reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zuzia Super sa te stronki dla maluchów. Wydrukowałam  sobie całkiem sporo tekstów i teraz się bedzie mamusia douczać. Bardzo podobają mi się stronki pani Ewy, super szczególnie jak dzieci sa wieksze to można śpiewać karaoke. :laugh: :laugh: :D

reklama
A czego jeszcze używacie na katarek, bo ja tak na wszelki wypadek kupiłam sól fizjologiczną ale jeszcze jakieś kropelki by się przydały

ja, tak jak Mija, kiedys pisałam na tym wątku i postanowiłam wrócic,
tez czasami podczytywałam co tu piszecie, ale czesto było tego tak dużo że nie wyrabiałam z czasem, zwłaszcza, że od dłuższego czasu trzeba Majke prowadzać za raczki, bo chce chodzic, ale może niedługo będzie lepiej, bo juz sama stawia kroczki, albo gorzej bo trzeba będzie za nią chodzic ::)

ja na katar stosowałam sól fizjologiczną i grucha była niezastapiona

kasiula - ja mam coś podobnego, tylko kupione w Czechach i o wiele tańsze (z wyglądu troszkę się różni, ale zasada działania ta sama). Polecam - super rzecz. A przed użyciem tego aspiratora zakraplam nosek wodą morską (Sterimar albo Unimer Pediatric - polecam ten drugi, bo ma lepszą końcówkę, nie można jej zbyt głęboko włożyć).

Czesc mamusie!!!
Widze ze sie dzis troche na klikalo i weteranki mam siedzacych w domach z dziecmi powracaja! SUPER!!!
My dzis znow caly dzien w drodze.Dopiero wrocilismy i wzielam sie za robienie obiadku.Kupilam dzis obudowe do kominka i od poniedzialku zaczyna sie montaz calosci  ;) Juz mam dosyc tego remontu i tego czekania na koniec.
Pogoda nawet ladna tylko ze wiatr ale jest ok.

Ja jestem straszna kociara  ;D Uwielbiam koty i zawsze w moim domu od dziecka byly.Z reszta cala moja rodzina kocha zwierzeta i ma ich mnostwo w domach a moja ciocia przez wiele wiele lat do nie dawna byla prezesem stowarzyszenia ochrony zwierzat w Warszawie.Ja w tej chwili kota nie mam i z tego powodu bardzo ubolewam  :( bo moj Robert jest uczulony ale jak sie tylko przeprowadzimy do domku nie dlugo to napewno choc jakiegos podworkowego sobie przygarne  ;D lub sam do mnie przyjdzie bo jak tylko mam cos do zjedzenia to karmie wszystkie koty w okolicy i psy tez a dwa mamy ktore pilnuja naszego domku  ;)

JoannaMKJeszcze raz najlepsze zyczenia z okazji 1 urodzin !!!!

reklama
Do góry