoj domi podworko) ale jak w bloku to uwazam ze te zwierzaki sie mecza ....mialam 6 lat temu papuge przez 2 lata ( byla kupiona specjalnie dla tygrysa )no ale zdechla ,a teraz Radek kupil dzieciom na dzien dziecka po....chomiku takim minjaturkowym czyli mam dwa ,miala byc para ,a sa dwa samce ....no coz .....

dzieciaczki sa sliczne ja juz zapomnialam jak moja Toska byla taka "kruszynka".....

Rany nie wiem co wstąpiło w Noe od kilku nocy skubaniec nie śpi tylko łazi po nas i płacze ::)
Oczy mi się kleją ,głowa pęka..już dziś miałam mu ochote urwać głowe
Już zasypiał,przestawał płakać aż nagle się zrywał i znowu do siadania,raczkowania,łażenia po nas :mad:

Ide pakować Noesia ..dziś w nocy będzie męczył dziadków,a my na weselisku znajomych bedziemy szaleć ;D
Jak nie zaśniemy gdzieś pod stołem po tych nie przespanych nocach

WITAM z raneczka
moja gnidka od paru dni juz nie chce zasypiac po porannym mleczku :(,tylko buszuje po podłodze i dyskutuje(krzyczac) :p takze sasiedzi tez juz pewnie nie spia--a tata po nocce spi ;D

faktycznie Weteranki powracaja na stare smieci ;D

reklama
MIJA miłej zabawy na weselichu,obys dała rade poszalec ;D

tez bym poszła na weselicho nozka pokrecic,ale u mnie nic sie nie szykuje :p a najchetniej to bym poszła na takie wiejski :laugh:

Do góry