reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja kota w domu nie mogłabym miec, zresztą chyba żadnego zwierzaka, no ewentualnie chomika

chciałam wyjśc na popołudniowy spacerek, ale coś sie pogoda psuje, a szkoda..............

reklama
Pycha pisze:
iwonka2006 pisze:
Czytalyscie ze od nocy z 15 do 17 wrzesnia forum bedzie nie czynne !!!

no właśnie, ale z 15 na 17 to nie tylko noc?????????????

mam nadzieje ze to pomyłka i chodzi o to że w nocy z 15 na 16 ??????
Oj chyba jednak ma byc tak jak napisali czyli do 23:59 14 wrzesnia bedzie forum czynne a od 00:00 15 wrzesnia do 17go 23;59 nieczynne :( :( :( A z reszta juz sama nie wiem ;) ;D ::) :p

A ja właśnie wróciłam z takiego krótkiego półgodzinnego spacerku, pogoda nie najlepsza ale nie pada więc postanowiłam to wykorzystać. Majka ucieszona (uwielbia jeździć w wózku) i mam też zadowolona bo dzieciunio grzeczne. Teraz biorę się trochę za porządki bo niedługo mąż wróci z pracy ;D

Witam wszystkie nowe mamy...oj dosc dawno tu tez nie pisałam, choc dosc czesto podczytywałam bo podobnie jak Mije ciagneły tu sentymenty ;D

My na katarem mamy kropelki, bo sol fizjologiczna zupełne u nas nie działa :D

Ja dostalam wlasnie smutna wiadomosc :( :( :( :( :( :(
Moj kolega a praktycznie taki brat przyszywany cioteczny wraz z moim tez znajomym zgineli w wypadku samochodowym w kolizji z TIREM :( :( :( :( :( :(

A ja mam dwa małe pieski , oczywiście na pole się nie nadają (są naprawde maleńkie) więc mieszkają w domku .
Potem wkleje fotki a narazie kilka zdjęć mojego synka ;)

_628209_n.jpg

_628212_n.jpg

reklama
Do góry