reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka jeszcze raz dzieki za zyczonka i przyjmin wyrazy wspolczucia!

Takie jest zycie U nas na podworku gosciu jechal dwa dni temu po pijaku i jemu nic sie nie stalo a jego pasazer ma zlamany kregoslup.Chlopak ma niecale 20 lat.. :(

My tez mamy kotke.Jula ja uwielbia.

dziewczyny z zamknietego watka wrocily ..no prosze....witam,witam!!!!

Strasznie zmoklam podczas czekania na autobus. Czekalam jak glupia godzine w ulewie.Dobrze ze chociaz JUla byla zapakowana w folie przeciwdeszczowa i plakala ostro chciala na rece i chodzic az wkoncu zasnela.

Jutro wielka impreza ..a dzis juz nie czuje rak i nog.Rak od roboty a nog od stania.

Sciagnelam piosenki fasolek..super sa i milo powspominac....
nawet moj malzonek zna slowa i spiewa JUli.

Zmykam spac.Dobranoc wszystkim.Nie mam glowy do myslenia i nastroju do pisania :( On zostawil 3 dzieci ......a mial 33 lata. :(
DOBRANOC

dobranoc Iwonka.Trzymaj sie !!!.Zadne slowa nie oddadza tego co chcialabym Ci powiedziec.

.....Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza......

Dobranoc!

DOBRY WIECZOR
wkoncu znalazlam czas zeby zajrzec

WITAM NOWE MAMUSKI

WITAM STARE :p MAMUSKI ;D

IWONKA wspołczuje :(

co do FRIDY ososbiscie mam to urzadzenie i jest superanckie(polecam)
a co do zwierzaczka to kocham psy w ciazy musiałam uspic moja rottwailerke :(,ale ta co zobaczyłam na zdjeciu to tez bardzo ładniutka jest,jak tylko mały podrosnie to tez kupuje rottwailerke albo presso canario

Kocia-jak widzisz nauka nie idzie w las  ;D

Noelia - mój nick wziął się stąd że od pewnego czasu mam fioła na zielono, nawet męża ostatnio namawiałam żeby sypialnie przemalować na ten kolor  :laugh:

Oczywiście fotki które przesłałam są z okresu jak Oskarek miał zaledwie kilka dni  aktualne wkleje z czasem oczywiście jak dojde do większej wprawy  :) Nie wiem natomiast czemu w albumie na onecie wchodzi mi zaledwie 7 fotek a nie więcej  ::)

I jeszcze foteczki  :):

stópeczka mojego syneczka
_628217_n.jpg

śpiący królewicz
_628216_n.jpg

;) ;) ;)

reklama
Do góry